Şimdi Ara

OHA DEMEK ISTIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seri Tip Paket KDV'siz Paketli ListeFiyatı € ÖTV** KDV ( %18) * Diğer masraflar Anahtar teslim €

E Serisi E 220 CDI Business 36.540,00 € 30.693,60 € 12.102,05 € 831,72 € 80.167,37 €
    E 200 Kompressor Business 39.940,00 € 23.964,00 € 11.502,72 € 484,50 € 75.891,22 €

• ötv ye
  • Günaydın audi a3 türkiyeye gelişi 20 milyar ötv kdv 45 milyar ohadevlete
  • Bulgaristan'da 3.200 Ytl'ye Peugeot307 alıyolar.
    Biz ise 35.000 Ytl
  • Bu ötv cart curtta Dost ülkemiz Abd'ye borcumuza karşılık gidiyor.
    Bi adam gelemedi Abd'ye sie cekicek,benzini,mazotu,ötvyi silecek adam yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • ya arkadaşlar onu ödeme bunu ödeme nasıl olacak bu iş?
    karaoğlanın sırtımıza vurduğu yükü bizde çocuklarımıza mı bırakalım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Bunu neden yapıyorlar beyler ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuhh başka bi şey demiyorum çünkü diyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 24 Eylül 2007; 19:47:26 >
  • hocam elbette bırakmayacağız durumu iyileştirmemiz lazım ama buda vergi ile olmaz üretime geçmek eldeki kaynakları kullanmaya başlamak lazım değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::x::

ya arkadaşlar onu ödeme bunu ödeme nasıl olacak bu iş?
    karaoğlanın sırtımıza vurduğu yükü bizde çocuklarımıza mı bırakalım?

ben oldurmeden oldu gıttı allahtan elımı kana bulamamıs oldum

herıf duman ettı bızı
  • Öyle arkadaş bu işler.O yüzden 9 yıldır aynı arabayı kullanıyoruz
  • Karaoğlan ne alaka ? Şimdiki hükümetin icraatlarından pek memnunsunuz bakıyorumda. Kulaktan dolma bilgilerle burda cümle kurmayın.
  • Yenimi görüyürsunuz arkadaşlar?

1 tane dee devletemizi çok sevdiğimiz için onlarada 1 tane almış gibi oluyoruz bu vergilerle..
    artık memurlara araba versinler yaw bu kadar araba nereye giriyo
  • De
  • quote:

Orjinalden alıntı: Playa$

Bu ötv cart curtta Dost ülkemiz Abd'ye borcumuza karşılık gidiyor.
    Bi adam gelemedi Abd'ye sie cekicek,benzini,mazotu,ötvyi silecek adam yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yumurtlayan tavugun bası kesilmez
  • Bence gayet normal siz yuh demeyin bence gayet normal arkadaşlarım AKP' ye oy veren böyle olur...Uzatmasam daha iyi olucak

• Günaydın arkadaşlar siz ne sanıyordunuz biz burda kazığın alasını yiyoruz haberiniz yok hiç mi görmediniz yurtdışında bir n95 385$ iken burada 1050$
    Ispanya'da Seat 15.000ytl'ye tekabul ederken burada 30.000 den satılıyor bunlar yeni şeyler değil biz burda herşeyi iki katına alıyoruz...
  • herkes ban man demiş de
    almayın kardeşim almayın bak nası düşer ötv
    koyun misali bir milletiz sırtımıza binen binene ben hala 16 yıllık reno 9 a biniyorum çok mu lazım yenisi yoldamı bırakıyo yoo
    herkesin altında krediyle alınmış pejo bi bakın etrafınıza en az 25 - 30 milyar
    uzun lafın kısası hiç banlamayın siz eşek oldukça sırtınıza semer vuran çok olur mesele eşek olmamakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

herkes ban man demiş de
    almayın kardeşim almayın bak nası düşer ötv
    koyun misali bir milletiz sırtımıza binen binene ben hala 16 yıllık reno 9 a biniyorum çok mu lazım yenisi yoldamı bırakıyo yoo
    herkesin altında krediyle alınmış pejo bi bakın etrafınıza en az 25 - 30 milyar
    uzun lafın kısası hiç banlamayın siz eşek oldukça sırtınıza semer vuran çok olur mesele eşek olmamakta

Valla öle deniliyor ama gidipte 25 milyarlık araba alamam yani jipler varken

• ohooo bitmez bu vergiler bilmemneler bilader bırakın bu işleri bu ülkede ne terör biter ne vergi eee millet yönetiyorya ondan anlayan anladı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.