Bildirim
OFFLİNE CO-OP OYUN ÖNERİSİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
portal 2 _____________________________ -
Resident Evil 5 _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa -
FEAR 3 öneririm hocam _____________________________ psn:sametbaggio -
killzone 3 _____________________________ -
LittleBigPlanet _____________________________ -
Little Big Planet'i çok övüyolar forumda ama nasıl bir oyun olduğu hakkında bir fikrim yok biraz saçma gibi geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyen -- 13 Ağustos 2011; 13:10:36 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sametbaggio
FEAR 3 öneririm hocam
hocam korkarım fear'dantekin oyun değil o
_____________________________ -
Black ops split-screen zombie modu. _____________________________ -
zombi mod kısa sürmez mi ben oyunun sonuna kadar beraber gittiğin bi şeyler istiyorum _____________________________ -
resident evil 5 2 kısı yanyana ınanılmaz keyıflı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: barkın98
zombi mod kısa sürmez mi ben oyunun sonuna kadar beraber gittiğin bi şeyler istiyorum
İyi oynarsanız günlerce sürer ama tabi full bir oyun gibi olmaz. Aklıma geldi army of two 2: the 40th day olabilir._____________________________ -
crash racing team psn de 9.59tl şuan... ama ilerlemeli derse rainbow six vegas 2 fena değildir gerçi eskidi artık oyun ama idare eder bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 13 Ağustos 2011; 13:35:43 >_____________________________ -
dead nation iyidir. _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sametbaggio
FEAR 3 öneririm hocam
hocam korkarım fear'dantekin oyun değil o
ben önerdim hocam bence güzeldi ama biraz kısa oyundu
_____________________________ psn:sametbaggio
-
Split screen ekrandan zevk alan var mi? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Split screen ekrandan zevk alan var mi?
büyük ekran lcd tv di süper bence hocam ps3 bir onun için birde online için aldım..tek kişilik oyunları fazla oynamam oynadğm varsa kesin online oynanıyodur ondan.tabi zevk meselesi bu_____________________________ psn:sametbaggio -
sametbaggio Valla su ekrani ikiye bölen Split screen oyunlari sevemedim gitti. Sebebi ise: Gözüm arkadasin ekranina kayiyor ve konsantre olamiyorum. _____________________________ -
quote:
Little Big Planet'i çok övüyolar forumda ama nasıl bir oyun olduğu hakkında bir fikrim yok biraz saçma gibi geldi bana
Annem bile oynuyo, sen hemen başla bence._____________________________
PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}PSN ID: Ozikoo -
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
sametbaggio Valla su ekrani ikiye bölen Split screen oyunlari sevemedim gitti. Sebebi ise: Gözüm arkadasin ekranina kayiyor ve konsantre olamiyorum.
Bir keresinde arkadaşla Burnout oynarken her yere çarpıp durduk yarış boyu, bitince farkettik birbirimizin arabalarına bakmışız..._____________________________
PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}PSN ID: Ozikoo
Benzer içerikler
- ps5 açılmıyor
- ps5 görüntü gelmiyor
- ps5 bluetooth kulaklık
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 cfı kodu nedir
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
- gta 6 kaç dolar olacak
- mortal kombat legacy collection
- ps 6
- ps5 kırıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X