![]() “En düşük Öğretmen maaşı 34 bin tl olmalıdır!
Çünkü;
Açlık sınırı: 10.360 tl
Öğretmen maaşı: 11.600 tl
Yoksulluk sınırı: 33.752 tl
Bunun altına imza atanlar Öğretmenlere ihanet eder!
#MemurunZamAnı” https://twitter.com/ogretmenlersyfs/status/1672574454818390017Ögretmenler neden sürekli sadece konu maaş oldugunda sosyal medyayı sallıyorlar? Ögretmen arkadaşlar gelip aydınlatabilir mi? Bir kere gördünüz mü egitim sistemi düzelsin, çocuklarımız daha iyi egitim sistemi görsün diye hashtag açtıklarını? |
Ögretmenlerin yeni istekleri var. Yine maaş zammı istiyorlar.

-
-
hocam Öğretmenler Sayfası bildiğin sendika gibi hak aramaya kendini konumlandırmış bir grup, vakti zamanında eğitim sistemi, uzman öğretmenlikteki kayırmalar vs. üzerine çok çaba sarfetmişti. Fakat bu tür maddi başlıklar ile daha iyi prim yapıp gelir elde ediyorlar sanırım (kaç yüz bin öğretmen var) artık iyice kapitalist oldu, zaten ekonomi ortada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha yeni 22.000 olmadimi en dusuk maas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o düz memur taban maaşı. olması gereken 34k deme sebepleri asgari ücrete oranını eski zamanlara çekmek, olmayacak dua bu devirde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eylem yapsınlar.
bak doktorlara, çektiler resti;
sizin haberiniz yok ama
"giderlerse gitsinler" den sonra
maaşlarına zam yapıldı!
ünilerde ek ödemeler arttırıldı!
çogu kanalda haber yaptırmadılar!
doyuramadık..
-
-
12.500 maaş alıyorum he canım doyuramadın bizi. Ek ders 3750 tl ki bunu alamayan meslektaşlarım var, gel bu maaşa bir genç olarak istanbul’da hayat kur, yaşa.
Bi doyrumadık öğretmenlerimizi.... Ota boka tatil yapan kısa çalışma saatleri ile sosyal hayatlarına zaman ayrıbilen bir yapının çalışanları böyle her para konusunda ağlıyor benim garibim asgari ücreti ile 3 çocuk bakan adam bunlar kadar zam zam diye tepinmiyor. Zorla öğretmenlik yaptırıyorlar sanki azsa parası istifa et git daha çok kazanacağın bir iş yap zorla mı tutuyorlar seni ? devletin etinden kemiğinden her türlü olağından yararlanıyor ama yetiremiyoruz maalesef.
-
kanka sen mi karar veriyorsun buna? İstiyorsan bütün bakanlıkları falan lav edelim sen başa geç yönet ülkeyi.
Okulda haftada 30 saat duruyorum, okul dışında da okulla ilgili sürekli işimiz oluyor. Seminer, toplantı, veli görüşmeleri, sınavlar, evraklar… olayın iç yüzünü bilmeden konuşmak çok basit.
ha sen insanlık dışı çalışmayı haftada 60 saat çalışmayı hak ettiğini düşünüyorsan kölelik sisteminde devam edebilirsin. gelişmiş ülkelerde haftalık çalışma saati zaten aşağı yukarı bu kadar. Ki türkiyedeki özel sektör çalışanlarının %90’nı vasıfsız zamanı doldurmaya oynayan tipler, geri kalanıda maddi olarak karşılığını alıyor zaten.
ben çukura düştüm herkes düşsün hep beraber debelenelim derdindesin. Yazık sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 29 Haziran 2023; 17:45:1 >
Bayram nedeniyle foruma pek uğrayan yok herhalde, yoksa aylardır açılmıyordu öğretmen maaşı konusu, yıkılırdı buralar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğretmenlik yaptınız mı hiç? Ben çalıştığım kurumda zaman zaman eğitmenlik yapıyorum. Günde 6 saat ders verdiğimde resmen pert oluyorum. Şamata yok, gürültü yok, veli kaprisi yok, idareci saçmalığı yok, koca insanlara ders veriyorum, gayet kolay görünen birşey. Ama dilim damağım kuruyor, akşam çöküyorum.
Bir de bunu sürekli ve ilkokul Çocuklarına verdiğinizi düşünün... yani öğretmenlik ders saati ile normal çalışan mesai saatini kıyaslamak en basit tabirle bilmemektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 29 Haziran 2023; 19:11:28 >
Ekders ile birlikte 30k civarı olacak. Sen de forum köşelerinde ağlamaya devam edeceksin
Kedi-ciğer meselesi hocam. Laf anlamaz bu tipler, boşuna laf anlatmaya uğraşma.
Haklısınız da, arada bir kendimi tutamıyorum. Asgari ücretli istiyor ki herkes kendi gibi sürünsün.
Öğretmenlere 1 milyon maaş versen daha fazlasını isterler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
12.500 maaş alıyorum he canım doyuramadın bizi. Ek ders 3750 tl ki bunu alamayan meslektaşlarım var, gel bu maaşa bir genç olarak istanbul’da hayat kur, yaşa.
|
Bi doyrumadık öğretmenlerimizi.... Ota boka tatil yapan kısa çalışma saatleri ile sosyal hayatlarına zaman ayrıbilen bir yapının çalışanları böyle her para konusunda ağlıyor benim garibim asgari ücreti ile 3 çocuk bakan adam bunlar kadar zam zam diye tepinmiyor. Zorla öğretmenlik yaptırıyorlar sanki azsa parası istifa et git daha çok kazanacağın bir iş yap zorla mı tutuyorlar seni ? devletin etinden kemiğinden her türlü olağından yararlanıyor ama yetiremiyoruz maalesef. |
Öğretmenlik yaptınız mı hiç? Ben çalıştığım kurumda zaman zaman eğitmenlik yapıyorum. Günde 6 saat ders verdiğimde resmen pert oluyorum. Şamata yok, gürültü yok, veli kaprisi yok, idareci saçmalığı yok, koca insanlara ders veriyorum, gayet kolay görünen birşey. Ama dilim damağım kuruyor, akşam çöküyorum. Bir de bunu sürekli ve ilkokul Çocuklarına verdiğinizi düşünün... yani öğretmenlik ders saati ile normal çalışan mesai saatini kıyaslamak en basit tabirle bilmemektir. |
her mesleğin kendine göre zorluğu vardır. zorluklar arasından bünyene uygun olana karar verir o mesleği yaparsın. kimse seni zorla öğretmen yapmadı. katma değer üretmiyorsan zam almanın bir nedeni yoktur. bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu zamanda da öğretmene zam yapmanın bir anlamı yok. |
Ekders ile birlikte 30k civarı olacak. Sen de forum köşelerinde ağlamaya devam edeceksin |
Benzer içerikler
- muhalif kanallar hangileri
- türev integral kalktı mı
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- badelemek nedir
- telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar
- türkiye"de kaç tane operatör var
- gemlik togg
- türkiye çip üretimi
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X