Bayilik aldım ve bu işi yapmak istiyorum. Kurulum ve teknik bilgim üstdüzeyde. Danışmak istedim size bu konuda piyasa varmı ? Nasıl adımızı duyurabiliriz ? Benim planlarım var ama sizdende birşeyler duymak istiyorum. Sizce boş bir iş mi ?
o işlerden hiç anlamam ama hayırlı olsun, inşallah umduğun gibi olur.
yalanını yesinler bayilik almış ama nasıl bir iş olduğunu bilmiyor
boşver dükkan sana girsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
yalanını yesinler bayilik almış ama nasıl bir iş olduğunu bilmiyor
Nasıl bir iş olduğunu biliyorum, ama piyasası ve bu işte sesimizi nasıl duyurabiliriz. Boş bir hevesmidir onu öğrenmek istiyorum. Yok hala inanmıyorsan. Zirve Elektronik pendik sunny servis beklerim : )
%30 daha ucuz satıcaksın, işini kaliteli yapıcaksın, malına güveniyosan garanti vereceksin. Müşteri getirene indirim&hediye vereceksin ve son olarak
facebook sayfası açıp her yaptığın işi detaylı şekilde fotoğraflayacaksın. Elbet BMW,MERCEDES,AUDİ falan gelir, güzel bi şekilde pozla.
Net üzerinden veya radyo üzerinden reklam yap iyi iş yaparsın...
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi
%30 daha ucuz satıcaksın, işini kaliteli yapıcaksın, malına güveniyosan garanti vereceksin. Müşteri getirene indirim&hediye vereceksin ve son olarak
facebook sayfası açıp her yaptığın işi detaylı şekilde fotoğraflayacaksın. Elbet BMW,MERCEDES,AUDİ falan gelir, güzel bi şekilde pozla.
Net üzerinden veya radyo üzerinden reklam yap iyi iş yaparsın...
Hayırlı olsun
Tşk. dediklerinizi uygulayacağım. Ayrıca E-ticaret siteside kurmayı düşünüyorum.
Bayilik aldım ve bu işi yapmak istiyorum. Kurulum ve teknik bilgim üstdüzeyde. Danışmak istedim size bu konuda piyasa varmı ? Nasıl adımızı duyurabiliriz ? Benim planlarım var ama sizdende birşeyler duymak istiyorum. Sizce boş bir iş mi ?
Gerekli fizibilite calismasini yapmadan bayilik mi alinir? Gelip burada soruyorsun bide, nasil cevaplar bekliyorsun merak ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme