Bildirim
Öğrenciyim operatör tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Losgalacticos
Aylık 2GB internet kullanıyorum. Ve Turkcell' liyim. Her ay 31 TL vermek artık zor gelmeye başladı. Vodafone ya da Avea' ya geçmeyi düşünüyorum. Fakat onlarında çekim sorunları olduğunu duydum. Öneride bulunur musunuz?
yıl olmuş 2014 hala 2gb internete 31 lira verenler var -
quote:
Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan
quote:
Aylık 2GB internet kullanıyorum. Ve Turkcell' liyim. Her ay 31 TL vermek artık zor gelmeye başladı. Vodafone ya da Avea' ya geçmeyi düşünüyorum. Fakat onlarında çekim sorunları olduğunu duydum. Öneride bulunur musunuz?
yıl olmuş 2014 hala 2gb internete 31 lira verenler var
Sanki tarifeleri ben düzenledim de bende artık 31 TL vermek istemediğimden açtım bu konuyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yerinde olsam internete çok ihtiyacın varsa avea profesyonel tarifelere avea 27 tl lik emniyet tarifesine ve pttcell tarifelerine bakarım.
Peki Avea ve Vodafone' un çekim gücü nasıl?
Hocam şehir merkezinde isen iyi çeker operatörler 3G de vardır cogu yerde. Tabi bi Turkcell gibi çekmezler . Ben Vodafone kullanıyorum sehir merkezinde iyi interneti cekim gücü Aveada iyidir yalnız avea bazen açıkken kapalı gösteriyor. Vodafone da çekiyor gösteriyor aranabiliyorsun ama sesin gitmiyor bazen sıkıntı yapabiliyor .
cekimler yasadıgınız yere gore degisiyor,cevrenizde kullanan insanlardan bilgi alın bence -
quote:
Peki Avea ve Vodafone' un çekim gücü nasıl?
Çekim gücü Yerine göre değişiyor.
Mesela ben Ortaköy'de oturuyorum. Benim evde AVEA çekmiyor ama Vodafone çekiyor. Kardeşim Acıbadem'de oturuyor. Onun evinde vodafone çekmiyor ama AVEA 3G dahil full çekiyor. Babamlar zincirlikuyu-levazım mahallesinde oturuyorlar. Orada her iki operatör full çekiyor.
Ama eğer ki yazın ayvalık, altınoluk, didim, kuşadası, bodrum, çeşme, çanakkale, Edirne-Merkez gibi Yunan adalarına ve Yunanistan'a yakın yerlere gidiyorsan tavsiyem vodafone'dur. Vodafone'un red tarifelerinde telefonun sen farkında olmadan Yunan şebekesine geçse bile uluslararası kullanım ücreti ödemezsin. Yunanistan'da Vodafone GR (Greece) şebekesi var.
Ayrıca şunu da yazayım;
insanlar baz istasyonlarının zararlı olduğunu düşündüklerinden kurulmuş baz istasyonlarını mahkeme kararıyla kaldırtıyorlar. Bu durumda kapsama alanını etkiliyor. Yani bulunduğunuz bölgede telefonunuz çekerken çekmemeye başlıyor. Bu konuda mahkemelerin verdiği emsal (örnek) kararlar var. Bu durumda yapılması gereken insanlara baz istasyonlarının zararlı olmadığını anlatmak gerekiyor.
Baz istasyonlarının haricinde çeverenizde kanser yapan o kadar çok şey var ki. Mesela sigara, çamak-uydu antenleri ilk aklıma gelenler.
Sende evinde hangisi iyi çekiyorsa onu tercih et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 27 Kasım 2013; 9:49:52 >
-
40tl ye vodafone 500dk+5000sms+2gb internet var veya pttcell 14tl ye 200dk+250sms+250mb net var internet 250 mb bitince 128kbit e düşüyor hız sınırsız olarak devam ediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gefe16
40tl ye vodafone 500dk+5000sms+2gb internet var veya pttcell 14tl ye 200dk+250sms+250mb net var internet 250 mb bitince 128kbit e düşüyor hız sınırsız olarak devam ediyor
bimcellde faturasiz icin nasil bir şey var
19 tl ye 3 lu paket var her yöne 250 dakika her yöne 5bin sms ve 500 mb internet. Dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniye.
quote:
Orijinalden alıntı: yafess_
19 tl ye 3 lu paket var her yöne 250 dakika her yöne 5bin sms ve 500 mb internet. Dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniye.
En sağlamı
quote:
Orijinalden alıntı: cana-cana
quote:
Orijinalden alıntı: yafess_
En sağlamı
Katılıyorum hem karlı hemde uygun
quote:
Orijinalden alıntı: gefe16
nerde bu 40 tl lik tarife? ben bir türlü bulamadım da -
bimcell uygundur 1 GB 14 tl -
Faturayı Aşmayan Ekstra Tarifesi LİNKE TIKLAYINIZ..
http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/faturay-a-mayan-ekstra-tarifesi
İYİ FORUMLAR -
quote:
avea da seç 500 var 39 tl ye 4gb internet ve 500 dakika. ya da prof 600 de olabilir 4 gb interneti var. iç işleri bakanlığı, jandarma, sgk veya emniyette tanıdık memur, polis jandarma vs varsa aveadaki kamu mega en iyisidir. 1000 dk her yöne, 1000 sms her yöne, 4 gb internet sadece 27 lira
-
quote:
pttcell
Vodafone geç Vodafone da çekim sorunu yok hatta Turkcell den daha iyi çektiğini söyleyebilirdim. Vodafone kendini baya toparladı -
vodafone da şarj problemi yaşıyor musun? Ben de 2 küsur ay kullandım ankara da vodafone. Şarj çok çabuk bitiyor hocam. O yüzden tekrar numara taşımak zorunda kalmıştım. aynı telefon aynı kullanım süreleri ne turkcell ne avea da sıkıntı yaşadım. Çok ilginç bir durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- telefon faturası ödenmezse ne olur
- red"li fırsat 30 gb ultra paketi detayları
- otomatik ödemeden önce ödeme yapmak
- vodafone sms servisi açma
- red"li fırsat 25 gb ultra paketi içeriği
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- vowifi nedir
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X