Şimdi Ara

Öğrenciler in işlediği suça karşılık Okul hakkında yapilan suç duyurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizim sınıftaki bazı arkadaşlar sınıfa motor sokup drift attılar ve video ya çektiler hocalarda bunu öğrenince öğrencilere okuldan atıcam dedi.
    Aslında buraya kadar normal ama bu video benim cihazimla çekildi ben çekmedim motoru da ben sokmadım sınıfa kullanmadım ve drift atmadım kısaca sadece benim cihazımla çekilmiş bir video o ortamda bende bulunduğum için ve benim cihazımla çekildiği için beni okuldan atıcaklarını iddia ettiler ve ek olarakta video yu sildiler daha doğrusu sildiklerini zannediyorlar niye sildiklerinide şöyle izah ettiler sosyal medyada paylaşılırsa bakanlık soruşturma açarmış fln filn (hoca dedi bana) eğer ben okuldan atılırsam ben bu videoyu kime atabilirim ceza almaları için ve ya soruşturma başlatılması için bunun idareye bir cezası illaki var yoksa tutuşmazlardı videoyu silmek için ve soruşturma açmalarından korkmazlardi okuldan atilmadan önce bilen bir kişi cevap verirse mutlu olurum
    Not: 6 7 kişi var benden daha suçlular ama ben atilicam zoruma giden de bu suçlu olmalarının sebebide videoya çekmeleri drift atmaları vs ama benim durumum farklı çeken ben deilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0G0HO2BGB5 -- 22 Nisan 2022; 20:30:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • öncelikle geçmiş olsun. arkadaşların seni çok daha kötü bir duruma da sokabilirlerdi. telefon kayıtlı bir cihaz olduğu için, onunla yapılanlardan sahibi sorumlu tutulur. etek altı resim çekmiş olsalardı, başına çok daha fazla dert açılırdı. bu yüzden telefonu başkalarıyla paylaşmamak lazım. senin durumuna bakarsak, 2 disiplin suçu var. birincisi okulda sesli veya görüntülü kayıt yapmak, 2. ise bunları internet ortamında paylaşmak. okuldan atılmak kolay birşey değil. çoğunlukla ilçeden veya ilden geri döner. sanırım aileni korkutup, kaydını aldırmaya çalışmışlar. gerçekten çekindikleri birşey varsa, disiplin kararının il milli eğitim müdürlüğüne gitmesini istemezler. sana tavsiyem, görüntüleri paylaşıp, durumu daha da kötüleştirmeye çalışmak yerine, disiplin kararını bekle ve ilçe veya il eğitim müdürlüklerine itiraz dilekçesi ver. idareye de bunu yapacağınızı söyleyin.


    başına daha kötü işlerin açılmasını istemiyorsan, telefonunu kimse ile paylaşma. telefonun üzerinden yapılan konuşmalar, yapılan işlemler, alınan kayıtlar, hepsi senin üstüne kalır.





  • olm bir insan nasıl sınıfa motor sokabilir, ne için sokar aklım almadı şu paylaşımı aw. okuduğum en saçma olay olabilir bu. neyse, umarım başınız belaya girmemiştir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt
    uzaklaştırma bile vermediler motorun sahibide okulu bıraktı ucuz yırttık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    uzaklaştırma vermediler motorcuda okuldan ayrıldı bilgilendirme için teşekkür ederim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0G0HO2BGB5 0 kullanıcısına yanıt

    birşey değil ama bu sana ders olsun. telefonunu herkese verme. dediğim gibi bunun sorumluluğu fazladır.

  • Videoyu epey merak ettim ya sınıfta nasıl drift çekilebilir sjsjsj

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.