Girdiğim sayfalarım nerdeyse %80 ine ulaşmak için kullanıcı adı şifre yazmaktan bıktım ya. Heryer şifre her üyelik başa dert olmaya başladı.
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖYYFFFFFFF
Cookie ler açık kalsın kendisi girer demeyin
hocam firefoxun bi eklentisi vardı sanırım her siteye giriyordu kendi otomatik üyelikmi açıyordu başka üyelikmi buluyordu neydi ama gerçkten her forum sayfasına giriyordu otomatik üyeymişssin gibi görünüyordu gizli linkler felan hepsi görünüyordu
Cookie ler açık kalsın kendisi girer
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
hocam firefoxun bi eklentisi vardı sanırım her siteye giriyordu kendi otomatik üyelikmi açıyordu başka üyelikmi buluyordu neydi ama gerçkten her forum sayfasına giriyordu otomatik üyeymişssin gibi görünüyordu gizli linkler felan hepsi görünüyordu
Nedir bu eklentinin ismi bir bilgin varmı ? PM'den bir yollasana iyiy olur walla
Ben sitlere hep aynı nick aynı şifre ile üye olurum ( donanimhabere farklı nickle üye olmuştum)
Bazen yine üye olmadan linkleri göremezsiniz diyince,
Nedir bu eklentinin ismi bir bilgin varmı ? PM'den bir yollasana iyiy olur walla
şimdi bende ona bakıyorum evdeki firefoxta var ama şuan dükkandayım..bakayım google amcadan
quote:
Orijinalden alıntı: cefucsa
Ben sitlere hep aynı nick aynı şifre ile üye olurum ( donanimhabere farklı nickle üye olmuştum)
Kayıt esnasında, Bu nick zaten var uyarı çıkar ve
o siteye daha önceden üye olduğumu anlarım
aynaya bakıyo gibiyim...
quote:
Sadece bir sitedeki hesabını hacklersem desene sömürdüm seni.
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
açarmısın biraz cookie ?
eklenti için pm attım linkten bakıp resimli anlatıma ulaşabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
eklenti için pm attım linkten bakıp resimli anlatıma ulaşabilirsin
pm
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
aynaya bakıyo gibiyim...
hiç uğraşma ROBOFORM kur sonra bana dua et
buğmenot ğ yerine g gelecek
Eklentide yasal olmayan birşey yok. pm atmanıza gerek yok burada yayınlayabilirsiniz. Bekliyoruz
opera kullan 1 kere kaydet sonra tek tıkla giriyosun...(eklentiyede gerek yok )
autofill kullan
Opera kullan 1 kere girdikten sonra tek bir tuşla otomatikman pw ve kullanıcı adını giriyor üye adını şifreni sorunca uyarı gelir ve ( kaydet -bu sayfa için asla-Şimdi değil) öyle seçenekler çıkar kaydet dersen adres çubuğunun hemen solundaki butona tıklayıp kullanıcı adını seçersen her girdikten sonra otomatikman giriş yapmış olursun