Şimdi Ara

off of ben ne yapacam şimdi:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 AY ONCE +7 SHELL SETLİ +7 İB WE +9 TAKI SETİ OLAN ROGUEM HACK YEDİ WE HALA SİFREYİ DEGİŞTİRMEKLE UGRASIYOM.
    K2NETWORK

• OFF GİTTİ ADAMMIM:/
  • quote:

Orjinalden alıntı: kachar

cafe hack.(bizde geçen birini soymuştuk

seni bir kafe hack yaparım warya utanmaz şşerefsiz bu forumun bu hale glmesni sen we senin gibi ler
  • Ya Charında bisi yoksa lvl felan dusmediyse sorun yok.. Giden itemler gitmistir fazlada bisi görünmüyor anllatıqına bakarak... Benim dual +8 mdler chitin set +7 FP seT +8 kekuriler iron x +8 vs vs.. 400mde para gitti buna raqmen pasar yaptım 1 ay pazarda takıldık arkadasla su an o gidenlerin 2 katı geldi... Sende bi kac item bul derim pasar isini öqren koseyi donersin bunada garanti veriorum sana... RoLL ßacK isine gelince o iside unuT kardes Gmyi tanıman lasım hesabına cuzi bi para aktarman gerek bisim isT. ark öle bisi yapmıstı ama 300 $ yakın bi rusvet vermisti... Gecmis OLsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaqqeR

Ya Charında bisi yoksa lvl felan dusmediyse sorun yok.. Giden itemler gitmistir fazlada bisi görünmüyor anllatıqına bakarak... Benim dual +8 mdler chitin set +7 FP seT +8 kekuriler iron x +8 vs vs.. 400mde para gitti buna raqmen pasar yaptım 1 ay pazarda takıldık arkadasla su an o gidenlerin 2 katı geldi... Sende bi kac item bul derim pasar isini öqren koseyi donersin bunada garanti veriorum sana... RoLL ßacK isine gelince o iside unuT kardes Gmyi tanıman lasım hesabına cuzi bi para aktarman gerek bisim isT. ark öle bisi yapmıstı ama 300 $ yakın bi rusvet vermisti... Gecmis OLsun...

• geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jalod

geçmiş olsun

saol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.