Bildirim
[OHA] EKMEĞİN İÇİNDEN KABLO ÇIKTI [OHA]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Un Çuvalı İpliği Değil mi o
Her ilişkide
Bu aşkla ilgili değil
Sadece başka bir cenaze töreni.. -

kablodan çok ipe benziyor o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 5 Nisan 2010; 16:50:12 >_____________________________ -

_____________________________ Ey Ana!..
Eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa...
Bırak uçsun! -
Kırmızıyı kes.
Mizahi._____________________________ -
Un çuvalı ipliği gibi gördüm bende olabilir _____________________________ Katılım zamanı: 12 Nisan 2007 -
Nerden aldın ekmeği?
ASUS Z790-P DDR5 | Intel Core i7 13700K | Asus TUF Gaming OC RTX 4080 | Corsair DDR5 6000MHz CL36 Ram (2x16GB) 3 | Samsung 980 PRO 2TB SSD | Thermaltake Toughpower Titanium 850W PSU PSUASUS GT502 Beyaz Kasa | Corsair H150i Elite LCD 360mm Liquid Cooler | Samsung Odyssey G8 OLED 34" UW Monitor | PS5 Digital Edition | Logitech G502X Plus Mouse | Logitech G915 Keyboard | SteelSeries QCK Prism Cloth XXL | SteelSeries Arctis 5 Headphones -
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Kırmızıyı kes.
Mizahi.
bu iyiydi
_____________________________ -
git fırıncıya ekmeği verr.yada akşama kadar elinde o ekmekle fırına gelenlere göster.bak bakalım ne oluyor.yada git zabıtayı ara ekmeği göster.fırını mühürlerler.büyük bi girinti olacak onlara. _____________________________ -
kablo ne arar la ekmeğin içinde _____________________________ -
quote:
Kırmızıyı kes.
Mizahi.

_____________________________ ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----
ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----
ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----ADMİN BANLA BENİ-----
-
quote:
Kırmızıyı kes.
Mizahi.
quote:
Kırmızıyı kes.
Mizahi.

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kablo değil un çuvalının ipi . bence git geri ver ekmeği
-
Tamda ekmek yiyordum.
_____________________________ Ey Ana!..
Eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa...
Bırak uçsun! -
Adam aroma katmak istemiş, sende kablo çıktı diye bağırıyorsun, olacak iş mi
O hediyesi Ekmek ğin iplik kablo artık ne diyorsanız. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: rache037
quote:
Kırmızıyı kes.
Mizahi.

quote:
Orijinalden alıntı: CyberKiss
kablo ne arar la ekmeğin içinde

quote:
Orijinalden alıntı: labidu
git fırıncıya ekmeği verr.yada akşama kadar elinde o ekmekle fırına gelenlere göster.bak bakalım ne oluyor.yada git zabıtayı ara ekmeği göster.fırını mühürlerler.büyük bi girinti olacak onlara.
çok doğru... insan sağlığı ile oynayamazlar.. git şikayet et._____________________________ Life is too short to drive boring cars.
-
Asıl oha olan, çuval ipine kablo diyen zeka
- yaratıcı iltifatlar
- kulağa sinek kaçarsa ne olur
- okul başkanlığı için vaat önerileri
- penis nakli
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- prompt mühendisliği
- bim para sayma makinesi
- black friday
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

![[OHA] EKMEĞİN İÇİNDEN KABLO ÇIKTI [OHA]](https://store.donanimhaber.com/65/35/a8/6535a892f8634d81142ca36945a107ec.jpg)
![[OHA] EKMEĞİN İÇİNDEN KABLO ÇIKTI [OHA]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f65%2f35%2fa8%2f6535a892f8634d81142ca36945a107ec.jpg&t=38928621&width=480&text=1)