bende ts 1 de 38 binlerdeyim kocaeli üniversitesi radyo tv sinema 47 binle almış geçen yıl bu sene 3 kişi kontenjan artmış genede giremedik büyük bir hata bekliyorum ösymden çünkü akıllı adam yok orda akşam radyo tvye gidip 2000 tl vericez belkide
22008 ıle hıçbır devlet hukukuna gıdemedm oysa kırıkkale 2009 da 19700 den kapamıştı gelır dıodum taaa gele gele %50 burslu çağ hukuk 26k lık yer geldı sayısalcılar hayvan gıbı hukuka abanmış böle iş mi olur haksızlığın danıskası arkadaş tm cılerın hepsı mağdur
Anladığım kadarıyla sözel bölümlerde inanılmaz bir puan yükselmesi olmuş. Aynı zamanda hukuklarda da bir yükselme olmuş.
Son tercihim geldi.60 bin kişi oynamış yuh.Sosyolojiler fırlamış.
quote:
Orijinalden alıntı: CrackerTurk
Ts sıralamam 30bin 59bin olan yere kadar yazdım. 30 tercih yaptım hiçbiri gelmedi bi yanlışlık olabilir mi acaba ? çok sinirliyim ünala açarım ağzımı şimdi kendimi zor tutuyorum
senin adına üzüldüm dostum, yazık olmuş bu güzelim puana
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
Anladığım kadarıyla sözel bölümlerde inanılmaz bir puan yükselmesi olmuş. Aynı zamanda hukuklarda da bir yükselme olmuş.
Sözellerde bekliyordum böle bişey ama bu kadarda beklemiyordum 2008-2009 da 60k+ ile alan yere 47k ile yerleşemedim. Önceden ts ve mfciler sözel yaparlardı şimdi yapmadı çoğu kişi puanlar artacak diye düşündüm ama herkes geçen seneye göre yap falan nese hayırlısı olsun
30. tercih geldi yazmasamıydım ki :)
en son 19. tercihim geldi. tm2 sırlamam 23 bin 30 binle alan kayseri sınıf öğretmenliğne yerleştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ritüel
en son 19. tercihim geldi. tm2 sırlamam 23 bin 30 binle alan kayseri sınıf öğretmenliğne yerleştim.
benım sıralamam 22008 di ben devlet hukuklarının hıçbırıne yerleşemedım ??
Ya ! Arkadasım 39bin küsürle Kocaeli RTS ye yerleşti ikinci ögretimine Ben 38bin küsürle yerleşemedim aynı yere hemde 6.sıra var mi bunun bi açıklaması ya ?!
sayısalların beklediği yerler gelmiş herhalde bende sayısalcıyım ama gelmedi napalım harita yazmıştık.sözeller de hayal kırıklığına uğrayan baya kişi var
25.tercihim KATÜ elektrik elektronik 2.öğrEtim geldi
geçen sene 56k ile alan yere 64k ile girdim.
150 bindim 250 binlik bölüme girdim. Allah tan gerizekalı dersane öğretmenlerinin gazına gelip 50 binlik yerlerle tercihlerimi doldurmamışım.
quote:
Orijinalden alıntı: DeLyyy16
Ya ! Arkadasım 39bin küsürle Kocaeli RTS ye yerleşti ikinci ögretimine Ben 38bin küsürle yerleşemedim aynı yere hemde 6.sıra var mi bunun bi açıklaması ya ?!
O nasıl oluyor ya?
25.tercihim KATÜ elektrik elektronik 2.öğrEtim geldi
geçen sene 56k ile alan yere 64k ile girdim.
quote:
OHA bu nası bişeydir uydurmuyosundur inşallah
quote:
Eğer tercihlerde felan hata yopmadıysan bu herşeyi açıklıyor işte.
Valla sırf bizim hafta içi grubundan yaklaşık 20 sayısalcı ilk 40000'deydi Tm puanlarında..Hepsi de tm'den tercih yaptı,siz düşünün artık..