Şimdi Ara

oem oto sistemleri işine girmeyi düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayilik aldım ve bu işi yapmak istiyorum. Kurulum ve teknik bilgim üstdüzeyde. Danışmak istedim size bu konuda piyasa varmı ? Nasıl adımızı duyurabiliriz ? Benim planlarım var ama sizdende birşeyler duymak istiyorum. Sizce boş bir mi ?

• o işlerden hiç anlamam ama hayırlı olsun, inşallah umduğun gibi olur.
  • yalanını yesinler bayilik almış ama nasıl bir iş olduğunu bilmiyor
  • boşver dükkan sana girsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

yalanını yesinler bayilik almış ama nasıl bir iş olduğunu bilmiyor

Nasıl bir iş olduğunu biliyorum, ama piyasası ve bu işte sesimizi nasıl duyurabiliriz. Boş bir hevesmidir onu öğrenmek istiyorum. Yok hala inanmıyorsan. Zirve Elektronik pendik sunny servis beklerim : )
  • %30 daha ucuz satıcaksın, işini kaliteli yapıcaksın, malına güveniyosan garanti vereceksin. Müşteri getirene indirim&hediye vereceksin ve son olarak

facebook sayfası açıp her yaptığın işi detaylı şekilde fotoğraflayacaksın. Elbet BMW,MERCEDES,AUDİ falan gelir, güzel bi şekilde pozla.

Net üzerinden veya radyo üzerinden reklam yap iyi iş yaparsın...

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

%30 daha ucuz satıcaksın, işini kaliteli yapıcaksın, malına güveniyosan garanti vereceksin. Müşteri getirene indirim&hediye vereceksin ve son olarak

facebook sayfası açıp her yaptığın işi detaylı şekilde fotoğraflayacaksın. Elbet BMW,MERCEDES,AUDİ falan gelir, güzel bi şekilde pozla.

Net üzerinden veya radyo üzerinden reklam yap iyi iş yaparsın...

Hayırlı olsun

Tşk. dediklerinizi uygulayacağım. Ayrıca E-ticaret siteside kurmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Bayilik aldım ve bu işi yapmak istiyorum. Kurulum ve teknik bilgim üstdüzeyde. Danışmak istedim size bu konuda piyasa varmı ? Nasıl adımızı duyurabiliriz ? Benim planlarım var ama sizdende birşeyler duymak istiyorum. Sizce boş bir iş mi ?

Gerekli fizibilite calismasini yapmadan bayilik mi alinir? Gelip burada soruyorsun bide, nasil cevaplar bekliyorsun merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.