< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Öğrenci Koordinatörü İslamcı: Çadlı bir öğrenci, Çankırılı kıza aşık. Kız babasnı iknaya çalışıyoruz

-
-
ayrıca konuşmasına bakınca : TÜRK kökenli de değil gibi duruyor.
bunlar Türklere karşı Türk devletine karşı savaş açmışlar. din min sol feodalizim vs vs sallaya sallaya Türkleri yok etmek için uğraşıyorlar.
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 27 Mayıs 2025; 16:48:55 >
-
Deyussu ekber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyasal İslamcılar gizli ajandalarını uygulamaya devam ediyor.
-
Bundan BİZE NE ? Veya kime ne ?
Kız kendine kimi yakıştırıyorsa kimle evlenmek istiyorsa Evlenir siz hangi hakla sorguluyor veya karışıyorsunuz ?
not: Gerçekten 21. yy da bu 100-200 yıl geri kafa ile nasıl takılıyorsunuz halen daha hayret yani... Kız isterse Çinli ile evlenir isterse Fransız ile isterse Zenci bir Çad lı ile kim karışacak ? Aynı şekilde istersen sende git bir Ukraynalı ile evlen Rus ile evlen veya Yunan ile evlen hatta seversen git Suriyeli ile evlen kim karışabilir medeni dünyada ?
-
Zaten o öğrencileri o yüzden getiriyorsunuz Buralara.
Okutma, okuma ayağına
Bilmiyormuyuz.
Yani bu yaptığınızın bir jargonu varda yazmayalım şimdi.
Amacınız o
Amacınız o
Amacınız o
Hadi şimdi daha çok oralaradan öğrenci getirin
Okuma ayağına.
Sizin güttüğünüz koyun kadar, benim....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eş cinseller için iki şey dikkat çeker
- dünya üzerinde seri katillerin çoğunluğu eşcinsel eğimlilerden (çikatilo, amerikalı otoban katili, muhtemelen zodiac da...)
- özellikle siyah ve koyu tenli erkekleri tercih etmeleri
bilemiyorum altan! bilemiyorum...
-
Chpli birisi olsa kızını vermemek için kırk takla atardı ama zenciye biraz ricayla ikna olur kesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllarca Abdullah Cevdet'e 'Avrupadan damızlık erkek getirelim' şeklinde iftira atıp bu iftira üzerinden Atatürk dönemi karalanmıştı..
Bugün ise Afrikadan öğrenciler Türkiye'ye getirilerek Türk kızları ile evlenmeleri adeta teşvik ediliyor.Hem sadece Afrikalı erkekler değil genel olarak Koreden,Pakistandan ve Afganistandan erkeklerin hayali Türkiye'ye gelip bir Türk kızı ile evlenmek.Bu sadece 'hayal' olsa kimsenin umurunda olmaz ancak son yıllarda Korelilerle,Pakistanlılarla,Afganlarla evlenen Türk kızı sayısı hızla artmakta ve bu durum sürekli normalleştirilmekte.Aynı durum Türk erkekleri içinde teşvik ediliyor.Yeterki Türk kızı ve erkeği kendi milletinden evlenmesin.
Türk gençlerinin birbiri ile evlenmesi hem 30 yaşına kadar okumaları teşvik edilerek hem de ekonomik sebeplerden imkansız hale getirilirken başka milletlerden evlenmelerin önü açılmasını hatta teşvik edilmesini normal görmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 27 Mayıs 2025; 21:41:7 >
-
akp nin tükürdüğünü yalama konusunda ustalığını bilmeyen yok..
-
ben eminim o üniversitede iki Türk el ele yürüse etmediği laf kalmaz
-
ingiliz devletini sevmem vs. lakin şundan bizde de olacak bir 20 sene içinde. ortalık single momilerden geçilmeyecek. bunlar kadınlar üzerinden pasaport da alıyorlar.
x (formerly twitter)
Garbage Human (@GarbageHuman24) on Xhttps://x.com/GarbageHuman24/status/1927163855743918543
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 27 Mayıs 2025; 23:36:26 > -
Adamlarda böyle tüm single mum tipleri solu beyaz kadınlardan oluşurken bizde kapalı muhafazakar kadınlardan oluşacak, siyasi anlamda adamların tam tersiyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
afrikadan öğrenci getiriyorlar, hemde burada alemin kızıyla evlendirmek için.
-
bunlar yahudi kuklalığı yapıyorlar. adamlar yani yahudiler internette artık açık açık avrupalılar homojen yani karışmış değil karışmalı ve yeni kültürün merkezinde yahudiler olacak diyorlar.
ulan bunlar bize de aynısını yapıyorlarsa bunlar nasıl ümmet osmanlı ecdad medcdad vs takılıyorlar?
-
Hakikaten öyle...Bu zihniyet Türk gençleri birlikte eğleniyor diye bahar şenliklerini,konserleri,festivalleri iptal ettirmeye çalışan zihniyet.Sürekli olarak 'Erkek ve kız arkadaş olmaz' diyen zihniyet.Ama ne hikmetse Afrikadan,Pakistandan,Afganistandan,Bangladeşten,Koreden vs Türkiye'ye gelip Türk kızları ile evlenmeye çalışanlara 'gönlünü kaptırmış' diyerek hem hoşgörü gösteriyorlar hem de normalleştiriyorlar..
Bu toplum on yıllardır sünni-alevi davası güdüp aynı dili ve aynı ortak tarihe sahip gençlerin bile evlenmesine izin vermezken,normal karşılamazken ne olduysa Afrikadan gelen tiplere genç kızlarını verir oldu gerçekten anlamak mümkün değil.Hani bunlar birkaç kişiyle sınırlı olsa kimsenin umurunda olmaz ama son yıllarda yabancılarla evliliklerin anormal şekilde arttığını gördükçe bu yaşanılanların normal olmadığına artık emin olmaya başladım.
Her açıdan büyük bir yozlaşma içerisindeyiz...
-
Yıllarca Abdullah Cevdet'e 'Avrupadan damızlık erkek getirelim' şeklinde iftira atıp bu iftira üzerinden Atatürk dönemi karalanmıştı.. Bugün ise Afrikadan öğrenciler Türkiye'ye getirilerek Türk kızları ile evlenmeleri adeta teşvik ediliyor.Hem sadece Afrikalı erkekler değil genel olarak Koreden,Pakistandan ve Afganistandan erkeklerin hayali Türkiye'ye gelip bir Türk kızı ile evlenmek.Bu sadece 'hayal' olsa kimsenin umurunda olmaz ancak son yıllarda Korelilerle,Pakistanlılarla,Afganlarla evlenen Türk kızı sayısı hızla artmakta ve bu durum sürekli normalleştirilmekte.Aynı durum Türk erkekleri içinde teşvik ediliyor.Yeterki Türk kızı ve erkeği kendi milletinden evlenmesin. Türk gençlerinin birbiri ile evlenmesi hem 30 yaşına kadar okumaları teşvik edilerek hem de ekonomik sebeplerden imkansız hale getirilirken başka milletlerden evlenmelerin önü açılmasını hatta teşvik edilmesini normal görmüyorum. |
akp nin tükürdüğünü yalama konusunda ustalığını bilmeyen yok.. |
Deyussu ekber
|
Siyasal İslamcılar gizli ajandalarını uygulamaya devam ediyor. |
ben eminim o üniversitede iki Türk el ele yürüse etmediği laf kalmaz |
ayrıca konuşmasına bakınca : TÜRK kökenli de değil gibi duruyor. bunlar Türklere karşı Türk devletine karşı savaş açmışlar. din min sol feodalizim vs vs sallaya sallaya Türkleri yok etmek için uğraşıyorlar. |
Chpli birisi olsa kızını vermemek için kırk takla atardı ama zenciye biraz ricayla ikna olur kesin
|
Hakikaten öyle...Bu zihniyet Türk gençleri birlikte eğleniyor diye bahar şenliklerini,konserleri,festivalleri iptal ettirmeye çalışan zihniyet.Sürekli olarak 'Erkek ve kız arkadaş olmaz' diyen zihniyet.Ama ne hikmetse Afrikadan,Pakistandan,Afganistandan,Bangladeşten,Koreden vs Türkiye'ye gelip Türk kızları ile evlenmeye çalışanlara 'gönlünü kaptırmış' diyerek hem hoşgörü gösteriyorlar hem de normalleştiriyorlar.. Bu toplum on yıllardır sünni-alevi davası güdüp aynı dili ve aynı ortak tarihe sahip gençlerin bile evlenmesine izin vermezken,normal karşılamazken ne olduysa Afrikadan gelen tiplere genç kızlarını verir oldu gerçekten anlamak mümkün değil.Hani bunlar birkaç kişiyle sınırlı olsa kimsenin umurunda olmaz ama son yıllarda yabancılarla evliliklerin anormal şekilde arttığını gördükçe bu yaşanılanların normal olmadığına artık emin olmaya başladım. Her açıdan büyük bir yozlaşma içerisindeyiz... |
dua etsin baltayı sert taşa vurmamış. üniversitedeki görevli kişi bana gelicek kızına falanca yerden bir talip var diye gelecek ha? ben cezaevine o kişi kara toprağa yolcu olur. |
Benzer içerikler
- dişi inek eti yenir mi
- nur tuğba aktay boşandı
- yusuf tekin'in eşi ne iş yapıyor
- atık su bedeli nedir
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- paramount plus türkiye
- togg ortakları
- atm para çekme limiti 2025
- geforce now fiyat
- togg kaç adet satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X