Bildirim
Öğrenci Affı 2019 çıkar mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yakin zamanda cikmaz diye dusunuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kyk işi değil demi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam okuldan atılan yada sınıfta kalıp kaydı silinen öğrenciler içinquote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12
Kyk işi değil demi. -
hocam sınava tekrar girip kazansaniz olmuyor mu acaba?quote:
Orijinalden alıntı: ydata
Yok hocam okuldan atılan yada sınıfta kalıp kaydı silinen öğrenciler için
Alıntıları Göster
Hocam 2014 yılında liseden mezun olup ege üniversitesini kazandım. 2014 ve 2016 yılları arasında 1. derece aile fertlerimden birisinin hastalığı ile mücadele ederken çok ciddi maddi zarara ugradık ve okula gidemez hale geldim. Çalışmak zorunda kaldım. 2018 yılında affı kaçırdım ve tekrar sınava girip aöf kazandım. Ancak kendi bölümümü bitirmek istiyorum yıl 2019 bu sene bir af çıkarsa dertlerimiz bitecek resmen. Ama çok zor olaylar olduğu için başaramadım. Şimdi ise çalışıyorum deniyorum ama en fazla alabildiğim puan 210 puan. az önce denemem bitti onda da 193 puan alabildim. Gerçekten çıldırmak üzereyim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5462BC1B1
hocam sınava tekrar girip kazansaniz olmuyor mu acaba?
Alıntıları Göster
-
gecmis olsun hocam.kaydinizi neden sildiler 7 sene hakkiniz olmasi gerekirdi diye biliyorum?
hocam 2 yıllıktım 4 yıl hakkım vardı. yakınımın hastalık olaylarından dolayı yaşanan devamsızlıktı sebebi. e haliyle para da yoktu. devam edemedim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5462BC1B1
gecmis olsun hocam.kaydinizi neden sildiler 7 sene hakkiniz olmasi gerekirdi diye biliyorum? -
Atılma kalktıydı 2011'de mi ne sonra yeniden geldi sanıyorum 2014 mü 2015 mi yani tekrar birşey gelirse af maf durumu 2020 sonrası gelir ama siz YÖK'e sorun.quote:
Yok hocam okuldan atılan yada sınıfta kalıp kaydı silinen öğrenciler için
Alıntıları Göster -
Hocam YÖK olayın mecliste biteceğini belirtiyor. Atılamadan kasıt kaydımın silinmesiydi aslındaquote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Atılma kalktıydı 2011'de mi ne sonra yeniden geldi sanıyorum 2014 mü 2015 mi yani tekrar birşey gelirse af maf durumu 2020 sonrası gelir ama siz YÖK'e sorun.
Alıntıları Göster -
Kendin mi sildirdin.quote:
Hocam YÖK olayın mecliste biteceğini belirtiyor. Atılamadan kasıt kaydımın silinmesiydi aslında
Alıntıları Göster -
en son 2017demi af gelmişti?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok hocam ben sildirmedim. 4. yıl 2. dönem olunca okul otamatik siliyor. 2 yıla 4 yıl tecil hakkı verildiği gibi. 4 yılı dolunca siliniyor otamatik. Af yada tekrar sınav yolu ile okula geri dönebiliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Kendin mi sildirdin.
Alıntıları Göster -
ha 2 yıllık olabilir.Ben lisans gözü ile baktım ondan sanıyorum 7-8 filandı 2015 ten hesap edersek 2021 2022 ediyor o zaman kadar birşey olmaz ama 2 yıllık üzerinden hesap edersek 2019 oluyor ve galiba söz ettiğiniz bu.Geçen sene mi atıldınız olabilir.Tekrara kazanabileceğiniz bir bölüm müydü tekrar aynı yeri kazanıp eldeki olan transkripten devam etme şansınızda mevcut eğer işiniz çözümlenmesse dersleri saydırabilirsiniz.Sıfırdan başlarsınız hem bu şekilde.quote:
Yok hocam ben sildirmedim. 4. yıl 2. dönem olunca okul otamatik siliyor. 2 yıla 4 yıl tecil hakkı verildiği gibi. 4 yılı dolunca siliniyor otamatik. Af yada tekrar sınav yolu ile okula geri dönebiliyorum.
Alıntıları Göster
-
Daha geçen yıl af çıktı. Ondan önceki af da 2011 yılında çıkmıştı. O nedenle şöyle bir 5-6 yıl kadar geçmeden yeni bir öğrenci affı çıkmasını beklememek gerek. -
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bazen çok haber çıkıyor bu konu ile ilgili. İnşallah bir şeyler olur gerçeği olmazsa bile kazanıp gideceğim :) Saygılarımla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X