Şimdi Ara

Oğuz Sasi kim izleyen var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamın kralıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Oscar

Adamın kralıdır

Knk kim bu o kadar internette takılıyoruz haberimiz yok millet tapıyor

• Yayıncı bir abimiz Yarı Macar yarı Türk 40 a yakın yaşı.Eğitimli kültürlü ve aşırı deli biri harbi deli yalnız 😂 çılgın biri bayağı eğlenceli geçiyor yayınları falan

• Muzipliğine bir şey diyemem ama adamın pek ciddiye alınmayası bir konuşma şekli var. Böyle ciddi biriyle konuşuyormuş gibi hissetmiyorsun bir abinmiş gibi bakamıyorsun adama. Her an bir saçmalık gerçekleştirebilecekmiş gibi davranıyor.

Bilgisine laf edemem ama sıkıntılı bir tip. Normal değil. Kesinlikle değil. Açar izlerim orası ayrı.

• Çılgın şasi.Uzaylıdır kendisi 

• Baya sağlam bir kitlesi var iyide para kazanıyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbolcu mu Katil mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Hiç duymamıştım ilk defa dün xbox konusunda ben artık PS ci değil XBOX'cuyum videosunu izleyince gördüm adam kendini çok samimi ve güzel bir şekilde ifade ediyor bence eğlenceli. Kasıntı bir tip değil. Normalde bu tarz videoları 3 dk izleyemem bu arkadaşın videosunu tamamını izledim 20 dk'ya yakın. Yani sonuçta bu tarz şeyleri eğlenmek ve bilgi almak amaçlı izliyoruz, bence bu adam ikisini beraber çok güzel ve orijinal şekilde başarıyor. Eğer her videosu böyleyse tabi. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

Hiç duymamıştım ilk defa dün xbox konusunda ben artık PS ci değil XBOX'cuyum videosunu izleyince gördüm adam kendini çok samimi ve güzel bir şekilde ifade ediyor bence eğlenceli. Kasıntı bir tip değil. Normalde bu tarz videoları 3 dk izleyemem bu arkadaşın videosunu tamamını izledim 20 dk'ya yakın. Yani sonuçta bu tarz şeyleri eğlenmek ve bilgi almak amaçlı izliyoruz, bence bu adam ikisini beraber çok güzel ve orijinal şekilde başarıyor. Eğer her videosu böyleyse tabi. :D

Aynen ben de oradan gördüm, sonra araştırdım adam yıllardır yayıncılık yapıyormuş, binlerce takipçisi var, çok değişik biri

Al bir de bunu izle

• Nerelerden yayin açıyor?

• 2016 dan beri takip ediyorum. merak ettiğin birşey varsa sasi hakkında sorabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

2016 dan beri takip ediyorum. merak ettiğin birşey varsa sasi hakkında sorabilirsin.

Kubi youtube'da 3-4 saatlik younow uploadlari var, insanlar cidden oturup 4 saat bu adamı mi izliyor, sen izliyor musun mesela kanka onu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 098321

Nerelerden yayin açıyor?

Twitch, younow

• Egitimli ve kulturlu, ok.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Kubi youtube'da 3-4 saatlik younow uploadlari var, insanlar cidden oturup 4 saat bu adamı mi izliyor, sen izliyor musun mesela kanka onu merak ediyorum

Alıntıları Göster

younow yayınları 2016 2017 de baya yapardı o videoları gördün herhalde.

ben o zamanlar hazırlıkta okuyordum boş zamanım çoktu, izliyordum younow yayınlarını baya eğlenceli oluyordu.

zaten her gün değil haftada 2 gün falan yapardı younow yayını.

şöyle bir şey var sasi eskiden twitchde full oyun oynardı, younowda sohbet muhabbet yapardı.

şimdi twitchde eski younow yayınlarındaki gibi sohbet muhabbet yapıyor oyun oynamıyor. artık o kadar baştan sona izlemiyorum ama yinede açıp izlerim boş vaktim varsa.

hala younowda yayın yapıyor bazen, yakalarsan izle derim.younowda ban diye birşey olmadığından youtube'da micro bikini videosu falan açıyor :A:sdA:sd:as:Da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 30 Temmuz 2020; 10:41:55 >

• Nefret ediyorum. Birkaç kez izledim biraz adam sürekli bağırıyor, garip hareketler yapıyor. Gıcık oldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Helal lao :D

• Sasi reisi seven çok sever sevmeyen kim bu a*k malı der

• quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Nefret ediyorum. Birkaç kez izledim biraz adam sürekli bağırıyor, garip hareketler yapıyor. Gıcık oldum.
    Başta bende gıcık olmuştum ama alışınca güldürmeye başlıyor.

Kendine toz kondurmayan, chatte ona katılmayanları direk banlayan devasa egolu yayıncıları izledikten sonra sasi'ye geçmek çok rahatlatıcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey b0ss -- 30 Temmuz 2020; 11:4:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.