Şimdi Ara

Öğretmenlik okuyanlara acıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir ortmen olarak ogretmenlik okuyanlara acıyorum. Tıp mühendislik diş Eczacılık hukuk bunları hedefleyin. Ogretmenlikte atama sorunu mulakat bi sürü sorun. Hadi atandın diyelim maaşı ahım sahim bişey değil. Bi de 3 ay tatil yapiyonuz diyenlerle muhatap olacaksınız.
    Bu gece buradan tekrar yazıyorum. Öğretmenlik mesleğinde ilerlemek de çok zor. O yüzden hedefiniz yüksek olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öğretmenlik yazdım,kendi soru bankamı çıkarıp satacağım youtube kanalı vs açacağım öyle sadece ders anlatıp maaş alırsan normal kötü görmek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faores

öğretmenlik yazdım,kendi soru bankamı çıkarıp satacağım youtube kanalı vs açacağım öyle sadece ders anlatıp maaş alırsan normal kötü görmek
    Peki

• Devlette çalışan öğretmenin maks maaşı yaklaşık 4k.Çok öğretmen tanıyorum mesleğin sayılı iyi yanı 2 ay tatili olması.Ancak bunu aylık maaşını 5 günlük bir otel tatili için harcıyorlar.Geri kalan zamanda da arabasıyla gezip tozmuyor, evinde oturuyor.

• Olm içimi bi' garip ettiniz ya. Odtü'de ingilizce öğretmenliği okumayı düşünüyordum, huzursuz oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CliffordLeeBurtonn

Olm içimi bi' garip ettiniz ya. Odtü'de ingilizce öğretmenliği okumayı düşünüyordum, huzursuz oldum.
    Kardeşim ben de öğretmenliğe gideceğim, sana şunu hatırlatmama izin ver: Bu forumda tıp okuyana da laf atılıyor mühendislik okuyana da; çok da kafana takma yani
  • Diğer mesleklerde iş bulma sorunu ve mülakatlar yok mu, bu nasıl karşılaştırma?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristap

Devlette çalışan öğretmenin maks maaşı yaklaşık 4k.Çok öğretmen tanıyorum mesleğin sayılı iyi yanı 2 ay tatili olması.Ancak bunu aylık maaşını 5 günlük bir otel tatili için harcıyorlar.Geri kalan zamanda da arabasıyla gezip tozmuyor, evinde oturuyor.
    Ben 12 yıllık öğretmenim agustos maaşım 3491 TL. 1 adet cocuk yardımı, sendika aidati ve bes kesintisi var esim çalıştığı için aile yardımı yok. ek ders ucreti yazın yok. Ek ders ücreti Yil içinde ders saati sayısına göre değişir. Iki ay tatil olmasın maaşım 5000 olsun ben razıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Diğer mesleklerde iş bulma sorunu ve mülakatlar yok mu, bu nasıl karşılaştırma?
    Aynı veya benzer sorunlar diger mesleklerde de var. Mesela iibf okuyanlarin sorunlarını saymıyorum bile. Benim demek istediğim daha prestijli bölümleri hedefleyin tıp iyi mühendislikler hukuk gibi

• yanlış bilmiyorsam memur olmak için cumhurbaşkanlığı ofisinden onay almak gerekiyor.zaten 657'yi değiştirmeye çalıştılar değiştiremediler.(657 memur kanunu) eğer onaylanırsa müdürünüz sizi puanlayacak.mesleğiniz 1 kişinin insiyatifine kalmış.bunları bilen kaç kişi vardır acaba? not=ben de öğretmenlik yazdım ama tutmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.