ogs den hgs ye geçiş yaptım. elimde sapasağlam ogs cihazım kaldı. bunu satsam satılır mı? nasıl değerlendiririz? yoksa çöpe mi gidecek? |
ogs cihazımı nasıl değerlendirebilirim?

-
-
Çöp bile kabul etmeyebilir 31 mart sonrası.
-
bir a4 e devletin vatandaşa kazığıdır yazıp arka cama cihazla birlikte yapıştırmayı düşünüyorum. ancak pkklı vatan haini moskofcu abd yalaması yahudi falan ilan edilebilirim sabah 5 te polisler alıp fatih emniyete götürürler sanırım bi de savcı ifadeye cağırıyor deyip korkuturlar en kötü halkı galeyena getirmekten 2 yıl ceza hükmün acıklanması geri bırakılır falan... kısaca çöpe at.
-
bende ziraat bankasının cihazı var camda yapışık onu nasıl sökeceğim. daha gidip yenisini almadım ama.
-
Kim ne yapacak, nerede kullanacak? Müzeye mi koysunlar?
-
Küçük çocuk varsa akülü arabasına takılabilir. Bunun dışında en fazla geri dönüşüm kutularında işe yarar.
-
Ateşe attım yaktım. Böyle boş beleş şeylerle uğraşılmaz. Boşverin.
-
Geçen gün letgoda denk geldim. Bir keriz bulurum da silkelerim diye "Koleksiyonluk ogs cihazı" yazmış. Fiyat 250 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam.
-
gönder bahçeli kandillerinin yanında sergileyelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp bile olsa iade etmem.
Dünya öylesine hızlı değişiyor ki kısa zamanda aranır olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bir a4 e devletin vatandaşa kazığıdır yazıp arka cama cihazla birlikte yapıştırmayı düşünüyorum. ancak pkklı vatan haini moskofcu abd yalaması yahudi falan ilan edilebilirim sabah 5 te polisler alıp fatih emniyete götürürler sanırım bi de savcı ifadeye cağırıyor deyip korkuturlar en kötü halkı galeyena getirmekten 2 yıl ceza hükmün acıklanması geri bırakılır falan... kısaca çöpe at. |
Çöp bile kabul etmeyebilir 31 mart sonrası. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X