Şimdi Ara

Oğuzhan Özyakup Türkiye'nin En İyi 8 Numarasıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, Avrupa'dan bu ayarda bir topçuyu 25 yaşında olduğunu hesaba katarsak 30 milyon euro'dan aşağı alamayız. Şuan açık ara Türkiye deki en iyi oyun kurucudur bu adam. Önünde klasik bir 10 numara yokken bile böyle muazzam işler yapıyor. Eğer önünde Sosa gibi bir adam olsaydı geçen seneki performansının çok üzerine çıkardı. Omuz omuza mücadeleleri de kazanıyor bu sezon, defansını da geliştirdi. 20 milyondan aşağı bırakmamalıyız. Zaten dünkü maçta Arsenal, Tottenham,Sevilla ve Roma gözlemcileri varmış okuduğum kadarıyla. Satarsak arkasından çok ağlarız benden demesi. Fizik olarak biraz daha gelişse avrupanın en iyilerinden olur da o patlamayı yapamadı bir türlü, o kumaş var. Tabi şimdi renkliler gelip dalga geçmeye çalışırlar ama geçen sezon Sevilla ve Napolinin 15lik teklifte bulunduğunu bilmezler. Başkan bizzat Tv programında napolinin teklifte bulunduğunu söylemişti zaten. Bu yaz da Roma ve Tottenham'ın ciddi teklifleri olacağı söyleniyor bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 3 Nisan 2017; 17:24:37 >

• Emre Belözoğlu futbolu bırakana kadar Türkiye'de 8 numara tartışması yapılmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizigini gelistirmedigi sürece avrupada is yapması cok zor ama bu sartlarda yerel lig seviyesinde mevkisinde kendisine yakın oyuncu yok zaten.
  • Yaklaşık 3 senedir takımda yerini dolduramayacağımız tek oyuncu olduğunu düşünüyorum.Ayaklarına hakimiyeti,oyun görüşü,oyun bilgisi,altyapısı vs. çok çok üzerinde bu ligin.Son 1.5 senede defansif gelişimi de muazzam.Hücumda yine iyi işler yapıyordu ama topu kaptırdığımız zaman izleyen,geri gelmeyen oyuncudan kaptırılan topa ilk baskı yapan,30 metre geriye koşu yapıp topa kayarak ya da omuz omuza yıkıp alan adama dönüştü.

Bizim taraftarımız bazen 8 numara olduğunu unutup her maç gol ya da asist bekliyor ama Oğuzhan mevkisinin tüm gereklerini yapıyor.Bu konu altında da birazdan onlarca mesaj olur fiziğini geliştirmeli falan diye.Alakası yok fiziği çok iyi Oğuzhan'ın.Kalınlaşırsa Fernandes gibi asıl o zaman hata eder.
  • Gereksiz konu, bunu tartışmaya bile gerek yok.

• şut atar gibi yapıp içerideki oyuncuya attığı ara pasları ve yaptığı tahminimce %95e yakın uzun pas isabeti ile bile takımın oynadığı oyunun önemli bir kısmını oluşturuyor.
  • Fiziğinde sorun yok. Hep güçsüz diye eleştiriliyordu ama asıl sorunu 90 dakika oyunda kalamamasıydı. 2 senedir böyle bir sorunu yok. Daha da güçlense fena olmaz ama fiziksel kapasitesi bu kadar. Zorlarsa tekniği ve hareket kabiliyeti düşer. Modric İniesta Veratti gibi oyuncular da güçsüz ama dengeleri ve kıvraklığı üst düzey. Faul yapmadan düşürmek imkansız neredeyse.

8 numara deyince hepinizin aklına Pogba ya da Toure mi geliyor bilmiyorum ama böyle tekniği üst düzey oyuncuların çok güçlü olmasına gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "2015'in en iyi futbolcuları"
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verratti hiçte güçsüz değil yalnız
  • Mesele güçlü olup olmaması değil. Güçlü de olsa o şekilde oynamıyor. Top rakipteyken topu tereyağından kıl çeker gibi alıyor,topa kayıyor, topla rakip arasına giriyor. Top ondayken yılan gibi süzülüyor, faul alıyor, çalım atıyor. Bizimki de bu tip bir oyuncu. Güçlenmeye değil sadece daha üst seviyeye gelmesi lazım. Bu da üst düzey maçlara çıktıkça olur. Seviye atlaması için büyük liglerde oynaması lazım.
  • Türkiye'de tartışmasız zaten bir numara.Fizik olayı da şöyle.Şimdi ne kadar uğraşırsa uğraşsın belli bir yere kadar getirebilecek.Zaten ne kadar doğru bilmiyorum ama çalışmayı çok sevmediği söyleniyor.Türkiye liginde gerçekten fark yaratıyor.Şut atar gibi yapıp verdiği pas Quaresma'nın trivelası gibi birşey.Oğuzhana has bir özellik.

Ama nedense ben yurtdışında zorlanacağını düşünüyorum.Çünkü sıkıntı şu vasatı yok.Iyi olduğu zaman iyi ama kötüyken çekilmiyor.Avrupa'da bir numaralı baktıkları şey istikrar.Ben hep Beşiktaş'ta kalmasını istiyorum.Onu burda izlemek büyük keyif gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 3 Nisan 2017; 18:52:41 >
  • İlk defa lord joker nickli arkadaşa katılıyorum. Emre bırakana kadar en iyisi Emredir. Karakteri tartışılır.

• Emre tecrübeli ama mukayese saçma emre 90dk top oynamaz emre oğuzhan kadar press yapıp koşamaz.

Yetenekleri var eski hallinden eser yok şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 3 Nisan 2017; 19:52:5 >
  • emre mi kaldı allahınızı severseniz. tamam iyiydi de bu sene artık 60 dk yı çıkaramamaya başladı.

Oğuzhan şu anda Türkiye'nin en iyi oyuncusudur (Rıdvan Dilmen)
  • Ozan " The Mysterio " Tufan varken Oğuzhan kim
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Evet, katılıyorum. Hiç sevmem Emre'yi ama harika bir futbolcu. Bu hali ile, Başakşehir gibi mütevazi bir takımı şampiyonluk potasında tutuyor. Büyük futbolcu.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hocam, onu bizim almamıza müsaade edecektiniz. Şu anda inan bana Atiba yedekti ve Türk futbolu da o bölgeyi 10-15 yılını garanti altına almıştı. Yazık oldu çocuğa.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Durum bizle alakalı değil bence. Ozan tembel oyuncu. Bizde bulduğu fırsattan fazlasını bulmayacaktı sizde. Ama elemanın kafası çalışmıyor. Kendimi geliştireyim falan derdi yok. 3 metreye pas atamıyor adam ötesi yok.
    O yüzden de eli maşalı bir hoca lazım ona. Şenol Güneş gibi. Şenol hoca kafasına vura vura eğitirdi onu, diye düşünüyorum. Yazık etti kendine.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim bile bıktı adamdan milli kadroya almadı. Kimsede adam olmaz.

Zaten ışık da yok. Hani yetenek falan görürsün, ışık görürsün doğru elde olsun dersin. Bunda o da yok.

bu yaşıma kadar dünya maç izledim, hiç değişmeyi bekleyen adama pas atanı görmemiştim. ozan sağolsun o eksikliğimi giderdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 4 Nisan 2017; 10:38:46 >
    O zaman biz ucuz yırtmışız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.