Şimdi Ara

Office 365 Üniversite Hesabı Olmasına Rağmen Yaşadığım Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli dostlar, konu başlığından da anlayacağınız üzere üniversite 1.sınıf tarih bölümü öğrencisiyim. Bilgisayarımı yeni almamla birlikte hali ile office 365 uygulamalarına çok ihtiyaç duyuyorum akademik ödevlerden dolayı ama sorun buradan sonra başlıyor. İnternette office 365 in üniversite öğrencilerine bedava olduğunu gördüm ve üniversite hesabım ile üyelik açtım. Üyeliğimi açtıktan sonra bilgisayarımı almamla birlikte hazır kurulu olarak gelen office 365 uygulamalarına üniversite hesabımla giriş yapmama rağmen "lisansız" olarak tanımlıyor ama internet üzerinden office 365'i kullanabiliyorum. Kendi hazır kurulu uygulaması üzerinden ise kullanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor, sürekli internet üzerinden yapmak da istemiyorum.

Edit: Konuyu yanlış yere açmış olabilirim.

• Konu güncel uppp
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu günceldir ^^
  • Konu günceldir ^^
  • Konu günceldirr
  • Konu güncelliğini yitirmiştir. Şaka gibi gerçekten anlamıyorum benim 5 kere "biri bir şey yazmış mı" diye bakıp çıkmamı saymazsak, konunun aciliyeti diğer üyeler tarafından hiç kaideye alınmamış. En azından konuyu görenler öne çıkarsaydı daha makul olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35A6BA139

Konu güncelliğini yitirmiştir. Şaka gibi gerçekten anlamıyorum benim 5 kere "biri bir şey yazmış mı" diye bakıp çıkmamı saymazsak, konunun aciliyeti diğer üyeler tarafından hiç kaideye alınmamış. En azından konuyu görenler öne çıkarsaydı daha makul olurdu.
    Öğrenci lisansı bildiğim kadarıyla sadece webde kullanım için geçerli. Sen Pc sürümünde giriş yaptığın için lisanssız olarak gözüküyor. Ama web üzerinden lisanslı olarak kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagwell486

Öğrenci lisansı bildiğim kadarıyla sadece webde kullanım için geçerli. Sen Pc sürümünde giriş yaptığın için lisanssız olarak gözüküyor. Ama web üzerinden lisanslı olarak kullanabilirsin.

Alıntıları Göster
    Hocam, çok teşekkürler. Ben de öğrenci hesabımda sorun var sanmıştım.
  • Yok hocam hazır kurulu olarak gelene oturum açarsanız olmaz. Yalnızca web için geçerli olması gibi bir durum da söz konusu değil. Üniversiteler için dağıtılan Office sürümü Office 365 ProPlus denilen ayrı bir dağıtım. Onun için öncelikle kurulu office uygulamalarını kaldırmanız gerekiyor ardından
    office.com
    Office 365 Login | Microsoft Office
    https://office.com
    adresine girin, oturum aç'a tıklayın. Öğrenci hesabınızın e-postasını girdikten sonra sistem sizi yönlendirecektir okulunuzun oturum açma sayfasına. Eğer yönlendirmezse okul şifrenizi girin. Oturum açtıktan sonra sağ üstte "Office Uygulamalarını Yükleyin" diye bir seçenek var ona tıkladıktan sonra "diğer yükleme seçenekleri"ni seçin. açılan sayfadan Türkçe (Türkiye) seçeneğini ve 64 bit seçeneğini seçin ve "office uygulamasını yükle" butonuna basın. İnen dosyayı açınca kurulum başlayacak. Biraz uzun sürebilir. Kurulum bitince uygulamalarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakari_mayo

Yok hocam hazır kurulu olarak gelene oturum açarsanız olmaz. Yalnızca web için geçerli olması gibi bir durum da söz konusu değil. Üniversiteler için dağıtılan Office sürümü Office 365 ProPlus denilen ayrı bir dağıtım. Onun için öncelikle kurulu office uygulamalarını kaldırmanız gerekiyor ardındanhttps://office.com adresine girin, oturum aç'a tıklayın. Öğrenci hesabınızın e-postasını girdikten sonra sistem sizi yönlendirecektir okulunuzun oturum açma sayfasına. Eğer yönlendirmezse okul şifrenizi girin. Oturum açtıktan sonra sağ üstte "Office Uygulamalarını Yükleyin" diye bir seçenek var ona tıkladıktan sonra "diğer yükleme seçenekleri"ni seçin. açılan sayfadan Türkçe (Türkiye) seçeneğini ve 64 bit seçeneğini seçin ve "office uygulamasını yükle" butonuna basın. İnen dosyayı açınca kurulum başlayacak. Biraz uzun sürebilir. Kurulum bitince uygulamalarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.
    Hocam, yardımınız için çok teşekkürler fakat "yükle" dediğimde İngilizce olarak lisansımın olmadığını söylüyor. İşi öğrenci işine taşımama gerek var mı bu konuda diye düşünüyorum ama abes olur sanırsam.

• Hocam eğer okulunuzun anlaşması olduğundan eminseniz öğrenci işleri değil bilgi işlem birimi ile mutlaka görüşün derim . Neticede kaybedecek bir şeyiniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakari_mayo

Hocam eğer okulunuzun anlaşması olduğundan eminseniz öğrenci işleri değil bilgi işlem birimi ile mutlaka görüşün derim . Neticede kaybedecek bir şeyiniz yok.
    Sağ olun hocam, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Malum ilk seneden kazanınca insan bir şaşırıyor; ne neresi, nereye gitmeliyim diye. Çareyi de mevcut hesabımdan, office 365'i crackleyerek bulabildim artık. Sorun ortadan kalkmış bulunuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.