Şimdi Ara

Offtank Shen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu son bufflar üzerine shen gayet etkili bir hero oldu çıktı. Botlara karşı offtank shen oynadım gayet zevkli. Küfür yemek istemediğimden normal girmiyorum. Acaba var mı offtank oynayan ya da pure ad? Pure ad saçma olabilir biraz ama vardır elbet.

Solotop bu arada.

Birkaç şey deneme fırsatım oldu.

bot + 3pot ile başladık. Sonrasında 5saniyede altın veren zımbırtıyı alıp kenara koyduk. Sonrasında phage çıktık. Daha sonra duruma göre spirit visage'ı cdr veren topa kadar alıyoruz. Yada hexdrinker alıyoruz. Hexdrinkeri gayet yararlı buldum shende. Sonrasında frozen tamamlıyoruz. hexdrinkerıda tamamlıyoruz. İyi mr oldu ama armor pek yok, altın veren itemıda tammalıyoruz ulti ile mükemmel oluyor. Işınlanıyoruz, karşı ad carrye taunt atıp randuin's omen ile carryi etkisiz kılabiliyoruz üstüne birde exhaust varsa orada pek bir etki gösteremiyor carrymiz. İyi gidiyorsak wits end almak lazım. Yoksa armor için sunfire çekebiliriz.

Normal oyunlarda en fazla earlyde phage çıktıktan sonra def-tank olarak devam ettim. Sonrasında frozen tamamlayıp yine iyi gittiysek wits end çıktım ama sadece bununla çok başarılı bulmadım.

Sizlerinde görüşlerini alırsam iyi olur, ne dersiniz? Var mı böyle oynayan?

• bence gayet ideal bir seçim , ben oynadım gayet iyi.

Orijinalden alıntı: HypNoTizZe

bence gayet ideal bir seçim , ben oynadım gayet iyi.
    Zaten genelde kasanlar o şekilde kasıyoalr wits end, frozen mallet üstünede tanky gidiyolar ve gayet offtank oluyolar

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Zaten genelde kasanlar o şekilde kasıyoalr wits end, frozen mallet üstünede tanky gidiyolar ve gayet offtank oluyolar

Alıntıları Göster
    Varus patchinden sonra tank daha mantıklı gerçi o patchden sonra shen evelyne dönecek.

Orijinalden alıntı: RollBang

Alıntıları Göster
    Valla öyle gidiliyorsada ben pek göremiyorum. Solomid buildlere bakıyorum atack sadece wits end ile sınırlı kalmış gibi çoğu durumda.

Bu arada brutalizer mıydı neydi onu denedim ama iyi bir sonuç almadım.

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Valla öyle gidiliyorsada ben pek göremiyorum. Solomid buildlere bakıyorum atack sadece wits end ile sınırlı kalmış gibi çoğu durumda.

Alıntıları Göster
    Sadece hp kasarak op bir champ olabilirsin. Yani perma ban bence rankedta. Ultisi sayesinde domine ediyor early gamei zaten.

Alıntıları Göster
    HotShotGG turnuvada Off Tank kasmisdi. Ustelik Backdoor yapiyordu Shen ile. Yani bence ideal. Zaten kaliplasmis build ler bi yere kadar sonrasinda artik heyecan aramak gerekir, ki bu cogu zaman eglencelidir.
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    malphite replikleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

Varus patchinden sonra tank daha mantıklı gerçi o patchden sonra shen evelyne dönecek.

Yok öyle birşey, eğer shenin ultisine yapılacağı söylenen nerf den bahsediyorsan. O nerf yapılmayacak.

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

HotShotGG turnuvada Off Tank kasmisdi. Ustelik Backdoor yapiyordu Shen ile. Yani bence ideal. Zaten kaliplasmis build ler bi yere kadar sonrasinda artik heyecan aramak gerekir, ki bu cogu zaman eglencelidir.

Alıntıları Göster
    bence gayet mantıklı olabilir.Bide shende bi haksızlık var ap gücüyle ad si eşit gözüküyor üstüne basınca ama bütün skilleri ap den etkileniyor hepsi ad den etkilense çok güzel olurdu bence

Orijinalden alıntı: pro1024

bence gayet mantıklı olabilir.Bide shende bi haksızlık var ap gücüyle ad si eşit gözüküyor üstüne basınca ama bütün skilleri ap den etkileniyor hepsi ad den etkilense çok güzel olurdu bence

Bi de araya rlyai mı atsak beyler? Frozen mallet ile slow üstüne slow, taunt üstüne exhaust atarız Hiç ap denemedim ama buidlerin birinde rabadon çıkana gördüm.

Bu arada shenin ultiye range nerfi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 30 Nisan 2012; 17:29:49 >

quote:

Orijinalden alıntı: pro1024

Bi de araya rlyai mı atsak beyler? Frozen mallet ile slow üstüne slow, taunt üstüne exhaust atarız Hiç ap denemedim ama buidlerin birinde rabadon çıkana gördüm.

Bu arada shenin ultiye range nerfi yok.

Alıntıları Göster
    Rakibe göre ayakkabı.Wits end,Trinity Force,Warmog,FoN,Sunfire.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albino Doberman

Alıntıları Göster
    bence biraz saçma olur nerdeyse tüm skilleri ap diye biliyorum kalkanıda süper böyle bir durumda ad kasmak saçma olurdu yani ks atmak iyi olabilir tabi, ap offtank denemistim daha başarılı bence zaten çoğu ap iteminde çok güzel hp manada var bir kaç tanede armor magic res itemi alınca hem iyi vuruyor hemde mükemmel bir tank oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albino Doberman

Alıntıları Göster
    Frozen Mallet ve oyun iyi gidiyorsa Ionia Spark(Wit's end yerine) alıyorum , focus yemediğimden carrylere sağlam giydiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 30 Nisan 2012; 17:40:52 >

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Frozen Mallet ve oyun iyi gidiyorsa Ionia Spark(Wit's end yerine) alıyorum , focus yemediğimden carrylere sağlam giydiriyorum

Alıntıları Göster
    @SercanOzbks acaba sheen earlyde fayda sağlar mı bize? Bi denemek lazım. Güzel olabilir.

@AloneAssassin şu spark a hiç alışamadım. Shene nasıl gider bilmiyorum ama çevreye elektrik vurmak atak sayımızla orantılı wits endden gelen büyük atack speed olmadan etkili olur mu acaba? yani sonuçta bir tfde kaç kere basit atak yapabiliyoruz? Yinede bir denemek gerekir.

• quote:

@SercanOzbks acaba sheen earlyde fayda sağlar mı bize? Bi denemek lazım. Güzel olabilir.

@AloneAssassin şu spark a hiç alışamadım. Shene nasıl gider bilmiyorum ama çevreye elektrik vurmak atak sayımızla orantılı wits endden gelen büyük atack speed olmadan etkili olur mu acaba? yani sonuçta bir tfde kaç kere basit atak yapabiliyoruz? Yinede bir denemek gerekir.

Alıntıları Göster
    pure tank olarak çok çok daha iyi işler yapabiliyor shen ve shenden çok çok daha iyi offtank olabilecek herolar var bu oyunda.yani offtank shen gereksiz.shen tank support bir karakterdir ve öyle kullanılırsa daha yüksek verim alınabilir.ninja olan bir karakterin neden tank olduğu noktasına anlam veremiyorum ama madem bu şekilde oynanması uygun görülmüş o zaman bizde öyle oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

pure tank olarak çok çok daha iyi işler yapabiliyor shen ve shenden çok çok daha iyi offtank olabilecek herolar var bu oyunda.yani offtank shen gereksiz.shen tank support bir karakterdir ve öyle kullanılırsa daha yüksek verim alınabilir.ninja olan bir karakterin neden tank olduğu noktasına anlam veremiyorum ama madem bu şekilde oynanması uygun görülmüş o zaman bizde öyle oynarız.

Alıntıları Göster
    mercury çıktıktan sonra direk triforce çıkıyorum ve çok iyi oluyor. triforce dan sonra tank gitmeye başlıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben off tank gidiyorum. Mercury, Phage (Frozen Mallet), Wit's End, Atma (Randuin de olabilir), FoN yapıyorum. Fena değilim gibi.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• Zaten HP tank oldugu icin araya bir atma sikistirabilirsin, bir de wits end al bunun disinda ofansif bir esyaya gerek yok, zaten skilleri apden scale aldigi icin pek bir esprisi de olmuyor. bu arada frozen mallet belki iyi olabilir(perma-slow iyi olur.) ama rylai pek onermiyorum zaten pek cost efficent bir esya degil alacaksan FM daha mantikli.

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Ionic Spark %10 daha çok atack speed veriyor ayrıyetten warmog veya frozen çıkmadığın zaman verdiği 250 hp iyi oluyor.

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Ionic Spark %10 daha çok atack speed veriyor ayrıyetten warmog veya frozen çıkmadığın zaman verdiği 250 hp iyi oluyor.

Alıntıları Göster
    olması gereken buildi yapıyosun,tank build nası oluyo anlamadım yaptıgın buildde mr armor hp var bunlar tank yapıyo zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.