Şimdi Ara

OĞLUMU DÖVDÜĞÜM İÇİN EVE POLİS GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaşlar benim bir oğlum var, Erdal... kendisiyle aramız biraz kötü.. Doğduğundan beri evde huzurum kalmadı, kel kaldım, karım vefat etti, ki bundan beni suçluyor, güya döverek öldürmüşüm yahu kavga karı kocanın sigortasıdır evin nazar boncuğudur neyse benim oğlum 18 yaşına geldi, reşit olunca bi havalara girdi falan ama daha adam olamadı, en son 15 yaşında evden kaçmıştı güya benden bıkmış rahat etmiştim geçen gün geri geldi... evde oturuyordum ve her zaman ki gibi haberleri izliyordum yine çatışma falan yaşanmış moralim ve sinirim bozuk kapıdan bir kafa gözüktü (gece konduda yaşıyorum evimin kapısı yok bahçe kapısı var) bir baktım bu benden olduğuna inanmadığım oğlum... dedi "ben geldim baba" dedim "niye geldin lan it" bu bozuldu tabi bunu başımdan defetmek için "git çay koy" dedim bu arkasını döndü söylene söylene mutfağa gidiyordu "yıllar sonra gelmişiz şu muameleye bak, gram düzelmemiş.." falan diye kalktım bunun enseden tutup duvara çarptım bu yere yığıldı tabi yerde bunu tekmelemeye başladım bu "baba dur, yapma, dur" diyordu acı içinde ama dinlemedim gözüm dönmüştü artık yerdeyken boğazına sarıldım "bir daha söylenirsen seni gebertirim, TAMAM MI" bu cevap vermeden kalktı evden çıktı gitti bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum sonra ertesi gün kahvaltı yaparken bunun kafa yine içeri uzanmış bana bakıyor dedim bu doymamış herhalde tam yanına gittim bi baktım dışarda iki polis beni tutukladılar bu it polis çağırmış evde şiddet görüyorum diye sizce ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıyosa polisleri dovsene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç

13 mü

Hikaye sarmadı

Csb

Bu arada eve kapı takaydınla bari hikayede de olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Oğlumdur,iki tokat attım,o da abartmış filan de,aile içi sorundur,polis bişey diyemez

bide akılmı veriyorsun senide linç etmek lazım
  • bence em onu

• csb
  • İnşallah hapse girersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkat et oğluna sana kötü şeyler yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Oğlunun ne gibi kötü ahlakları var ki?
    Veya sen nasıl bir babasın?
    Bahseder misin
    Fikir veririz belki

Ben uzun süredir işsizim yaklaşık 10-15 yıldır yani iş bulsam bile 3-5 ay sonra kovuluyorum zira prensipleri olan bir insanım bu yüzden maddi durumum kötü benim bu "oğlum" dediğim zat da sinirimi bozuyor gelmiş bana "baba bana telefon alalım" yav evde daha KAPI YOK KAPI git çalış diyorum bu diyo ben çalışamam sen çalışsana bu senin görevin bu tarz davranışları yüzünden pek anlaşamıyoruz...
  • Bool ctory sro

• CSB
  • Csb ise komik değil csb değilse de...

• Eksik anlatılmış bişeyler var gibi

• Ona bunun onur kırıcı birşey olduğunu söyle

• zebani nerde
  • Ula abuzer kömürcünün kim olduğunu bilmeyenler var.

• imza-avatar-nick-mesaj uyumu
  • csb değilse umarım hapse girersin.
  • millet abuzer-erdal kömürcü olayını bilmiyor ciddi ciddi yorum yazıyor ya ne ara bu kadar cahil oldu bu forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Ula abuzer kömürcünün kim olduğunu bilmeyenler var.

Harbi bilmiyolar ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.