Şimdi Ara

ohaaa bu ne yaa (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smana

quote:

Orijinalden alıntı: lvthsgm

MF-4' de ilk açıklanan sıralamam 189000, sonradan açıklanan sıralamam 265000. İlk 16 tercihim devlet okullarından ve 50000' e kadardı. 17. tercihim olan 2010 kılavuzda 156000 2009' da bu bölüme giren son kişinin sıralmaması 145000. Ben buraya yerleştim ve çok mutlluyum.

kardeş benim sıralamam senden yüksek 180bin ama ben giremedim hangi bölüme yerleştin kardeş

İzmir Ekonomi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

Acayip karışık bir durum oldu başarı sıralar falan belli değildi ya çok kişi tercih mağduru oldu hiç beklemediği yerler gelen de var kesin gözüyle bakılıp gelmeyen yerler de var,Allah herkesin gönlüne göre versin ek yerleştirmeleri bekliycez yapıcak hiçbişey yok

Off ulan off.. Ek yerleştirmelere de daha çok var.. Ben kafayı yedikten sonra ha onlar beni yerleştirmiş, ha ben onlara yerleştirmişim ne fark edecek.

Dostum bende daha kötü durumdayım kimse ile konuşcak yüzüm kalmadı telefonlarımı açmıyorum ek tercihler de bir umut artık olmazsa mecburen 2 yıllık yazıcaz başka bir açıklaması yok benim için.

Aynen, bir umut 2. yerleştirme.. Olmazsa seneye kalıyorum ben de, ama 1 gram içimde azim yok önümüzdeki sene için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

Orijinalden alıntı: CrackerTurk

Ts sıralamam 30bin 59bin olan yere kadar yazdım. 30 tercih yaptım hiçbiri gelmedi bi yanlışlık olabilir mi acaba ? çok sinirliyim ünala açarım ağzımı şimdi kendimi zor tutuyorum

senin adına üzüldüm dostum, yazık olmuş bu güzelim puana

öööhhh o nasıl olmuş yahu.

Geçen yıl 40.700 ile alan Coğrafya bölümüne kesin gözüyle bakıyordum. O da gelmedi. Bu yıl ki klavuza göre de Türkçe Öğretmenliği 59.700 yazıyordu onu da yazdım ama bunun gelmesini zaten beklemiyordum. Anlayacağınız bu yıl ki klavuzda geçen yıl ki klavuzda hiçbir işe yaramadı.
    Ne yapacağım bilemiyorum. Bir de salakların lafına uyup 15binden yazmaya başlasaydım daha bir mal konumuna düşerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ana18

quote:

Orijinalden alıntı: DeLyyy16

Ya ! Arkadasım 39bin küsürle Kocaeli RTS ye yerleşti ikinci ögretimine Ben 38bin küsürle yerleşemedim aynı yere hemde 6.sıra var mi bunun bi açıklaması ya ?!

O arkadaşın okul birincisi ise normal...

Değil okul 1.si ya 100. bile değil
  •  ohaaa bu ne yaa

Çok istiyordum be şükürler olsun 4 sene işletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

Orijinalden alıntı: DeLyyy16

Ya ! Arkadasım 39bin küsürle Kocaeli RTS ye yerleşti ikinci ögretimine Ben 38bin küsürle yerleşemedim aynı yere hemde 6.sıra var mi bunun bi açıklaması ya ?!

ciddimisin?
    eğer öyleyse muhteşem ünal gene hata yaptı...

biraz realist olalm arkadaşlar ya.. senin bu dediinin olmasına imkan yok ya arkadaşn seni yiyo ya okul birinciliği falan var ya sen yazdğnı sanıosun ama yazmadın terchlernde bi karşıklk oldu.bin türlü sebebi olablr
  • ya millet sakarya nasıldır.orada okumak nasıl bilen varmı??
  • arkadaşalr ünal yarımağan ek yerleştirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum dedi
  • ek yerleştirmede açıköğretim yazabiliyormuyuz???
  • dikkat ediyorumda genellikle istediği yer gelmeyen açıkta kalan arkadaşlarım tm ci, bunun nedeni sayısalcıların hayvani puanlarla alanları dışında yerleşmeleri olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 13 Ağustos 2010; 15:15:04 >
  • Bende dilciyim geçen yıl 15binle alan yere 13binle giremedim lanet olsun...
  • Olabilir mi bilemiyorum ama istediğimiz yerlerin gelmediği doğru. Sıralamamdan 98K geride olan yer geldi. Kılavuzun hatalı olduğunda hemfikirdik ama bu kadar büyük bir uçurum olmasını beklemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

ohaaa bu ne yaa

hacı senmi dalga geçiyosun yoksa yanlışmı anladın bilmiyorum ama
    bu okul 2 senelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

Bende dilciyim geçen yıl 15binle alan yere 13binle giremedim lanet olsun...

geçen sene 22.000 ile alan yere bu sene 13.000 ile giremedim dilciyim, üstelik barajı 180 olan yere de 320 ile giremedim yerleşemedim
  • Sıralamamın 50 bin üstü olan yer geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

quote:

geçen sene 22.000 ile alan yere bu sene 13.000 ile giremedim dilciyim, üstelik barajı 180 olan yere de 320 ile giremedim yerleşemedim

okudum dostum çıldırıcam ya kesin gözüyle bakıyodum açıkta kaldım. istanbuldamısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

ohaaa bu ne yaa

dalga geçiyor ısrarla bu arkadaş. 2 senelik o okul diyoruz hala 4 diyor. bin tane sınava girecen 2+2 yapabilmek için uzun iş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

quote:

okudum dostum çıldırıcam ya kesin gözüyle bakıyodum açıkta kaldım. istanbuldamısın?

evet istanbuldayım İstanbul üniversitesi rapça 2. öğretim yazdım 180 le alınan yere bu sene 320 ile almadılar ben buna hata diyorum başka bişey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

arkadaşalr ünal yarımağan ek yerleştirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum dedi

Şaka değil mi bu?

???

• İlk tercihim geldi :) İstanbul Kültür İnşaat.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.