Şimdi Ara

OFFICIAL CRYSiS 3 - YENİ GÖRÜNTÜLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
0
Favori
15.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CryTek'in "Şimdiye kadar geliştirdiğimiz en iyi oyunu açıklayacağız." açıklamasından sonra yeni duyurulan oyunumuz beklendiği gibi CrySis 3 oldu. CryEngine 3 üzerinde önemli değişikliklere gidildiği söyleniyor ve ikinci oyundan daha çok senaryo ağırlıklı olacakmış. Kemerleri bağlıyoruz bizde o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 3 Mayıs 2012; 22:49:18 >

• _____________________________
  • Ay sonu dedik, hemen sızdırmışlar haberleri.

-Newyork tamamen yok oluyor ve ortam tamamen ilk oyundaki gibi yeşillik ile kaplanacak.

-Piyasaya çıkan en iyi SandBox FPS oyunu olacak.

-Çıkış tarihi 2013

-Çıkış platformları PS3-X360-Bilgisayar.

-15 Nisanda resmi duyuru geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 11 Nisan 2012; 18:57:50 >

• Güzel güzel gelsin bakalım severim Crysis serisini

• Böyle sıradışı oyunları pek sevmem ama Türkçe dublaj olunca başka oluyor tadı

PSN ID:ZaferKalaTR
  • İşte bu ya yeniden ormana dönüyoruz.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Yeni nesile gelmesini tercih ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Yeni nesile gelmesini tercih ederim...

Bu nesil çat diye bitmeyecek tüm oyunları yeni nesile yaparlarsa 2013'de herkes mevcut konsolları çöpe mi atacak?

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Yeni nesil falan muhabbetine hiç gerek yok. Yeni nesil geldiğinde bu adamlar zaten CryEngine 4 ile şov yapacaklardır. Elimizdekilerin keyfini sürmeye bakmak en iyisi şimdilik.

" New York tamamen yok oluyor ve ortam tamamen ilk oyundaki gibi yeşillik ile kaplanacak. "

Budur.

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Yeni nesile gelmesini tercih ederim...

Bu nesil çat diye bitmeyecek tüm oyunları yeni nesile yaparlarsa 2013'de herkes mevcut konsolları çöpe mi atacak?

+1

Bir de, çıkar çıkmaz kim alabilecek ki yeni konsolları. Buradaki spot satış fiyatları en az 1000-1200 TL olur. Garantili fiyatları söylemeye gerek yok, Türkiye'yi çok seven Sony, 5-6 yıl önce 1500 TL'ye satıyordu PS3'ü.

Bu yüzden, böyle oyunlarla en az 2 yıl daha devam etsin bu nesil

• Nasıl olacak merak ediyorum Crysis 2 bile zor optimize edilmişti şimdi Sandbox olursa daha fazla mı kısacaklar?Gerçi 1'i oynamadım o PC'de Sandbox'tu konsolda da öyle mi veya Crysis 2'den ne kadar geri grafikleri emin değilim ama açık dünya ise Crysis 2'yi geçmesini beklemiyorum.PC'de ise şov yaparlar bu sefer bana kalırsa fark yüksek olacaktır.Konsollarda iyi iş çıkarırlar umarım.Yeni nesilde olsa daha iyi grafiklerle Sandbox oynardık.

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Cevatımın motoru o kadar pahalı ki kimseler almayınca gene kendi yapıyor oyunu

UE 3'e göre ne kadar pahlı ? bu motor
  • Pc de yine show olacagi kesin.. gercekten sandbox ise umarim 2.oyunun ilerisine gidebilirler ama zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 11 Nisan 2012; 23:38:48 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend Warrior

Nasıl olacak merak ediyorum Crysis 2 bile zor optimize edilmişti şimdi Sandbox olursa daha fazla mı kısacaklar?Gerçi 1'i oynamadım o PC'de Sandbox'tu konsolda da öyle mi veya Crysis 2'den ne kadar geri grafikleri emin değilim ama açık dünya ise Crysis 2'yi geçmesini beklemiyorum.PC'de ise şov yaparlar bu sefer bana kalırsa fark yüksek olacaktır.Konsollarda iyi iş çıkarırlar umarım.Yeni nesilde olsa daha iyi grafiklerle Sandbox oynardık.

Teknolojik açıdan ilk Crysis'i tokatlayacak oyun hala piyasada yok.PC'ci arkadaşlar bu nedenden ötürü ilk Crysis ile aşık oldukları firmaya 2.oyunla birlikte adeta savaş açtılar.Crytek konsolda beklediği ilgiyi göremeyince rotayı yeniden "bol donanım sattıran reklam anlaşmalı" PC platformuna çevirdi.

Ha yukarıdakiler tamamen benim görüşüm mü tabiki hayır.Bana göre CryEngine 3 tamamen konsolu kotarmak adına CryEngine 2'den kırpılmış bir motordur ve CryEngine 3 ile yapılan bir Crysis 3 konsolla PC arasında Crysis 2'den çok daha fazla bir fark açamaz.

Masaüstü; PCPartPicker

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

UE 3'e göre ne kadar pahlı ? bu motor

Geçen gün bi haberde okumuştum 1.5-2 milyon dolar gibi bi fiyatı olduğu için kimse tercih etmiyormuş ama UE3 artık ortalık malı oldu,her önüne gelen yapımcı kullanıyor

• quote:

Niye öyle diyorsun JOSEPH reyiz Sniper: Ghost Warrior 2 varya.

Masaüstü; PCPartPicker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Niye öyle diyorsun JOSEPH reyiz Sniper: Ghost Warrior 2 varya.

Tabi yaw nasıl da unuttum o muhteşem seriyi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.