Şimdi Ara

Oha Nibiru görünmüş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amphitritel

Fake.Önümüzdeki 2 ay boyunca dünyayı tehdit edecek tek asteroid 2.7km çapında.O da dünyaya çarpmayacak.

/>
  • dünyaya yaklaşan 9999999999. cisimdir o daha önce dünyaya yaklaşıpta giren olmadı her canları sıkıldığında dünyaya bir cisim yaklaşıyor dedikleri için alıştık artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Fake.Önümüzdeki 2 ay boyunca dünyayı tehdit edecek tek asteroid 2.7km çapında.O da dünyaya çarpmayacak.

/>

Buyur ;

http://neo.jpl.nasa.gov/

Nereden bakacağını bilmiyorsan,resimli anlatım ile yardımcı olabilirim.

• Konunun halen yaşaması ve ciddi ciddi yorumlar gelmesi akıl alır gibi değil... Aya gidildiğinden şüphe eden zihinlerin, bol kepçeden atılmış bir safsataya inanması bir yandan da endişe verici derecede makul geliyor.
  • quote:

This person managed to publish this awfuly unresponsable article like 10 times with different nick name and CNN removed them all: "This iReport has been removed because it was flagged by the community and found to be in violation of the iReport Community Guidelines and Terms of Use."This one will be removed too soon i guess. IT'S ALL A BIG LIE

Hemen dağılın şimdi yoksa aynasızları çağırmak zorunda kalıcam lanet olasıca zenciler!...
  • Kıyametle beraber kopuyoruz beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOMUTAN LOGAR, BİR CİSİM YAKLAŞIYOR EFENİM !
     Oha Nibiru görünmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

/>

/>

• Mayalar'a göre Nibiru yani Marduk bir gezegendir. Dünya'ya çarpacağı felan yok, sadece Güneş'le aramıza girerek manyetik alanı nedeniyle Dünya'da bazı değişimlerin olacağı öngörülüyor.
  • Sen de bunu yedin
  • "Komutan Logar;Tanımlanamayan bir cisim yaklaşıyor efendim"

• Allah Mayalar haklıymış beyler dedirtmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BassBoosted

KOMUTAN LOGAR, BİR CİSİM YAKLAŞIYOR EFENİM !
     Oha Nibiru görünmüş

Oha Nibiru görünmüş

kusura bakma hocam o sahneden alıntı yapmışın bende mecburen o sahneden cevaplandırdım

• avucum kasındı

• quote:

Orijinalden alıntı: nik bulamadım idare et

quote:

Orijinalden alıntı: BassBoosted

KOMUTAN LOGAR, BİR CİSİM YAKLAŞIYOR EFENİM !
     Oha Nibiru görünmüş

Oha Nibiru görünmüş

kusura bakma hocam o sahneden alıntı yapmışın bende mecburen o sahneden cevaplandırdım

HAYKIRDIM

• şu meteor çarpma ihtimali doğruysa fena şeyler olabilir tabi büyüklüğüne bağlı, bu konu hakkında pek bilgim yok ama inşallah atmosferde parçalanır diyelim Hadi onu geçtik şu marduk gezegeninin yaklaşmasıyla dünyanın manyetik alanının etkilenmesinde neler olabilir bunu cevaplayabilecek varsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.