Şimdi Ara

Ogame tamamen bir zaman kaybi! Dikkat edin.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
12.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ogame hiç de zaman kaybı deil bi kere! Bas Çık naparsan yap. Kaç saat bekliceksin 1 saat. 1 saatte neler yapılmaz ki zaman kaybıymış peeh
  • Bence de ogame zaman kaybından başka biRşey değiL...
  • Sana hiç katılmıyorum. Ogame zaman kaybı deil fakat uygarlık savaşları denen bir oyun var. o oyun çok zaman kaybı...
  • Müthiş bir görüş arkadaşım sana tamamen katılıyorum,
    Benim şimdi bu mesajda yazacaklarım hem br şey ifade etmez hem de sein yazdıklarının arasında Sönük kalır

quote:

Orjinalden alıntı: kkkkariman

öff yaw niye bu konuları hortlatıyorsunuz

ogameyi oynamyı bilmeyen 3 tane insan konuşuyor

gidin kumda oynayın

bu oyun online strateji oyunudur STRATEJİ

HERKES STRATEJİ YAPAMAZ

YÖNETİLMEYE MAHKUM OLUR

İlla strateji diyorsan ben evde arada bir age of serilerini oynarım.
    Çok fazla abartma diye söyledim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_flame -- 25 Haziran 2007; 0:04:36 >

• arkadaşlar ben ne kadar uğraşsamda kopamıyorum
    ne yapmalıyım sizce
  • Benim için ogame zaman kaybı değil bi bina basıyosun zaten 20 saate falan oluyor o sırada yapcak hiçbişeyim yok. Asıl zaman kaybı travian. Ben akşam 7-8 gibi kalkar sabahlara kadar otururum. Bilgisayarı abimden devr alırım yani. Yatmadan bi 5 dakika travian bakayım der kesinlikle en az 1 saat başında durur. Kendi pc başındaykende o travian sayfası kesinlikle hiç kapanmaz. sürekli bişeyler yapar... Ben ise basarım binama varsa araştırmama sonra kaparım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MusaKa92

Sana hiç katılmıyorum. Ogame zaman kaybı deil fakat uygarlık savaşları denen bir oyun var. o oyun çok zaman kaybı...

evet ben ilk önce bu oyunla başladım zaten sonra savasim oynamaya başladım en son ogame oynamaya başladım ve hala üçünüde oynuyorum ama ogame'yi çözemedim daha şimdilik sadece maden'lerden gelirle gidiyorum ogame diğer ikisine göre daha kolay bir oyun geldi bana çünkü diğerlerinde seviyeniz gelişince 2 saat'de bir girmezseniz mutlaka saldırı alıyorsunuz ama ogame gibi kaybınız büyük olmuyor sadece 2 saat'lik gelirinizi kaybediyorsunuz veyahut 3 saatlik askeri gücünüzden bir kayıp yok yani sonuçta bu tür oyunlar insanın çok vaktini alıyor bir zararıda insana kilo aldırıyor

• hastalık işte
  • bende 2005 yazindan beri bu oyunun muftelasi oldum. kurtulmak istiyorum, ama kopamiyorum onca verilen emek, hele evren 40 taki muthiş uretim 2 kat hiz yani, beni cezbediyor.
    ama tavsiyem kesinlikle bulaşilmamasi, hele yeni baslayacaklar için
    o yuzden diger online oyunlara hiç bakmiyorum tavsiye etseler bile.

ama kararliyim 2008 de hayatimda bugame olmayacak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero77

quote:

Orjinalden alıntı: MusaKa92

Sana hiç katılmıyorum. Ogame zaman kaybı deil fakat uygarlık savaşları denen bir oyun var. o oyun çok zaman kaybı...

evet ben ilk önce bu oyunla başladım zaten sonra savasim oynamaya başladım en son ogame oynamaya başladım ve hala üçünüde oynuyorum ama ogame'yi çözemedim daha şimdilik sadece maden'lerden gelirle gidiyorum ogame diğer ikisine göre daha kolay bir oyun geldi bana çünkü diğerlerinde seviyeniz gelişince 2 saat'de bir girmezseniz mutlaka saldırı alıyorsunuz ama ogame gibi kaybınız büyük olmuyor sadece 2 saat'lik gelirinizi kaybediyorsunuz veyahut 3 saatlik askeri gücünüzden bir kayıp yok yani sonuçta bu tür oyunlar insanın çok vaktini alıyor bir zararıda insana kilo aldırıyor

AYNEN COK KARIŞIK VE SACMA GELMEYE BAŞLADI İLGİLENMİYORUM BİZE SAVAŞIM YETER SAVMA BİR OYUN NEYİN NE OLDUGU BELLİ DEGİL

• la sallayın böyle oyunları
  • Arkadaş olmak isteyenler
    http://tr.ogame.org?refId=117+101548
    ekleyin beni :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.