Şimdi Ara

ÖSYM'NİN DAĞITTIĞI KUTUDAN NELİ ŞEKER ÇIKTI SİZE BEYLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nane fix zaten bana elma ve portakallı çıktıÖnümdeki tipe limonlu çıktı bana çıksaydı limonlu kesin 1.ciydim.

Çaprazdaki tipede 2 silgi çıktı, bunda bi anıydı.

• portakal-portakal-nane

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • ÖSYM İYİ KİTLEDİ GENÇLER GEÇMİŞ OLSUN
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Yanımdaki cocuğa yuvarlak olips cıktı:O
  • Actirma kutuyu soyletme kotuyu
  • Şeker için değilde geyiğine gittim gibi bişey oldu zaten ünideyim fazla zorlamadım kendimi açıkcası.

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Nane fix zaten bana elma ve portakallı çıktıÖnümdeki tipe limonlu çıktı bana çıksaydı limonlu kesin 1.ciydim.

Aynen portakal + elma çıktı banada. Ama önümdeki kız zaten şeker gibiydi ona bakmaktan şekerin tadına varamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croweN -- 27 Mart 2011; 16:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: croweN

quote:

Nane fix zaten bana elma ve portakallı çıktıÖnümdeki tipe limonlu çıktı bana çıksaydı limonlu kesin 1.ciydim.

Aynen portakal + elma çıktı banada. Ama önümdeki kız zaten şeker gibiydi ona bakmaktan şekerin tadına varamadım

+1907 arkamda önümde sağımda kız vardı. Ama en öndeki kız güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Kruspe
    biz soru nasıl çözsek diyoz bu kimin şekeri neyli derdinde

+1
    konuya bak
  • quote:

çaprazdaki tipe falan dikkat etmişsin vay
  • İçeri 5-6 tane olips tropikal soktum.Normalde her sınavda bi paket yerim sınav başladıktan sonra şeker aklıma bile gelmedi.Sınav bitince devletin verdiklerinden bi tanesini ağzıma atıp diğerlerini sıraya bıraktım.

Yorum:bok gibiydi.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• O peçeteler neydi ya gribim ben 15 dk'da pert oldu peçete yapacakları işe ben..

Herkesin torpili var
  • bizim zamanımızda ben 2 tane albeni ile girip sınav esnasında yemiştim yoksa 2 saat sonra karnımdan açlıktan grul grul sesler gelirdi ayrıca açlıktan kan şekerim düşerdiki bunu 2-3 şekeler düzeltmem mümkün değildi.velhasılki şuan girseydim perttim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.