Şimdi Ara

Office 2003 te hazırlanmış bir dosya office 2007 de nasıl açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
30.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir uğraşıyorum ve araştırıyorum ancak henüz bir çözüm bulamadım, sorunum şu: office 2003 te hazırladığım bir belgeyi office 2007 de açamıyorum açan birinide bulamadım. Bu durumun tam tersinide yapamadım bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

başka bir sorun vardır kesin senin gözünden kaçan.

http://forum.donanimhaber.com/m_19045843/mpage_1/key_Office%252C2003%252Chazirlanmis%252Cbir%252Cdosya%252Coffice%252C2007%252Cnasil%252Cacilir//tm.htm#19149537
  • arkadaşlar vista kullanıyorum ben de 2003 de hazırladığım dosyaları 2007 de açamıyorum,word hariç,wordü açmaya kalkıştığımda ise her seferinde "mc office yapılandırılıyor" çıkıyor ve bitmesini bekliyorum,çok sinir bozucu birşey..

mesela 2003de hazırladığım publisher dosyaları açmaya çalıştığımda "geçerli bir win32 uygulaması değil" uyarısı çıkıyor.

bir programın üst sürümü çıktığında kullanıp,geriye dönmeyi pek sevmem ama bu sorunlar devam ederse 2003 dönmek gerek

bu sorunları yaşayıp da halleden arkadaşlar varsa yardım istiyorum

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    office 2003 mu 2007 mi ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha önce de dediğim gibi 2003 de hazırlanan bir dosyayı 2007 de açabilirsiniz.
    Ama 2003 de kurulu olan office eklentilerinin 2007 de de kurulu olduğuna emin olun.
    yani 2003 de bir publisher belgesi hazırladınız diyelim, 2007 vardır ama publisher kurulmamıştır.
    Yoksa ikisinde de kurulu ise açması lazım, açmaması için bir sebep yok.
    Dosyayı açmaya çalıştığınızda ne hata veriyor,tam olarak yazın Bill Gates e fax,e mail ne varsaa yollayayıp fırçalayayım
  • Tam tersini sorsaydın anlardım ama Office 2007, Office 2003 ile hazırlanmış dosyaları, ayrıca içeriğindeki yazı karakterlerini tanıyor ve sorunsuz çalışıyor...2007'de hazırlananı, 2003'te çalıştırabilmek için ise, docx yerine doc uzantısıyla kaydetmek gerekiyor

dosyanda sorun olabilir

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• quote:

Orjinalden alıntı: dazdafolo

arkadaşlar vista kullanıyorum ben de 2003 de hazırladığım dosyaları 2007 de açamıyorum,word hariç,wordü açmaya kalkıştığımda ise her seferinde "mc office yapılandırılıyor" çıkıyor ve bitmesini bekliyorum,çok sinir bozucu birşey..

Bahsettiğin durum bende de 2007 enterprise'ı kurup, crack uyguladıktan sonra oldu (öncesinde öyle bir şey olmuyordu), yaklaşık 10 saniye kadar bekletiyor ama sonuçta açıyor

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• Office 2007 kurulumunuzda problem var gibi...

2007'yi kaldırıp (Registry'i filan da temizleyip) tekrar yükleyin derim.

Doğru çalışan 2007'nin 2003 dosyalarını açmamsı mümkün değil, şimdiye kadarki en kullanışlı Office Uyumluluk modu var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: d-max

Uzun süredir uğraşıyorum ve araştırıyorum ancak henüz bir çözüm bulamadım, sorunum şu: office 2003 te hazırladığım bir belgeyi office 2007 de açamıyorum açan birinide bulamadım. Bu durumun tam tersinide yapamadım bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Aşağıdaki dosyayı indirip sisteminize kurduktan sonra artık office 2007 *.docx uzantılı dosyaları office 2003 ile acabilirsiniz.Dosyaların formatını dosyayı actıktan sonra Dosya Farklı Kaydet seceneğinden doc olarak kaydedirseniz başka bir yerde aynı dosyayı acabilmek icin bu yamaya gereksinim duymazsınız..

İNDİR:
    http://www.rapidshare.com/files/76998129/FileFormatConverters_Fit.rar

• arkadaşlar bende de var 2003 te hazırlanmış shs dosyası ( atık dosya dıye adlanmış) 2007 de açamıyorum

Office e ait kullanılabilir shs diye bir uzantı yok.Bir hata sonucu tahminimce xls dosyalarınız o formata dönüşmüş.

Orijinalden alıntı: ßy Spécops.

Mesela office 2003'te yazdığın bir yazıyı 2007 de açamıyormusun. (world'te) nedense, bende açılıyor ?

Eğer office 2007 yi sonradan kurduysan, eski doc dosyaları wordpad ile açılır duruma gelebilir. Herhangi bir doc dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden açlır bölümünde office word seçersen düzelir.
  • birlikte açtan officeword seç
  • Bu sorun arkadaşımın bilgisayarında da meydana gelmişti.
    Açma sorunu değil bu. Office 2007'nin kurulumundan kaynaklanıyor.
    2007'yi kaldır sonra tekrar kur. Kaliteli ilacını ver.
    DÜŞÜNCE EK EYLEM BİÇ
  • Arkadaş bugün bu sorun benim destek verdiğim kullanıcılarında başına geldi oturdum ve tüm interneti taradım fakat bir sonuca varamadım.

Bu sebebten dolayı benim sorun OFFİCE 2013 versiyonunda idi muhtemelen diğer versiyonlarda da ayar aynıdır anlattığım gibi yaptığınız taktirde sorun çözülecektir.

1.Ben exell üzerinden gittiğim için exelli açıyoruz ( DOSYA,SEÇENEKLER,GÜVEN MERKEZİ,GÜVEN MERKEZİ AYARLARI) dediğimiz de açılan pencerede GÜVENİLEN BELGELERDE (AĞDAKİ BELGELERİN GÜVENİLMESİNE İZİN VERİ İŞARETLİYORUZ).

2.Daha sonra aynı şekilde tüm izinleri (MAKRO VE ACTİVEX) Ayarları şçerisindende yapıyoruz.

3.Son olarak Korumalı görümünden ise korumaları kaldırıyorsunuz ve bitti :-)

Dosyayı tekrar açtığınızda güvenilmeyen belge açılsınmı gibi blalabla bir şey soruyor evet dediğiniz taktirde açılıyor.

Muhtemelen sadece 3. seçeneği yarsanızda sorunuz çözüle bilir denemeniz de fayda var iyi günler dilerim :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.