Şimdi Ara

off of ben ne yapacam şimdi:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar uzun emekle 2 senemi werdiğim adamımla sabah oynuyordum bir yere gittik kapattım geldiğimde zewkle adamıma giricem birde baktmı glave yanmıyor allah alla dedim ne oldu glaveye bir baktım pole axe gözlerim yaşlarla doldu bankya baktım bir can potları we mnalar wardı sonra üsümdeki rebrtler yok görwewden royaşler olamaz dedim premıum daha yen aldım napacam kardeşlerim buyrun resim ben bu adamı kasmak için banana ne yalanlar atmıştım :( bir bilgi werin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 24 Kasım 2006; 17:09:38 >

• hack qaliba qecmiş olsun
  • olamaz yaaa:( napcam ben şimdi hayatım bitti bi oyun için ama napcam ben bi bilgi bronze prede sitesinew bişey yazsam fayda edermi sizce yada naapcamlıyım hack olsa bütün itemler gitmezmi bu üsütne +9str yüzükleri alıyo göreiwleri takıyo can potlarını almamış mana larda almamış sadece önemli itemleri almış
  • Geçmiş olsun Krdes
  • ya bunun çaresi yokmuuuu?
  • gecmıs olsun benım de lwl 69 dark_priest cypher da +7 ms o da hacklendı 1 ay once
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo33

gecmıs olsun benım de lwl 69 dark_priest cypher da +7 ms o da hacklendı 1 ay once

sanada geçmiş oolsun adama çok koyuyo bu iş yaa:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hack olmadan önce ss nerde
  • tuh keske hatırlamasaydım sımdı 1 hafta yıne cıkmaz aklımdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: megsnl1

hack olmadan önce ss nerde

kardeş görmüyopusun koskoca resmi yapma göüne kurban oluyum yapma
  • 2 senedır adamı 58 lvl mı yaptın?
  • :D gldürdün ebni heall olsun yan charlarıda 59 59 yaptım
  • geçmiş olsn kardeşim charına rollback attırabilirsin ama benim tam bi bilgim yok o konuda
  • chitinleri nie almamislar?
  • cihitinleri üstüne talkmışlar şu an üsütnde olan cihitinler + sız cihitinler karedşim rebrlerin hepsii almışlar:(
  • gecmis olsun o zmn
  • bak yanlış anlamada,çok aham şaham bişiyin yokmuş zaten ki +7 citinleri +7 glave i kim hackler yahu? bunu yapan senin şifreni bilen birileri mutlaka,yahu insanın bir oyun için bu kadar üzülmesi saçma şu an 72 olmak ğzere bir charım var itemleride oldukça iyi ama hacklensin üzülmem bu oyunda herkesin eninde sonunda başına geliyo bunlar ya uyanık yada hazırlıklı olmak gerek takma kafana buda geçer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojka

geçmiş olsn kardeşim charına rollback attırabilirsin ama benim tam bi bilgim yok o konuda

çok zorrr
  • tmm saolun
  • up pls
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.