Şimdi Ara

oğlum doğdu ve ben hala bi isim bulamadım bende mi bi gariplik var ;) [İSİM BULUNDU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
36.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce konu açmıştım bi kaç kere ama ben hala bi isim bulamadım iyimi oğlum doğdu bile 1 günlük oldu benim aklıma hala bi isim gelmiyo

içimden bi ses EFEMERT koy diyo ama daha önce kimsede duymadım ancak hoş geliyor FIRAT diyordum bi ara nehir ismi ileride düşük bi ihtimal ama arkadaşları alay eder mi offf ya offffff

LCD mi PLAZMAMI alayım derken yaşadığım kafa karışıklığını yine yaşıyorum

bi karar versem gidip kimlik çıkarttıracağım oğlana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 21 Nisan 2010; 8:13:23 >

• olgay koy
  • Emir Barkın tek isim istiyorsan Emirhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southsayer -- 20 Nisan 2010; 16:12:31 >
  • hanlı isimler bana göre çok gıcık..ayrıca iki isimli olması da ayrı bi özenti...

eski türk büyüklüklerinin isimlerini araştır ...cengiz atilla bumin kağan vs vs...

ama ismini kısaltıp okulda dalga geçmesinler.. ayarla artık :D atiila mesela ati naber lan hd 9000 ne zaman çıkıyor falan demsinler :DDDD
  • efe koy benim adımda efe adaş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8325D5344 -- 20 Nisan 2010; 14:18:11 >
  • EFEMERT NASIL

zaten büyük ihtimal efe deriz ama kimlikte efemert yazsın diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 20 Nisan 2010; 14:20:10 >
  • Mert. Kısa ve öz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yiğit koyma it diye dalga geçerler sonra...malum bizim toplumun seviyesizliği
  • efemert in dalga geçilebilecek bi tarfı var mı
  • aile büyükleri koysun bulamadıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _METALLICA_

olgay koy

ol-gay derler dalga geçerler çocukla.90 lı yılların bebelerine ism sonuna can eklemek modaydı isim ne olursa olsun.örnek dedesinin adı:mahmutcan,mehmetcan,nevzatcan,ayşecan,fatmacan gibi abes isimler modası vardı.
    Türk ismi olsun,kısa olsun birde ikili isim olmasın.(benim görüşüm)
  • Deniz
  • Ikıncan olabilir
  • Eren
  • Arda bi ek istiyorsan ArdaHan olabiilir mesela ..
  • Burak. Çok karizma bir isim.
  • Yarcan koy en güzeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaCylEx` -- 20 Nisan 2010; 14:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDx

Deniz

+1 çok sevdiğim isimlerden biridir
  • Nehir bayan ismidir.
  • emre koy usta. farkını hıssettın oglan buyuyunce
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.