Şimdi Ara

Öğrenci için 4.0cc Ford Explorer çok mu fazla?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi. üniversiteyi kazanırsam istediğim arabayı alacağına dair söz verdi babam. Bende ford explorer,chevrolet blazer gibi iri jipleri seviyorum. Ancak düşününce vergisi, yakıtı öğrenci için fazla geliyor sizce alınır mı?

• 2000 cc bile cok
  • yeni nesil şımartılıyor. Sanki baban için kazandın

Öğrencide 4000cc araç maşallah

Üniversitede 2 çocuk okutmak zor olur. Ekonomik bişey bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

yeni nesil şımartılıyor. Sanki baban için kazandın

Öğrencide 4000cc araç maşallah

Üniversitede 2 çocuk okutmak zor olur. Ekonomik bişey bakın
    Üniversitede arabanla değil kişiliğinle ön plana çıkmaya çalışmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaZZaM

Üniversitede arabanla değil kişiliğinle ön plana çıkmaya çalışmanı tavsiye ederim.

öyle bir takıntım yoktu... arabalara meraklıyım sadece, amerikan yapımı arabaları seviyorum. hava atmayı seven bir insan da değilimdir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

quote:

öyle bir takıntım yoktu... arabalara meraklıyım sadece, amerikan yapımı arabaları seviyorum. hava atmayı seven bir insan da değilimdir zaten.

Alıntıları Göster
    tek kapılı blazer al +lpg tak 30.000tl den ucuza gelir , blazer sport falan olması lazım bahsettiğim aracın ismi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

tek kapılı blazer al +lpg tak 30.000tl den ucuza gelir , blazer sport falan olması lazım bahsettiğim aracın ismi

Jipte tek kapı hoşuma gitmez nedense ayrıca blazerin vergi dilimi en üst seviyede... :) 1000TL fark var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    4000cc'lik bir araç elbette çok yakacaktır. Babanız bu masrafı karşılamayı kabul ediyorsa alın ve keyifle binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: maniaq_qs

quote:

O halde bence lüzumsuz benzin israfı ve boşa verilen vergilerden başka eline geçen tek şey birazcık heves olacaktır. Bence bu şekil iri bir araç bir öğrenci için gereksiz olur. Bence biraz daha spor arabalar araştır.
  • quote:

quote:

quote:

O halde bence lüzumsuz benzin israfı ve boşa verilen vergilerden başka eline geçen tek şey birazcık heves olacaktır. Bence bu şekil iri bir araç bir öğrenci için gereksiz olur. Bence biraz daha spor arabalar araştır.

Haklısın aslında... Ben derin bi nefes alıp daha insani araçlara bakayım :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın aslında... Ben derin bi nefes alıp daha insani araçlara bakayım :))

Alıntıları Göster
    Geçenlerde, başka bir öğrenci de 2.000 TL' lik araç bakıyordu, Fiat Bis.

Babanız, biri çalıştıkça fayda sağlayacak, diğeri zarar ettirecek iki masrafla karşı karşıya. Babanızı üzmeyin. Siz de ileride (yaş kemale erince) üzülmeyin.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

Babanız, biri çalıştıkça fayda sağlayacak, diğeri zarar ettirecek iki masrafla karşı karşıya. Babanızı üzmeyin. Siz de ileride (yaş kemale erince) üzülmeyin.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Eğer aileden zenginsen fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Böyle konular sık sık açılıyor ama daha alanı görmedik inşallah siz alırsınızda yorumlarınızı okuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkofdamned

Böyle konular sık sık açılıyor ama daha alanı görmedik inşallah siz alırsınızda yorumlarınızı okuruz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda Blazer vardı.Tüpte bile içiyordu resmenSonra kaza yapıp sattı 3.7 Jeep Liberty benzinli aldı gelen gideni arattı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

Arkadaşımda Blazer vardı.Tüpte bile içiyordu resmenSonra kaza yapıp sattı 3.7 Jeep Liberty benzinli aldı gelen gideni arattı

Alıntıları Göster
    üniversite sürecinde seni baya tatmin eder
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4x4-arazi-araci-lant-cruiser-56550497/detay/
    Kırsalda alıyor tık demeden vergiside 427 lira

• quote:

Ya jip olunca noluyor onu anlamıyorum. Tamamen doğa ve para düşmanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Ya jip olunca noluyor onu anlamıyorum. Tamamen doğa ve para düşmanı.

Alıntıları Göster
    Maniaq mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Maniaq mısın

Alıntıları Göster
    IslakFasulye
    Ama doğa ile en fazla yakınlaşabileceğin araç türüde kendisi.Tabi ki dağlarda.Şehir ciplerini bende sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Maniaq mısın

Alıntıları Göster
    bende senin gibi düşünüyordum grand cherokee felan bakıyordum ama benzini 20-25lt olunca vazgeçtim :D heves işte bende ünideyim bi araba alıyım diyorum ama ne zor işmiş artık 30milyara kadar bmw felan bakıyorum spor araba çok kararsızım böyle baka baka alamıcam o olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

IslakFasulye
    Ama doğa ile en fazla yakınlaşabileceğin araç türüde kendisi.Tabi ki dağlarda.Şehir ciplerini bende sevmem.

Alıntıları Göster
    öğrenciden öğrenciye farkeder... ben öğrenciyken bir tane el arabam vardı. Memlekete gidip gelirken kullanıyorum(Tekerlekli bavul)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.