Bildirim
Öğrenci için 4.0cc Ford Explorer çok mu fazla?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2000 cc bile cok -
yeni nesil şımartılıyor. Sanki baban için kazandın
Öğrencide 4000cc araç maşallah
Üniversitede 2 çocuk okutmak zor olur. Ekonomik bişey bakın -
Üniversitede arabanla değil kişiliğinle ön plana çıkmaya çalışmanı tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
yeni nesil şımartılıyor. Sanki baban için kazandın
Öğrencide 4000cc araç maşallah
Üniversitede 2 çocuk okutmak zor olur. Ekonomik bişey bakın -
quote:
Orijinalden alıntı: BaZZaM
Üniversitede arabanla değil kişiliğinle ön plana çıkmaya çalışmanı tavsiye ederim.
öyle bir takıntım yoktu... arabalara meraklıyım sadece, amerikan yapımı arabaları seviyorum. hava atmayı seven bir insan da değilimdir zaten. -
tek kapılı blazer al +lpg tak 30.000tl den ucuza gelir , blazer sport falan olması lazım bahsettiğim aracın ismiquote:
Orijinalden alıntı: Khortytsaquote:
Üniversitede arabanla değil kişiliğinle ön plana çıkmaya çalışmanı tavsiye ederim.
öyle bir takıntım yoktu... arabalara meraklıyım sadece, amerikan yapımı arabaları seviyorum. hava atmayı seven bir insan da değilimdir zaten.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
tek kapılı blazer al +lpg tak 30.000tl den ucuza gelir , blazer sport falan olması lazım bahsettiğim aracın ismi
Jipte tek kapı hoşuma gitmez nedense ayrıca blazerin vergi dilimi en üst seviyede... :) 1000TL fark var :) -
4000cc'lik bir araç elbette çok yakacaktır. Babanız bu masrafı karşılamayı kabul ediyorsa alın ve keyifle binin.quote:
öyle bir takıntım yoktu... arabalara meraklıyım sadece, amerikan yapımı arabaları seviyorum. hava atmayı seven bir insan da değilimdir zaten.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: maniaq_qs
quote:
O halde bence lüzumsuz benzin israfı ve boşa verilen vergilerden başka eline geçen tek şey birazcık heves olacaktır. Bence bu şekil iri bir araç bir öğrenci için gereksiz olur. Bence biraz daha spor arabalar araştır. -
quote:
quote:
quote:
O halde bence lüzumsuz benzin israfı ve boşa verilen vergilerden başka eline geçen tek şey birazcık heves olacaktır. Bence bu şekil iri bir araç bir öğrenci için gereksiz olur. Bence biraz daha spor arabalar araştır.
Haklısın aslında... Ben derin bi nefes alıp daha insani araçlara bakayım :))
-
Geçenlerde, başka bir öğrenci de 2.000 TL' lik araç bakıyordu, Fiat Bis.quote:
quote:
quote:
O halde bence lüzumsuz benzin israfı ve boşa verilen vergilerden başka eline geçen tek şey birazcık heves olacaktır. Bence bu şekil iri bir araç bir öğrenci için gereksiz olur. Bence biraz daha spor arabalar araştır.
Haklısın aslında... Ben derin bi nefes alıp daha insani araçlara bakayım :))
Alıntıları Göster
Babanız, biri çalıştıkça fayda sağlayacak, diğeri zarar ettirecek iki masrafla karşı karşıya. Babanızı üzmeyin. Siz de ileride (yaş kemale erince) üzülmeyin.
Saygılar.
-
Eğer aileden zenginsen fazla değil.quote:
Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar
Geçenlerde, başka bir öğrenci de 2.000 TL' lik araç bakıyordu, Fiat Bis.
Babanız, biri çalıştıkça fayda sağlayacak, diğeri zarar ettirecek iki masrafla karşı karşıya. Babanızı üzmeyin. Siz de ileride (yaş kemale erince) üzülmeyin.
Saygılar.
Alıntıları Göster -
Böyle konular sık sık açılıyor ama daha alanı görmedik inşallah siz alırsınızda yorumlarınızı okuruz.quote:
Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar
Geçenlerde, başka bir öğrenci de 2.000 TL' lik araç bakıyordu, Fiat Bis.
Saygılar.
Alıntıları Göster -
Arkadaşımda Blazer vardı.Tüpte bile içiyordu resmenquote:
Orijinalden alıntı: punkofdamned
Böyle konular sık sık açılıyor ama daha alanı görmedik inşallah siz alırsınızda yorumlarınızı okuruz.
Alıntıları GösterSonra kaza yapıp sattı 3.7 Jeep Liberty benzinli aldı gelen gideni arattı
-
üniversite sürecinde seni baya tatmin ederquote:
Orijinalden alıntı: Ağaçkakan
Arkadaşımda Blazer vardı.Tüpte bile içiyordu resmenSonra kaza yapıp sattı 3.7 Jeep Liberty benzinli aldı gelen gideni arattı
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4x4-arazi-araci-lant-cruiser-56550497/detay/
Kırsalda alıyor tık demeden vergiside 427 lira
-
quote:
Arkadaşımda Blazer vardı.Tüpte bile içiyordu resmenSonra kaza yapıp sattı 3.7 Jeep Liberty benzinli aldı gelen gideni arattı
Ya jip olunca noluyor onu anlamıyorum. Tamamen doğa ve para düşmanı. -
Maniaq mısınquote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulyequote:
Ya jip olunca noluyor onu anlamıyorum. Tamamen doğa ve para düşmanı.
Alıntıları Göster
-
IslakFasulyequote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
Maniaq mısın
Alıntıları Göster
Ama doğa ile en fazla yakınlaşabileceğin araç türüde kendisi.Tabi ki dağlarda.Şehir ciplerini bende sevmem. -
bende senin gibi düşünüyordum grand cherokee felan bakıyordum ama benzini 20-25lt olunca vazgeçtim :D heves işte bende ünideyim bi araba alıyım diyorum ama ne zor işmiş artık 30milyara kadar bmw felan bakıyorum spor araba çok kararsızım böyle baka baka alamıcam o olacakquote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
Maniaq mısın
Alıntıları Göster
-
öğrenciden öğrenciye farkeder... ben öğrenciyken bir tane el arabam vardı. Memlekete gidip gelirken kullanıyorum(Tekerlekli bavul)quote:
Orijinalden alıntı: hsn1997
IslakFasulye
Ama doğa ile en fazla yakınlaşabileceğin araç türüde kendisi.Tabi ki dağlarda.Şehir ciplerini bende sevmem.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en iyi 60 amper akü
- citroen c4 1.6 hdi
- opel corsa 1.4 otomatik
- clio 1.3 tce
- en iyi hafif ticari araçlar
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X