Bildirim
Office 2007 kurulum sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
CD arızalı olabilir. CD yi başka bir bilgisayara takıp yüklemeyi deneyin. Çalışırsa bizi bilgilendirin çalışmazsa zaten CD arızalıdır. -
Yok cd den yüklemiyorum aynı klasörü kendime taşıyıp yüklüyorum hiç bir sorun olmuyor.yüklediğim bilgisayarda ise antivürüs kapalı. -
Muhtemelen kurulum yaptığınız dosyada problem olabilir. Başka bir kaynaktan yüklemeyi denerseniz belki çözüm olabilir. -
Arkadaşlar aynı hatayı bende alıyorum ama 2 kaynaktanda denedim hiç biri çalışmadı -
bir forumda böyle bir metin gördüm işime yaradı...
kardeş senin eski ofisinde problem var. kaldırma hatası verior... o yüzden ofis2007 yi kuramıyor.... öncelikle bir your uninstaller kur... ofisi kaldır ordan senden "Enterprise.WW" şeklinde bir klasör isteyecektir ".msi" uzantılı bir dosya arayacaktır. onu kurmaya calıştığın ofis2007 klasorundan masaustune kopyala ve uninstallerdan masaüstündeki klasörü göster. ve işleme devam et. ofis tamamen kaldırıldığında kurma işlemine baştan başla. ben az önce böyle kurdum. ofisi program ekle kaldırdan kaldırmaya çalışma zaten kaldıramazsın. microsoftun kendi sitesine bile baktım bu bilgi kesinlikle yoktur.
hadi hayırlı traşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ysrgraphic
bir forumda böyle bir metin gördüm işime yaradı...
kardeş senin eski ofisinde problem var. kaldırma hatası verior... o yüzden ofis2007 yi kuramıyor.... öncelikle bir your uninstaller kur... ofisi kaldır ordan senden "Enterprise.WW" şeklinde bir klasör isteyecektir ".msi" uzantılı bir dosya arayacaktır. onu kurmaya calıştığın ofis2007 klasorundan masaustune kopyala ve uninstallerdan masaüstündeki klasörü göster. ve işleme devam et. ofis tamamen kaldırıldığında kurma işlemine baştan başla. ben az önce böyle kurdum. ofisi program ekle kaldırdan kaldırmaya çalışma zaten kaldıramazsın. microsoftun kendi sitesine bile baktım bu bilgi kesinlikle yoktur.
hadi hayırlı traşlar.
+1
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- android teyp yazılım indir
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- bios şifresi nedir
- bilgisayar uyku modundan çıkmıyor
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- bios nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- ping nasıl düşürülür
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X