Bildirim
ohaaa bu ne yaa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hiç gelmedi bana _____________________________ -
bnmde 24 geldi yaw _____________________________ kural dışı kalmışız haberimiz yok -
Kınıyorum ! 60.000 başarı sırası düşük yer geldi. _____________________________ -
7285. ydim, geçen sene 5500 ile alan okula yerleştim _____________________________ PSN: uevci
Xbox Live Gamertag: uevci
Nintendo Friend Code: SW-1642-9824-5601 -
ünal dediki 2010 unu %50 artı eksi yazın dedi tek tercih yaptık 94k lık yer yazdık bizim sıramız 65k dı ama olmadı aferin ünal aferin _____________________________ -
Son tercih geldi. Allahtan yazmıştım burayı da. _____________________________ "Glücklich muss man einfach sein".
-
bu seneki sıralamaya göre tutturduğum yerler gelmedi mıçarım böyle işe _____________________________ -
geçen seneki sıralamaya göre yapmıştım berbar biyer geldi sıralamamım 10 bin üstü _____________________________ -
-
21. Tercih geldi, oda vakıf Üniversitesi,ist. Bilgi Uni -
alan dışı 159.000 sonucum mf yim. 171.000 yazan maltepe hukuk 1. sırada en sonda 215.000 yazan aydın hukuk yazdım.. onun altına biyomedikal müh ve kimya müh. yazdım.. 18. tercihim biyomedikal geldi.. ulan 60.000 aşağımdaki hukuk nasıl olmaz? _____________________________ ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD>>Iphone 3G-3GS>>Galaxy S2>>HTC One X>>Galaxy S3>>Note 2 || PS3 Slim 160GB -
9. tercih geldi. _____________________________ -
bu nedir arkadaş 58 binle geçen sene 63 binle alan yere girmedim yazıklar olsun _____________________________ -
Ts sıralamam 30bin 59bin olan yere kadar yazdım. 30 tercih yaptım hiçbiri gelmedi bi yanlışlık olabilir mi acaba ? çok sinirliyim ünala açarım ağzımı şimdi kendimi zor tutuyorum _____________________________
SediciValvole -
58K'yım geçen sene 68K ile alan yere girdim. 26. Tercih _____________________________
HAYAT SİYAH-KIRMIZI
eski kullanıcı adı : umutsro -
Lan iyiki Biyoloji yazmışım yoksa Yıldız Fizik gelicekti a..Marmara Biyoloji geldi anasını satayım,17. sıra.. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: CrackerTurk
Ts sıralamam 30bin 59bin olan yere kadar yazdım. 30 tercih yaptım hiçbiri gelmedi bi yanlışlık olabilir mi acaba ? çok sinirliyim ünala açarım ağzımı şimdi kendimi zor tutuyorum
selam yazdığın yerleri söyleyebilir misin ?Hakikaten çok ilginç bir durum._____________________________ -
28 lik adama 31 geldi banada 91 dim 81 lik yer geldi. _____________________________ -
DELİ GRUBUNUN ÖSYM ŞARKISI BENDEN TÜM DH LYS GRUBUNA GELSİN _____________________________
Benzer içerikler
- hangi mühendislik işsiz kalmaz
- pharmaton cinselliğe faydası varmı
- kyklar ne zaman kapanıyor
- heyete girerken nelere dikkat edilmeli
- 2008 öncesi lise diploması sorgulama
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X