Bildirim
Oğuzhan,Beşiktaş'ın ve Milli Takımın değişmezi olmalıdır.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence devre arasında ne yapıp edilmeli, Fernandes postalanmalı, yerine de Ronaldinho alınmalı. Takımı Fernandes'in üzerine kurmak artık tamamen fantazi. Ronaldinho şu yaşında çok daha faydalı olur. Manuel Paşa'nın da keyfini beklemek zorunda kalmayız. -
Olamaz. -
Bu milli takımda Nuri yedek oturuyor daha.Fatih hoca umarım adaletli davranır. -
quote:
Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı
Olamaz.
salih dururken zor -
ah ah lig başlamadan önce dedimki arkadaş bakın fernandes ve almeida sözleşme teklif edildi mırın kırın etti .Halen öyle sanki bana messi la .Burdan gitse tamam iyi yerlere giderde .Böyle değer veren bir yer bulacağını sanmıyorum .O zamanlar diyordum fernandes gideceksen bi an önce gönderin .
Eleştirmeyin ama artık bu takımı fernandes deil oğuzhan sürüklüyoru .Şimdi diyecek la sen bi maça göre yoo bakın izleyin kardeşim .Tamam fernandes iyi oyuncu ama bu sözleşme uzatma meselesi artık kabak tadı verdi .
Almeida diyecek birşey bulamıyorum artık sana.
-
Kesinlikle.Tüm maçları izliyorum hemen hemen böyle bir adam yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani
quote:
Olamaz.
salih dururken zor
cholaq'ı unutma -
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Bence devre arasında ne yapıp edilmeli, Fernandes postalanmalı, yerine de Ronaldinho alınmalı. Takımı Fernandes'in üzerine kurmak artık tamamen fantazi. Ronaldinho şu yaşında çok daha faydalı olur. Manuel Paşa'nın da keyfini beklemek zorunda kalmayız.
Ronaldinho bu takıma doğrudan zarar verir.Eğer ferdi giderse yerine atiba'nın bir seviye üstü alınmalı.Oğuzhan tamamen ileriye dönük oynamalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
quote:
Olamaz.
salih dururken zor
cholaq'ı unutma
webo????? -
Bugünkü performansıyla gayet de olur. -
quote:
Bence devre arasında ne yapıp edilmeli, Fernandes postalanmalı, yerine de Ronaldinho alınmalı. Takımı Fernandes'in üzerine kurmak artık tamamen fantazi. Ronaldinho şu yaşında çok daha faydalı olur. Manuel Paşa'nın da keyfini beklemek zorunda kalmayız.
r10 sakatlanıp sezonu kapattı.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr_Gölge
quote:
r10 sakatlanıp sezonu kapattı.
Sakatlığının düzelme aşamasına geldiği haberleri yayınlanıyor, ona istinaden söyledim. -
quote:
quote:
Olamaz.
salih dururken zor
Salih'e laf atma genç.
Biz Milli takım olarak ataksal oynuyoruz.Yani atak daha önde defansa göre.Fatih Terim 4-4-2 sistemiyle oynatıyor.Yani orta sahanın ortasında iki kişi oynayacak.Bu iki kişiden birinin defansif özellikleri diğerine göre daha fazla olmak zorunda.Bekler ön taraftayken stoperlerin arasına girer.Diğeri hem hücumsal hem defansif olmak zorunda.Biri Mehmet Topal diğeri Selçuk faktörü varken ilk onbir oynaması saçma olur.Ama defansif özelliklerini geliştirsin ilk on bir oynasın. -
quote:
quote:
quote:
Olamaz.
salih dururken zor
Salih'e laf atma genç.
Biz Milli takım olarak ataksal oynuyoruz.Yani atak daha önde defansa göre.Fatih Terim 4-4-2 sistemiyle oynatıyor.Yani orta sahanın ortasında iki kişi oynayacak.Bu iki kişiden birinin defansif özellikleri diğerine göre daha fazla olmak zorunda.Bekler ön taraftayken stoperlerin arasına girer.Diğeri hem hücumsal hem defansif olmak zorunda.Biri Mehmet Topal diğeri Selçuk faktörü varken ilk onbir oynaması saçma olur.Ama defansif özelliklerini geliştirsin ilk on bir oynasın.
pardon abi.
-
Oğuzhan harika bir futbolcu,kesinlikle katılıyorumda nedir bu Fernandes düşmanlığı.Adamı ön libero oynattık,Samet Aybaba'nın fantastik sistemlerinde oynattık.Adam geçen sezon sakatlığında Beşiktaş sezonu kapattı.Yahu ben anlamıyorum,kimi istiyorsunuz?Avrupa'nın Katarı konumundayız Fernandesi beğenmiyoruz.Dersiniz ki 5 milyon istiyor yılda tamam gitsin.Fakat şu adama 3 milyonu fazla görüyorsanız yazıklar olsun.
Takım Fernandesin değil Oğuzhanın üzerine kurulmalı bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bouche
Oğuzhan harika bir futbolcu,kesinlikle katılıyorumda nedir bu Fernandes düşmanlığı.Adamı ön libero oynattık,Samet Aybaba'nın fantastik sistemlerinde oynattık.Adam geçen sezon sakatlığında Beşiktaş sezonu kapattı.Yahu ben anlamıyorum,kimi istiyorsunuz?Avrupa'nın Katarı konumundayız Fernandesi beğenmiyoruz.Dersiniz ki 5 milyon istiyor yılda tamam gitsin.Fakat şu adama 3 milyonu fazla görüyorsanız yazıklar olsun.
Kimse ferdi'ye kötü demiyor.Hatta giderse yerini çok zor doldururuz.Ama bu takımın hücum lideri Oğuzhan olmalı bence.Ferdi daha geride oynamalı bana kalırsa.Çok daha iyi oynayacaktır.Yoksa Ferdi'ye laf eden yok. -
quote:
Adam haklı beyler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bouche
Son aylarda Ferdi üzerinden prim yapmak moda, basında da forumda da her yerde.Hele bazıları var ki Ferdi'yi Tsubasa sanıyor ona göre eleştiriyor.Çok takılmamak gerekiyor bu kişilere diyeceğim ama rahat da vermiyorlar maalesef.
Bora T, sözlerim kesinlikle sana değil.Alınma diye not düşüyorum yeri gelmişken yazmak istedim.
Benzer içerikler
- galatasaray ismi nereden gelir
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- başkasının passoligiyle maça girmek
- mühendis oktay sebahattin şirin
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X