Şimdi Ara

oğlum doğdu ve ben hala bi isim bulamadım bende mi bi gariplik var ;) [İSİM BULUNDU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
0
Favori
36.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talha , Yağız ve benim ismim de olabilir
  • soyadını öğrensek daha güzel olur. ona uygun bir isim bularız. mesela soyismin sesli harfle başlıyorsa isminde sonu sesli harfle bitiyorsa güzel olmuyor. isim ile soyadı arasında ulama olursa güzel oluyor.
  • birleşik isimleri sevmem onun yerine efe mert olarak iki isim koyarsanız daha iyi olur. büyüyünce istediğini kullanabilir.
  • Alper
    Levent
    Şimşek
    Akın
    Paşam

Favorim Alper anlamından dolayı

Daha başka şöyle cesur v.s. anlamı veren isim varsa koy ama güzelde olsun

Oğlun büyüyünce buraya gelsin bizi bulsun bu konuyu hortlatsın
  • ceyhun olabilir yattı aklıma
    efemertten vazgeçtim
    emre güzel ama baya bi çok
    atakanda geçiyor aklımdan

son olarak
    1 - ceyhun
    2 - efe
    3 - emre
    4 - atakan
    5 - fırat
    6 - anıl
    7 - akın
    8 - yavuz
    9 - yusuf
    10 - serhat

SEÇİN BİRİNİ SÜRE BAŞLADI 00.00.01 ....................00.55.25.............. SAAT ÇALIŞIYO :))
  • Atalay koy benim adım.
  • Ceyhun diyorum başka birşey demiyorum. Deniz, emre vs. gibi cinsiyeti olmayan, hem kız hemde erkek ismi olan isimlerden kaçının. Mesela bir anımı anlatayım; Face'den tanımadığım biri beni eklemiş profilinde fotosu da yoktu. Adı Deniz'di. Neyse meraktan dolayı bende cinsiyetini sormak istedim ama utandığım için soramadım. Kesin beni ekleyen erkektir dedim. "Eee hayat nasıl gidiyo birader" dedim. Oda güldü hayırdır omik birşey mi söyledim dedim. Birader dedin ama ben kızım dedi. İşte benim bittiğim an bu andır.

Bu arada herkez kendi adını söylüyor objektif olun biraz. Benim adım Ceyhun olmadığı halde o isim kulağa hoş geliyor söyleniş olarak. Oğlum olursa adını Ceyhun koymak istiyorum ama amcaoğlumun da adı Ceyhun. Hem adları hem de soyadları aynı olacak bizimkiler izin verir mi ki acaba?

İsim sıralaması da tesadüf oldu. Ceyhun kuzenimin adı Efe de amcamın adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Nisan 2010; 17:21:59 >

• semih koy benim adım
  • ahmet utku koy çok az raslanan bi isim ve çok güzel :)
  • benim ismim olsun benim :D
  • Oğulcan koy karizma
  • Efe tunç nasıl??
  • çağdaş koy dostum güzel olur.
  • Batıkan
  • beşiktaşlıysan KARTAL koy ..
  • 10 tane içinden akın ı seçiyorum Ayrıca ser ile başlayan bi isim koyma sercan serkan serdar çok karışır
  • Ben Yamtar koyarım oğlumun adını, o 10 isim arasından da Emre yada Akın'ı seçerim.
  • -TayFun
    -Emre
    -Enes
    -Arda
    -Kubilay
    -Kaan
    -Okan

bu isimler hoşuma gidiyor benm mesela.
  • naim koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

naim koy

ah naim ah
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.