Arkadaşlar Saab 9-3 serisi olsun 9000 serisi olsun ben çok etkiledi ve almayı düşünmüyorum değil.Özellikle gırtlak dolusu donanımlarıyla beni etkilemeyi başardı ve verdiği bg gücüde üst seviyede.Kontağın el freninin yanında olmasıda çok farklı bir durum ki bu zevk verici bir şeydir.Ama aklımda bir kaç soru var :
Arkadaşlar Saab 9-3 serisi olsun 9000 serisi olsun ben çok etkiledi ve almayı düşünmüyorum değil.Özellikle gırtlak dolusu donanımlarıyla beni etkilemeyi başardı ve verdiği bg gücüde üst seviyede.Kontağın el freninin yanında olmasıda çok farklı bir durum ki bu zevk verici bir şeydir.Ama aklımda bir kaç soru var :
Parçaları sanırım zor temin edilir ve pahalıdır, servis ücreti çok uçuktur. Donanım arttıkça sorun çıkarma ihtimali artar(ağzına kadar dolu eski fransız araçlarında olduğu gibi)...
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan_05
benimde hep dikkatimi cekmiştir ama ,almaya cesaret edilcek araç değil.
Öğrenci adamın alacağı en son araçlardan bahsediyorsun. Öğrenci adam için az yaksın, parçası ucuz olsun kafidir. Bence şu anlık hiç bulaşma.
Hocam öğrenci adama yakışmaz o araba.
Zamanında forumda okuduğum ve hoşuma giden bir yorum.
Son Saab-ı olursun.
Arkadaşım bende öğrenciyim malum gençlik arabayı hor kullanıyoruz olmayan yerlerden geçmeye çalışır , ben buraya park ederim deriz ki zaman zaman arabayı sürteriz v.s ilgili problemler öğrenciye parçası bol mümkünsede ucuz olan daha mantıklı ha parçası bol öncelikli olmalı .
Bence öğrenciye Saab gitmez.
quote:
Orijinalden alıntı: chncnyhn
Türkiyede çok satmadığı ve fazla bayiliği bulunmadığı bir gerçek bunları göze alabilecekseniz hayırlı olsun
Peki parçalarını illa servisinden mi almak lazım ?Bunların yan sanayileri fln yok mu ve ya parça konusunda bu kadar sıkıntılımı ?
Her aracın bir alıcısı vardır. Son sahibi olmazsın Zaten ucuz bir fiyata alacaksınız, yine ucuz bir fiyata satarsınız. İkinci elde değer kaybını yaşamış modeller.
Parça konusunda ise gidin servisine bir sorun, hangi parçanın temini bana sorun çıkarabilir diye...
Bunların yanında harika otomobillerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Hergele10
Hocam öğrenci adama yakışmaz o araba.
Şimdi öğrenci olan adama 206,civıc,3.20 vs vs bunlar giderde,temizi yok bunlarında.
nasıl yok hocam 2.0 gti 206'lara bak temizini bulursun :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Dunyanin en saglam araci diyebilirim Tank gibi ama malasef trde tutmadi hatta saab bir ara komple uretimi durdurdu
2010 yilinda 2 tane saab satildi trde
öğrenciysen sakın bulaşma al b sınıfı dizel takıl keyfınce.
şimdi imzanda vectra falan görüyorum maddi durumun ne bilmiyorum 8 liraya broadway rni lpg li bulursun 4 kapılı az yakar çok seridir ucuzdur parçaları falan seni epey bi idare eder. pejo 106 falan bakma kutu gibi arabadır bindim gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: onder46
Zamanında forumda okuduğum ve hoşuma giden bir yorum.