Şimdi Ara

Öğrenmesi en mantıklı dil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenilmesi en mantıklı dil hangisi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngilizce

• Türkçe

• İş hayatı için soruyorsan; İngilizce, Almanca
    Gezme-görme anlamında soruyorsan; İngilizce, İspanyolca, Arapça
  • İngilizce biliyorsan İspanyolca çünkü hem kelimeler ingilizce ile biraz yakın hem bazı gramar kuralları yakın hem de yazıldığı gibi okunuyor. Ben fransızca öğrenmeye kalktım çok leş bir dil a yazıyorsun b okuyorsun konuşmadan öğrenilecek bir dil değil fransızca çok net söyleyebilirim.
  • İbrahimce

• Latince diyorum. Aşırı derecede güzel bir dil; Linnaeus ve Vesalius gibi birçok bilim adamının sayesinde bilimde köklü bir yere sahip. Şu anda kullanılan dillerin çoğu Latince kelimeler içeriyor; İngilizce, Fransızca, İtalyanca gibi.

Öğrenmek için Lingua Latina per se Illustrata- Orberg ve Wheelock's Latin kitaplarına başvurabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • si şarp
  • Sanskritçe

• Çince arapça

• İngilizce sonrasında çince

• Yapacagin ise göre değişik ilk ogrenecegin ingilizce olması lazim

• Flemenkçe bu dil sayesinde İstanbulda turist rehberi gibi dolaşıyorum bütün flemenk kızları harikalar

Waar wilt u naartoe

(Ver viltu nartuğ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 7 Şubat 2018; 11:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxmg6363

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

İş hayatı için soruyorsan; İngilizce, Almanca

hocam ingilizce iş hayatında nasıl kullanılıyor? grammar öğrenmeye gerek yoktur muhtemelen, geriye reading - listening kalıyor ama mesela örnek verir misiniz, nasıl kullanılıyoR?

Yazılı ve sözlü olarak kullanılabilir, bulunduğun mevki gereği ingilizce rapor, mail yazman gerekebilir dolayısıyla grammar de bilmen gerekiyor, sözlü olarak da yurt dışında vs çalışırsan yada Türkiye'de üstün yabancıysa ingilizce bilmen gerekiyor..
  • Tartışmasız İngilizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxmg6363

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

İş hayatı için soruyorsan; İngilizce, Almanca

hocam ingilizce iş hayatında nasıl kullanılıyor? grammar öğrenmeye gerek yoktur muhtemelen, geriye reading - listening kalıyor ama mesela örnek verir misiniz, nasıl kullanılıyoR?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

Latince diyorum. Aşırı derecede güzel bir dil; Linnaeus ve Vesalius gibi birçok bilim adamının sayesinde bilimde köklü bir yere sahip. Şu anda kullanılan dillerin çoğu Latince kelimeler içeriyor; İngilizce, Fransızca, İtalyanca gibi.

Öğrenmek için Lingua Latina per se Illustrata- Orberg ve Wheelock's Latin kitaplarına başvurabilirsiniz.

Latince öğrenmek bize ne katar?Güzel bir dil biliyorum ama pratikte yeri yok galiba.Yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

Latince diyorum. Aşırı derecede güzel bir dil; Linnaeus ve Vesalius gibi birçok bilim adamının sayesinde bilimde köklü bir yere sahip. Şu anda kullanılan dillerin çoğu Latince kelimeler içeriyor; İngilizce, Fransızca, İtalyanca gibi.

Latince öğrenmek bize ne katar?Güzel bir dil biliyorum ama pratikte yeri yok galiba.Yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum

"Latince öğrenmek bize ne katar? Güzel bir dil biliyorum ama pratikte yeri yok galiba"

Yukarıda da yazdığım gibi şu anda konuşulan çoğu diller Latince'den etkilenmiş durumda. Mesea İngilizce'nin kelimelerinin %60ı Latince'den geliyor. Buna bakarak size sıralı bir şekilde anlatayım pratikliğini ve kattıklarını:

-Birçok dili öğrenmeniz kolaylaşır, zor bir dil bilgisi yapısına alışırsınız. Hatta dil öğrenmeye başlamadan önce ilk alınması gereken dildir bana kalırsa.

-Eski klasik entellektüel eserler, bilim adamlarının yazıları Latince olduğundan dolayı ilk elden okuyabilirsiniz. Nu sizin gelişim potansiyelinizi kat kat arttırır.

-Sizi neredeyse tüm alanlarda geliştirir, özellikle oldukça metodik olduğundan dolayı zihninizi keskinleştirir. Matematiği, sayıysal yeteneği güçlendirir.

Olaya sadece "konuşma imkanım yok/kimse yok, o yüzden gereksiz" mantığı ile bakmayın lütfen.

"Yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum"

Aksine soru sorarak beni mutlu ettiniz, Latince hakkında konuşmak ve soru sorulması gerçekten mutlu ediyor beni = ).

• Bulgarca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenilmesi en mantıklı dil Türkçe daha doğru düzgün konuşamayıp yazamayanlar var...Sonra İngilizce

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.