Şimdi Ara

Ogame tamamen bir zaman kaybi! Dikkat edin.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
12.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive

bastır OGAME işte budur kardeşim. oyuna laf atmayın.ogame ile tanıştıımdan beri çok mutluyum walla.zaman geçircek bişiler arıyodum ogameyi buldum.şimdi soruyolar bazıları ogame sana ne kazandırıyo diye.acaba bunu diyenler takım tutuyo mu(kesin tutuyodur)peki size fb gs vs. yi tutmak ne kazandırıyo?kardeşim oyun ya da takım tutmak bu gibi şeyler insana maddi ya da gözle görülür bişi wermez.manewi şeyler werir.mesela ne bileyim adam ii bi sawaş kazanmıştır birsürü maden kazanmıştır.işte o zaman mutlu olur yani ogame o adama mutluluk kazandırır ki mutluluk dünyadaki belki de en güzel kazançtır( ulen ben felsefe mi yapıyom yoksa ) kaldı mı daha tersini düşünen o kadar felsefe yaptık

Arkadaşım dopru sölüyosunda bazen bu tür oyunların esiri olabiliyoruz.O dengeyi kurmak gerçekten zor ve insan oyun oynarken bunların farkına waramıyor dışardan birisinin ona abartılamamsı gerektiğini anlatması gerekiyor.

• geceni gündüzünü uykunu molanı bu oyuna ver ilk 30 a gir orada tutunabilmek için neredeyse 7/24 online olmakla kalma birde .erefsizce yapılan saldiri ve iftiralardan kurtulmaya çalış, forumlarda hertürlü psikolojik saldırılara gözyum ve sonunda : "OGAME HESABIM ILE BIRLIKTE INTERNET HAYATIMIN ONEMLI BIR KISMI OLAN G MAIL HESABIM HACK LENSIN". sizce sadece vakit kaybımı ? bu oyun veba kadar tehlikeli (kişisel düşüncem)

• 7 saattir bilgisayarın başındayım,saat sabahın 5i nakliyelerin madenlerle dönmesini bekliyorum.

pardon konu neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 4 Şubat 2006 5:10:55 >
  • yaw okuorumda bazılırı 3d değil...çıkınca saldırı yersin..ko gibi olsada çıkıp girince aynı şekilde başlasan demiş..yaf öyle aptal iş mi olur??
    ozaman baktım bi filo yaklaşıyo kapaat ogameyi yaklaşamasın yok yaf onu söyleyen arkadaşada
  • ogame sigara gibi bir şey başladık bırakamıyoruz
  • konuyu açan arkadaşa teşekkurler

insan bazen bazı şeylerin farkındadırda kendine itiraf edemezya hepimizde var o
    itiraf edememekten öte etmek istemeyiş aslında
    ben kendime itiraf ettimi düşünüyorum ve bugun hem ogame i hem ko yu bırakıyorum

isteyen arkadaşlara 2 oyundada hesabımı verebilirim maksadım benim geldiim yere kadar gelmek için zaman harcamamaları

şimdi single oynanan hernevi oyuna yönelmekte sıra (sonu olan !!)

ayrıca bu konunun amacı bu gibi oyunların zararlarının tartışılması ko mu güzel ogame mi deil
  • KONU HORTLADI BİRAZ AMA ÇOK HAKLIYIZ BENCE. BU OGAME SEVDASINDAN VE DİĞER ONLİNE OYUNLARDAN VAZGEÇMEMİZ GERKİYOR. BUNLARIN HEPSİ EMPERYALİSTLERİN BİZİM GİBİ KEKLERE YEDİRMEYE ÇALIŞTIĞI ŞEYLER.BUNLARI OYNASAK BİLE HERŞEY BU OYUNLARMIŞ GİBİ DAVRANMAMALIYIZ. YANİ MESELA ŞU SİTEYE GİRİP SORULARI ÇÖZMEYE ÇALIŞALIMhttp://www.tubitak.gov.tr/bayg/olimpiyat/2005_olimpiyat.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othfan -- 24 Şubat 2006 12:57:35 >

• Kardesm Ogame Oynamayı SEvmiyosan TAkılma Burda Ne İSin WAr Git Baska Yerde Takıl Alla Alla

• daha öncede söyledim yine söylüyorum.. o oyunu bırakmak için savunma&büyük miktarda hammadde ve filo kaybetmeniz lazımki oyunu bırakasınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkee -- 24 Şubat 2006 15:53:23 >
  • BENDE oynuyorum ogame ama başlıcak olan başlamasın diye söyliyrum. htta 685 puanım oldu 19 gnde yani oyunuda seviyorum ama saçma da bi yandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othfan -- 24 Şubat 2006 18:09:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: othfan

BENDE oynuyorum ogame ama başlıcak olan başlamasın diye söyliyrum. htta 685 puanım oldu 19 gnde yani oyunuda seviyorum ama saçma da bi yandan

ohoooo sen daha 19 günde bıktıysan işin zor boşuna oynama

• bencede Ogame zaman kaybı ama bu bi tutku oluyor insanda bağışıklık kazandırıyor geceleri uyutmuyor rüyalarına giriyor insanın çook acı birşey kendimden nefret ediyorummmm bu nedenle ama seviyorum bu oyunu
  • Eğer gerçek hayatta bir düşmanın varsa, gidip onu öldürüp elini kana bulamıycan. Alıcan onu bir bilgisayarın başına oturtucan önce. Sonra ogame diye bir oyun var biliyor musun bak sitesi de şu diycen. Hemen orda üye olmasını sağlıycan. Bak işte şuna tıklayıp önce metal binası yapıyorsun diycen. Tamamm işte bütün yapacağın bu kadar.

Artık onu uykusuz günler geceler bekliyor. Gözleri yuvasından fırlıycak, yüzü düşücek. Günde birer ikişer saat uykuya yatıp, aniden uyanıp yerinden fırlıycak, oyuna koşucak. Yani sonuçta hayattan iptal olup, yavaşş yavaş ölücek.
  • Arkadaşımla aynı ittifaktayız onun hatrına oynuyorum yoksa 2 ay önce bırakırdım..

ARKADAŞLAR BÖYLE AMAÇSIZ ŞEYLERLE UĞRAŞICANIZA ALIN NETTEN KAYNAKLARI HTML, PHP FALAN ÇALIŞIN HİÇ OLMAZSA HAYRINI GÖRÜRSÜNÜZ...
  • sevdiğim bir başlık...

gelecekte bir gün gelecek,
    işin evine gelecek, bir kablodan çıkan elektrik akımı ve sinyallerini kontrol edip projeni yollayacaksın, çizimlerini yapacaksın, anana, babana, evledına günaydın diyeceksin, kombinin ısısını ayarlayacaksın, şehrindeki ya da tanzanyadaki ilgini çektiğini googlea bildirdiğin haberler önüne gelecek, yemeğini yemek_sepeti nokta comdan vereceksin, banka, alışveriş, sanat, sosyal bağlantıların hepsi ekranında olacak dedilerde mi inanmadınız?

Çocukken çelik çomak oynayanlar bugün ogame gibi oyunlara takılıyorsa düşünün 20 yıl sonra nasıl oyunlar olacak, bugün browser based dediğimiz oyunları lensinin ya da retinanın içinden zaten bağlı olduğun ulusal ağdan rüyada bile oynayabileceğine eminim.

açık kalp ameliyatı yapmak için hastaneye gitmenin tamamen zaman kaybı olduğunu düşünen kalp damar cerrahları, bu değilse de başka sebeplerden robotik cerrahi ekipmanlarını kullanmaya başladılar.
    Zaman kaybı kavramı her oyun , her aktivite için kullanılabilir.
    Bence burada sorun zaman kaybı değil bağımlılıktır, işiniz gücünüz yoksa bağlanın...... kim tutar

• Yaw arkadaşlar bu o game nasıl bir oyun bi anlatabilirmisniz
    ben sitesine girdim üyede oldum fakat nasıl oyun anlamadım üşeniyon ordaki yazıları okumaya
  • BENCE BOŞVER ÖĞRENME SEN BAŞKA ŞEYLERE TAKIL BU İLLETE SENDE BAĞLANMAAAA
  • naptın kardes hayat hıkayenımı yazdın
  • Kader Baba Kader...
  • ogame zaman kaybi die dusunenbir kisi bunu ogamebiraktigi icin kendini teselli etmek amacli söyler kesin ozaman kardesim coğu şeyzaman kaybi ogame adamgibioynadiktan sonra zamankaybifilan olduna inanmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.