Şimdi Ara

BAŞKA ŞEHİRDE ÜNİVERSİTE KAZANIP DA KPSS'ye GİRECEK OLANLAR? GELİN Bİ ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başvuru bilgilerimi güncellicektim kpss için ama Birinci Sınav Merkezi Tercihiniz adres iliniz olmalıdır. diye hata veriyor ben Adanaya gidecem üniversite için ama şuan Samsunda kalıyorum Samsun ve civarı sınav merkezlerinde sınava girebiliyor muşum sadece.Şimdi kpssye giremeyecek miyim? Bu arada kpss 28 eylülde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 26 Temmuz 2014; 23:10:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git gel yapacaksın sanırım bende öyle yapacağım galiba
  • _Vengeance_ kullanıcısına yanıt
    Uff çok uzak ya bir sürü paradan çıkacaz kıytırıktan bir sınav için bir de öyleysine giriyom memur olcam diye değil ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Uff çok uzak ya bir sürü paradan çıkacaz kıytırıktan bir sınav için bir de öyleysine giriyom memur olcam diye değil ya.

yada hocam orda adresi üninin oldugu yerde uydur bi adres o zaman olacak mı ki ben deniyeceğim bakalım
    Uydurdum olmadı bir de sen dene bakalım olmazsa ikametgahı Adanaya alırım ama taa 1 eylülde orda olacam.

• ben de malatyadayım ankarayı kazandım adresimi ankara olarak değiştirdim sonra sınav yerini ankara seçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

ben de malatyadayım ankarayı kazandım adresimi ankara olarak değiştirdim sonra sınav yerini ankara seçtim.

hocam nasıl yaptın salladın mı ankarada bir yer yoksa ankaradaki oturacağın yeri mi yazdın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Madem bişey olmayacağini biliyon girme ozaman ne bu tavırlar
  • Ben adresi değiştirdim. İstanbul Teknik Üniversitesi Vadi Yurdu dedim. Şişli'yi yazdım başa mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

ben de malatyadayım ankarayı kazandım adresimi ankara olarak değiştirdim sonra sınav yerini ankara seçtim.

hocam nasıl yaptın salladın mı ankarada bir yer yoksa ankaradaki oturacağın yeri mi yazdın ?

adresi şu an bulunduğum yerle aynı mahalle cadde falan aynı bıraktım ankarada hiçbir yer bilmiyorum çünkü. sadece şehri değiştirdim ankara/çankaya yaptım üniversite de çankaya da o yüzden çankayayı seçtim. inş. bi sorun çıkmaz

Edit: aklıma şimdi geldi üniversitenin adresini yazayım en iyisi. birde adresi değiştirdim ama kyk yurdu çıkmama ihtimali var mı şehir dışından olmak gerekiyor. adres bilgilerini ösymden almazlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGrandMasterx -- 27 Temmuz 2014; 0:02:02 >

• frederchopen F kullanıcısına yanıt
    Ailem zorluyor beni.

• Oldu hocam senin yöntemle yaptım oldu. :) Bir tane kyk yurdu adresini yazdım adres diye.

• Benim de adana secebilirsin yaziyordu adresi bilgilerimi degistirip dayimin adresini yazdim o sekilde istanbul olarak sectim ilk tercihi

• Peki kykde sikinti olmaz di mi simdi istanbulda unim kykda bu sene istde bulunanlara cikmayacak eger adresi osymden alirlarsa sikinti buyuk

Değiştim hocam şimdi ben adresi şuanki bulunduğum yer yaptım ama şehir ve ilçeyi adana yaptım :D bence en mantıklı olanı bu

• istanbul dışından gelecekler için istanbul yazanlar adresi dikkat bende öyle yapmayı düşünüyorumda şöyle bir sıkıntı var

ytuyu kazandım KPSSyede gireceğim istanbulda kpssye girmek için adresi istanbul yapacağım fakat şöyle bir sıkıntı var KYK bu sene istanbulda oturanları KYK yurduna yerleştirmeyecek KYK kendisi acıkladı bunu eğer ben KPSS için ösymdeki adresi istanbul yaparsam KYK kesin cıkmayacak. tabi eğer kyk adresi ÖSYMden alıyor ise
    Sorum şu bunlar adresi nerden alıyorlar?
    Ösymden mi
    Mernisten mi
    KYK başvuru yaparken yazdığımız adresten mi
    hee o aklıma gelmedi valla benim :(

Bence mernisten alınır çünkü her sınavda adresi değişik gösterebiliyosun.

• Ben şöyle birşey yaptım sınava erzincanda gireceğim için erzincan üni. adresini yazdım adrese sonra başvurdum onayladıktan sonra aisten adres bilgilerim kısmından şu an oturduğum yeri yazdım.Özet olarak şu an adres bilgilerim kısmında kocaeli var ama kpss başvuru görüntülemede sınav merkezi tercihi erzincan yazıyor.Sanırım bir sorun oluşmaz herhalde?
  • Sonradan değiştirebilirsiniz tercihlerinizi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.