Şimdi Ara

Öğrenciyim diyetisyene verebilecek param yok profesyonel yardım edebilecek biri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 182 Boyum var, 21 yaşındayım üniversite sınavına girdim bu sene 107 kilodan 125 kiloya çıktım. Çok rahatsız oluyorum yürürken beğendiğim şeyleri giyemiyorum. Bütçem sınırlı evde yaşıyorum . Öğlede okulda yiyemem çok pahalıya geliyor. Bana yardımcı olabilecek var mı rahat bir kiloya inip tekrar basketbol oynamak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Ben edebilirim özelden yazarım gün içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyetisyene gerek yok. Karbonhiratları tamamen kes. Protein ve yağ tüket bol bol. Yani ketojenik diyet başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Diyetisyene gerek yok. Karbonhiratları tamamen kes. Protein ve yağ tüket bol bol. Yani ketojenik diyet başla.
    Karbonhidratları tamamen kesmek çok yanlış bir şeydir.Her gün vücudun ihtiyacı kadar alınırsa hiç bir sıkıntı olmaz.Karbonhidratları tamamen kesersen bir çok sorunla karşılaşırsın;kas erimesi,hormonların anormal değişimi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoisitya

Up
    Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 26 Ocak 2019; 15:40:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Karbonhidratları tamamen kesmek çok yanlış bir şeydir.Her gün vücudun ihtiyacı kadar alınırsa hiç bir sıkıntı olmaz.Karbonhidratları tamamen kesersen bir çok sorunla karşılaşırsın;kas erimesi,hormonların anormal değişimi gibi...

Alıntıları Göster
    Bunlar tamamen saçmalık. Aslı astarı olmayan bilim dışı şeyler. Karbonhidratlar insan yaşamı için hiçbir zaman olmazsa olmaz değildir aksine yarardan çok zararı vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Bunlar tamamen saçmalık. Aslı astarı olmayan bilim dışı şeyler. Karbonhidratlar insan yaşamı için hiçbir zaman olmazsa olmaz değildir aksine yarardan çok zararı vardır.

Alıntıları Göster
    Fazla olan her şey tabiki de zararlıdır.Mesela protein miktarını gerekenden fazla alırsanız böbreklere zararı olur.Her şeyin fazlası zararlı ama hiç almamak diye bir şey olmamalı.Vücudun ihtiyacı kadar alırsanız bir sorun olmaz,ki bana göre gereklidir.Karbonhidratlar başlıca enerji kaynağıdır.Kaliteli karbonhidratları kullanabilirsiniz,kuru baklagiller,fındık,badem,ceviz bu gibi yiyeceklerde kaliteli karbonhidratlar bulunur.Elinizde vücuda hiç karbonhidrat girmemesi daha faydalıdır diye bir bilimsel çalışma varsa sunabilirsiniz.Bizler de bilgilenelim.

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Karbonhidratın başlıca eneji kaynağı olduğu tamamen uydurmadır. Karbonhidratın kalitelisi/kalitesizi diye bir ayrım yoktur. Karbonhidrat, karbonhidrattır.

2017 Lancet dergisinde yayınlandı. 18 ülkeden 35-70 yaş arasındaki 135335 kişi, 2003-2013 arası 10 sene izlenmiş. Bunlar arasında besin olarak enerjisini yağdan veya karbonhidrattan alanların toplam ölüm oranı ve ciddi kalp hastalıkları araştırılmış.

Öğrenciyim diyetisyene verebilecek param yok profesyonel yardım edebilecek biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 4 Aralık 2018; 16:44:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.