Şimdi Ara

Oglum Dh'de takılırken yakaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine açmış geziniyorum csbleri okurken birden girdi allahtan otomobil bölümünün sayfası vardı sekmeleri kapadım dedim merak ettigim şeyleri bu siteden bakıyorum fark etmedi neyseki konudısında oldugumu yoksa rezil olacaktık

• Yine başladık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Niye böyle yapıyosunuz ki arkadaş moralimiz bozuk ayda yılda bir konu acıyorum zaten manitada gitti 6 ay almanyada siz böyle yaparsanız
  • Tutmamış :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Yine başladık

Bak kardeş senden rica ediyorum her konuya cevap yazma, yazmak zorunda değilsin. Nereye gitsem karşımdasın az önce bakalım sen var mısın diye 4'er 4'er atlayarak 3 konu açtım 3'ünde de sen vardın bıktım artık o sarı elmayı görmekten yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

quote:

Yine başladık

Bak kardeş senden rica ediyorum her konuya cevap yazma, yazmak zorunda değilsin. Nereye gitsem karşımdasın az önce bakalım sen var mısın diye 4'er 4'er atlayarak 3 konu açtım 3'ünde de sen vardın bıktım artık o sarı elmayı görmekten yeter.

Süpersin

• quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Niye böyle yapıyosunuz ki arkadaş moralimiz bozuk ayda yılda bir konu acıyorum zaten manitada gitti 6 ay almanyada siz böyle yaparsanız

• Şimdi birisi "DH'de babamı yakaladım" diye konu açar. :) evivol.gif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • (ciddi) yi unutmuşsun

• quote:

quote:

quote:

Yine başladık

Süpersin

Ya kaç zamandır soramıyorum bu hesabı sanki bir kız kullanıyordu diye hatırlıyorum sonradan baktığımda erkekmiş diye şaşırmıştım ama newtonunkafasınadüşenelmayı birkaç bayanla alakalı konuda bayan gibi yazdığını gördüğüme eminim

• quote:

quote:

Yine başladık

Arkadaş adam ya bildiğin DH de çalışıyor, yada aşırı işsiz emlak zengini.. Başka yolu yok.. La adam günün 25 saati burada.. Hatta bazı konular açılmadan adamın yorumlarını gördüm ben ... harbi lan...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.