Şimdi Ara

öğrenci arkadaşlar bir gelin konuşalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

size akıl fazla mı geliyor da insanlara dağıtıyorsunuz?

ben çok fazla burada vakit geçiren biri değilim çünkü vaktim yok. buraya arabalarla veya sıcak fırsatlarla ilgili bir şeyler bakmak için giriyorum. ne zaman girsem depresif bir üniversite öğrencisi;

2020 yılında çocuk mu yapılır?

araba alan kerizdir!!

gibi başlıklar açmış eleştiriyorlar. günümüzde araba ihtiyaç evliyseniz ihtiyaç. çocukluysanız zorunluluk. bu devirde araba alınmaz, alan kerizdir gibi başlık açıyorsunuz. burada doktorlar, mühendisler, maddi olarak rahat insanlar var. bu insanlar afedersiniz kaç yıl okuyup EŞŞEK gibi çalışıp, para harcıyorlar. siz burada eleştiriyorsunuz. benim çocuğum olacak sizin depresifliğinizi niye ana sayfada anne baba adayları çekiyor? kendinize gelin. araba alan veya çocuk yapan salak veya çocuk değil

• şimdi yeni bişey çıktı konu açıp kendi ailelerine sövüyorlar genleri kötü diye. Hertürden insan var hangi birine cevap vereceksin az önce birisi "annem çirkin kadının teki lanet olsun" "genlerim ondan bok gibi" yazmış. Şimdi ben buna bi sövsem banlanıcam.kısacası bi bitmediniz düşüncesiyle konuyu görünce kapatıyorum boş koy gitsin.
  • şimdi yeni bişey çıktı konu açıp kendi ailelerine sövüyorlar genleri kötü diye. Hertürden insan var hangi birine cevap vereceksin az önce birisi "annem çirkin kadının teki lanet olsun" "genlerim ondan bok gibi" yazmış. Şimdi ben buna bi sövsem banlanıcam.kısacası bi bitmediniz düşüncesiyle konuyu görünce kapatıyorum boş koy gitsin.
  • Henüz hiç birisi hayatın gerçekleri ile yüzleşmedi. Hayattan okkalı bir tokat yemedi. Ondan dolayı salıyorum ben bu tarzda ki arkadaşları. Vakti zamanı gelince gerçeklerle yüzleşince onlarda kendilerine gelecektir

bazı şeyleri insanlar göze alıyor ki çocuk yapıyor, kredi çekiyor.

hayatın gerçeğiyle acı bir şekilde yüzleşmezsiniz umarım
    Beyler gelin komik şey var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.