Şimdi Ara

Oğuzhan Özyakup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu adamı aldıysanız helal olsun.Bilmeyen ve adı sanı duyulmamış adamı getirdiler diyen beşiktaş'lılara da yuh diyorum.

Hala nasıl Wenger'in sattığını anlamamakla beraber, yıldız futbolcu transfer ettiğinizi söylemeliyim.

EPL takip eden Rezerv liglerdeki gençleri takip eden birisi olarak söyleyeyim.Belkide geleceğinizi kurtardınız.

Oğuzhan ne yapar ?

1.Savunma yönünden boş değildir.Ayrıca Veli, Sabri ve türevleri gibi boşa koşmaz.Alan savunmasında çok önemli bir parça olur.

2.Pas yönü harika bence.Heryere nokta pas atabiliyor.Adam eksiltme yönü var.

3.Oyun zekası.Harika bir oyun zekasına sahip.Oyunu rahatlatan ve basit oynayan bir yapısı var.

Daha 20 yaşında ve Türk statüsünde.Zaten Türkiye milli takımını seçti kendisi.

Uzun lafın kısası çete dağılsa da Fernandes kalsın.Fernandes ve Oguzhan ile yeniden yapılandırmaya gidin.

Oğuzhan'da ben yıldız potansiyeli olduğunu düşünüyorum.Muhammed'ide kazanırsanız bence bu sene daha iyi bir takım olacaksınız.

• Salih Uçan mı Oğuzhan mı ?
  • Fazlasında gözüm yok. Şu kadro olsun yeter.

Cenk

Hilbert -- Egemen -- Atınç -- Tanju

Ernst

Oğuzhan --- Fernandes

Muhammed ------ Quaresma

Pektemek
  • fm'de bir türlü gelmezdi şu adam scoutlar hep önerirdi iyi oldu iyi
  • hiç izlemedim bilmiyorum rezerved'den geldiği için şu yorumu atıyorum eğer bizim A2 takımından en az 2-3 oyuncuyu yukarıda devamlı kadroyu almazsanız ve sürekli aşağıya oynatmaya gönderirseniz şu saatten sonra o çocukların emeğine yazık derim Kadir,Muhammed,Erkut,Sezer,Atınc şu andan itibaren gençleşmenin en baş parçası olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Fazlasında gözüm yok. Şu kadro olsun yeter.

Cenk

Hilbert -- Egemen -- Atınç -- Tanju

Ernst

Oğuzhan --- Fernandes

Muhammed ------ Quaresma

Pektemek

Muhammed orda oynayamaz , daha cok pasor bi oyuncudur mami.fizik olarak kendini gelistirirse yavas yavas anca 3. 4. senesinde falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Hücumcu Sabri!
    9 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.