Şimdi Ara

Ogame tamamen bir zaman kaybi! Dikkat edin.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
12.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tetikci

quote:

Orjinalden alıntı: elmaarmutportakal

o kadar multi yapıom yakalasınlar da ceza alıp silineyim diye yine olmuyo delircem

• Tarihe Bakalım
  • Anlamıyorum bu oyunda insanları bu kadar bağlayacak ne var.Görüntü yok bir şey yok.Son bir yılda beni bilgisayarın başından kalmamaya mahkum etti.

Bu çırpınışlaarımız boş
    kendimize verdiğimiz mutsuzlukta
    biliyoruz
    kendi elimizle çizdiğimiz bu kaderi
    bile bile zorluyoruz
    ve herşeye rahmen oynuyoruz
  • ogame sigara gbi eer iradeniz güçlü ise oynamazsınız bn 4 sene oynadım 8.evrende 4. oldum daa soralarda bıktırmaya başladı yani gelip geçici bşy deil bıkarsan şanslısın bıkmazsn ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BFG

ogame denilen oyun insanlarin tercihine kalmis ama bence zaman kaybindan baska birsey degil.insani offline ken bile huzursuz edip kalkip basinda pinekleten, yayilma hayalleri ve siralama usuluyle sanal dunyada yer etmek isteyen bircok arkadasimizi malesef asiri baglamaktadir.Sitede her tiklamanizda dunya kadar kar eden bu oyun herkesi tam bagladiktan sonra parali olacak ve nca zamanini harcamis biryerlere gelmis insanlari yuzustu birakacaktir.Battlefield,Cs gibi oyunlar kisa turlarla oynanip en azindan 2 tur sonra birakma sansina sahipken ogame kitlesel bagimlilik yapmakta cogu arkadasimizi cok degerli zamanlarindan etmektedir.Tum bunlar sadece benim goruslerimdir.Dostca bir uyari yapmak istedim.Benimle ayni goruste olmayan Bircok arkadas olabilir.Onlarin da kendi secimleridir diyebiliyorum sadece..

+1

• sizene low zaman kaybıymış isteyen oynar isteyen oynamaz
  • 2005 in topigi nası geldi buraya yaff .
    hobaaa

quote:

Orjinalden alıntı: CW_Doktoray

Kader Baba Kader...

gibi abuk bi mesajla CW yeniden açmış hımmm suçlu bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 23 Temmuz 2006; 3:07:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BFG

ogame denilen oyun insanlarin tercihine kalmis ama bence zaman kaybindan baska birsey degil.insani offline ken bile huzursuz edip kalkip basinda pinekleten, yayilma hayalleri ve siralama usuluyle sanal dunyada yer etmek isteyen bircok arkadasimizi malesef asiri baglamaktadir.Sitede her tiklamanizda dunya kadar kar eden bu oyun herkesi tam bagladiktan sonra parali olacak ve nca zamanini harcamis biryerlere gelmis insanlari yuzustu birakacaktir.Battlefield,Cs gibi oyunlar kisa turlarla oynanip en azindan 2 tur sonra birakma sansina sahipken ogame kitlesel bagimlilik yapmakta cogu arkadasimizi cok degerli zamanlarindan etmektedir.Tum bunlar sadece benim goruslerimdir.Dostca bir uyari yapmak istedim.Benimle ayni goruste olmayan Bircok arkadas olabilir.Onlarin da kendi secimleridir diyebiliyorum sadece..

• ben 250.000 puanda 35. evrende 26 yaşında bir ogame oyuncusuyum ve bu konu hakındaki görüşlerim şunlardır.ONLİNE OYUNLAR ARASINDA AKIL BECERİ STATEJİ VE ZORLUK BAKIMINDAN ÜSTÜN BİR OYUNDUR.OFFLİNE OLDUĞUNDA BİLE FİLO HAREKELERİNİ AYDAN TAKİP EDEN BİR OYUNCU TARAFINDAN VURULABİLİR VE PUAN KAYBIN OLABİLİR.İSMİNİ VERMEK İSTEMEDİĞİM DİĞER OYUNLARDA İSE OFFLİNE OLDUĞUN ZAMAN HERHANGİ BİR RİSK SÖZ KONUSU OLMADIĞINDAN DOLAYI ONLARI BASİT KILMAKTADIR.YANİ OGAME DE YAPACAĞIN HER HAMLE SENİN STRATEJİNE VE ZEKANA BAĞLIDIR BUDA BU OYUNU ZORLAŞTIRMAKTADIR.ZAMAN KAYBI DİYECEK OLURSANIZ KATILMIYORUM KİMSE SİZE GEL OYNA DİYE ZORLAMIYOR ZAMANI OLAN OYNAR OLMAYAN İŞİNE BAKAR OLAY BUNDAN İBARETTİR.BELİRLİ YERLERDE REEL HAYATINIZDA OYNADIĞINIZ HALI SAHA LANGIRT GİBİ OYUNLARI BİLE BİR ZAMAN BİRİMİ HARÇIYARAK OYNARSINIZ BENCE ZAMAN KAYBI TABİRİ YANLIŞ BENCE SEÇİM MESELESİ.. DEDİĞİM GİBİ ZAMANI OLAN OYNAR OLMAYAN İŞİNE BAKAR ;) SAYGILAR

DİĞER OYUNLARI OYNAYIP BU HALE GELEN OYUNCULAR VARSA VİDEO LARINI BEKLİYORUM

http://video.google.com/videoplay?docid=-3078559253896129876

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRwelet -- 30 Mayıs 2007; 21:04:49 >

• ben ogame oynuyorum ama eglenceli degil oyuzden bencede zaman kaybi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ametd

ogame sigara gbi eer iradeniz güçlü ise oynamazsınız bn 4 sene oynadım 8.evrende 4. oldum daa soralarda bıktırmaya başladı yani gelip geçici bşy deil bıkarsan şanslısın bıkmazsn ...

4yıl nasıl oynadın ki
    ogame Türkiye'de ilk evren 2005yılında açıldı
  • öff yaw niye bu konuları hortlatıyorsunuz

ogameyi oynamyı bilmeyen 3 tane insan konuşuyor

gidin kumda oynayın

bu oyun online strateji oyunudur STRATEJİ

HERKES STRATEJİ YAPAMAZ

YÖNETİLMEYE MAHKUM OLUR

• quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

Orjinalden alıntı: ametd

ogame sigara gbi eer iradeniz güçlü ise oynamazsınız bn 4 sene oynadım 8.evrende 4. oldum daa soralarda bıktırmaya başladı yani gelip geçici bşy deil bıkarsan şanslısın bıkmazsn ...

4yıl nasıl oynadın ki
    ogame Türkiye'de ilk evren 2005yılında açıldı

O benim arkadaş sırf bu foruma bişiler sallamak için üye olmuş öyle demişti bana ona güvenin onun engin bilgilerinden faydalanın

• walla ogame güzel oyun ama seni bir anda yerle bir ediyorlar o zamanda zevki kaçıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Die4you

quote:

Orjinalden alıntı: RossTheBoss

arkada$lar ogame e ba$layanı neredeyse 1 sene olacak...$u an Alman Ogame.de ' de oynamaktayım ve günde en fazla 20 dk bakıyorum oyuna ve ilk 200 deyim...Nedeni ise çok basit...Ogame herkesin bildiği gibi bir strateji oyunudur...Ve bu oyunun stratejileri arasında da ekonomiye bağlı oyun vardır...Ben ekonomiye bağlı oynuyorum ve günde inanın 20 dk fazlasıyla yetiyor...Ogame çok zaman aldığı için ben de bu yola ba$vurdum...Çünkü sava$a bağlı bir stratejiyle oynandığında oyunu 24 saat takip etmek gerekiyor...Ogame den kopamayanlara ekonomiye bağlı oyunu tavsiye ediyorum...

kesinlikle katılıyorum...

Çok filo yapmaszanız maden gelişimine giderseniz sürekli online olma kaidesi ortadan kalkıyor...

Çünkü saldıran insanlar artık madene değil filoya geliyor...Çünkü filo patladımı inanılmaz çöp çıkıyor...

Bu yüzden piskopata bağlanmamak için benimde size tavsiyem çok buyuk filolar basmayın,madene yönelin...

Ha piskopata bağlanmak istiyosanız yapın 1000 parça filo sonrada ulan vururlarmı acaba aydan takip ediyolarmıdır diye kafanızı patlatın....

ayrıca şu ana kadar oynadığım en zevkli oyun ogame dir...

inşaatlar artik 13-15 saat sürdükleri için oyunun başında çok fazla kalmaniza gerek kalmiyor. ben günde en fazla 1,5 saat duruyorum madenleri aktariyorum nakliyeleri öğlen 12 gibi inmesi için ayarlıyorum işten geldikleri zaman takibi kolay oluyo ha artik alistiğim için o kadar başında durmama gerek kalmiyor ve ittifakdaşlarımla muhabbet ediyorum :D bende bağımlılık yapmadı böle sürekli başında tutmak gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sky_

quote:

Orjinalden alıntı: Die4you

quote:

Orjinalden alıntı: RossTheBoss

arkada$lar ogame e ba$layanı neredeyse 1 sene olacak...$u an Alman Ogame.de ' de oynamaktayım ve günde en fazla 20 dk bakıyorum oyuna ve ilk 200 deyim...Nedeni ise çok basit...Ogame herkesin bildiği gibi bir strateji oyunudur...Ve bu oyunun stratejileri arasında da ekonomiye bağlı oyun vardır...Ben ekonomiye bağlı oynuyorum ve günde inanın 20 dk fazlasıyla yetiyor...Ogame çok zaman aldığı için ben de bu yola ba$vurdum...Çünkü sava$a bağlı bir stratejiyle oynandığında oyunu 24 saat takip etmek gerekiyor...Ogame den kopamayanlara ekonomiye bağlı oyunu tavsiye ediyorum...

kesinlikle katılıyorum...

Çok filo yapmaszanız maden gelişimine giderseniz sürekli online olma kaidesi ortadan kalkıyor...

Çünkü saldıran insanlar artık madene değil filoya geliyor...Çünkü filo patladımı inanılmaz çöp çıkıyor...

Bu yüzden piskopata bağlanmamak için benimde size tavsiyem çok buyuk filolar basmayın,madene yönelin...

Ha piskopata bağlanmak istiyosanız yapın 1000 parça filo sonrada ulan vururlarmı acaba aydan takip ediyolarmıdır diye kafanızı patlatın....

ayrıca şu ana kadar oynadığım en zevkli oyun ogame dir...

inşaatlar artik 13-15 saat sürdükleri için oyunun başında çok fazla kalmaniza gerek kalmiyor. ben günde en fazla 1,5 saat duruyorum madenleri aktariyorum nakliyeleri öğlen 12 gibi inmesi için ayarlıyorum işten geldikleri zaman takibi kolay oluyo ha artik alistiğim için o kadar başında durmama gerek kalmiyor ve ittifakdaşlarımla muhabbet ediyorum :D bende bağımlılık yapmadı böle sürekli başında tutmak gibi.

yani oyunu oynadımı böyle oynayacaksın

• bişey dicem ogame zaman kaybı diyonuz. bana sölermisiniz hangi oyun zaman kaybı değil?. internet üzerinde rpg fsp herşey her türlü oyun zaman kaybı bunu neden " OGAME ZAMAN KAYBI" diyerek geçiyorsunuz? oynann tüm oyun zaman kaybı..

• quote:

Orjinalden alıntı: riverdms

Anlamıyorum bu oyunda insanları bu kadar bağlayacak ne var.Görüntü yok bir şey yok.Son bir yılda beni bilgisayarın başından kalmamaya mahkum etti.

Bu çırpınışlaarımız boş
    biliyoruz
    bile bile zorluyoruz

işi gücü olmayanlarda internet başında zaman geçirmek için böyle oyalanıyor. söylesene omerta, bitefight, knight, lineage2,silkroad ve bunlar gibi oyunlar zaman kaybı değilmide bunu ogame konusunda yazmışın?.. ona bakarsan oynadığın tüm oyunlar zmaman kaybı oluyor. bunu ogame konusunda yazarak suçlayamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badonur

quote:

Orjinalden alıntı: riverdms

Anlamıyorum bu oyunda insanları bu kadar bağlayacak ne var.Görüntü yok bir şey yok.Son bir yılda beni bilgisayarın başından kalmamaya mahkum etti.

Bu çırpınışlaarımız boş
    biliyoruz
    bile bile zorluyoruz

işi gücü olmayanlarda internet başında zaman geçirmek için böyle oyalanıyor. söylesene omerta, ****, knight, lineage2,silkroad ve bunlar gibi oyunlar zaman kaybı değilmide bunu ogame konusunda yazmışın?.. ona bakarsan oynadığın tüm oyunlar zmaman kaybı oluyor. bunu ogame konusunda yazarak suçlayamazsınız.

katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: badonur

bişey dicem ogame zaman kaybı diyonuz. bana sölermisiniz hangi oyun zaman kaybı değil?. internet üzerinde rpg fsp herşey her türlü oyun zaman kaybı bunu neden " OGAME ZAMAN KAYBI" diyerek geçiyorsunuz? oynann tüm oyun zaman kaybı..

Online Oynanan Her Oyun Bence Zaman Kaybıdır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.