Şimdi Ara

odun + cahilim (starbucks ve waffle sorunsalı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
7
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • starbucks bilmemekle cahil odun olunmaz rahat ol. waffle meyveli çikolatalı tosttur vafıl diye okunur lezzetlidir dene bence starbucksta da kız ne alıyorsa ondan al.
  • Camın arkasındaki tatlılardan birini seç, şundan alabilirmiyim de. İsim falan söylemene gerek yok. Ben hiç söylemiyorum mesela isim falan. Elimle gösteriyorum direk. Waffle yerkende kivi hariç herşeyi koydurt içine bu kadar basit.
  • Beni şaşırt de. Ben öyle yapıyorum. Tabi benden önce garson kız şaşırıyor
  • Rezil olucaaaaan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ne utangaç ya

Biz 4 arkadaş sakal,üst baş kıro gibi girdik,konuşmalar zaten dayıoğlu ne önerüyün sen,hangisini içek gibisinden,biliyoruz aslında ama amaç soytarılıktı genede kimse durumu garipsemedi,soğuk istiyorsanız frappiçino,sıcak istiyorsanız white çukulate moka dedi,bizde dayı kahve soğuk içilirmi,ver 4 tane moka dedik ve aldık,etraftan ilginç bakışlar oldu olmadı değil ama utanmadık,utanmayız,özgüvenimiz yerinde çok şükür.

Git sende 2 waffle ver uleyn de al,geç masana,kasıntı olma rahat ol yeter..

• Kız ne alırsa aynısından al ama bence kıza de daha önce gitmedim ne önerirsin falan

• quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

La git kıza de ben ilk kez gidicem bilmiyorum. Kızla daha bi samimi olursunuz böyle, doğal olmak önemli.

Kesinlikle +1
  • Kiza söyle gitsin bilmiyorum diye.seviyorsa anlayacaktir bisey demicektir ama gösteriş budalasi falansa biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Adamlar ne utangaç ya

Biz 4 arkadaş sakal,üst baş kıro gibi girdik,konuşmalar zaten dayıoğlu ne önerüyün sen,hangisini içek gibisinden,biliyoruz aslında ama amaç soytarılıktı genede kimse durumu garipsemedi,soğuk istiyorsanız frappiçino,sıcak istiyorsanız white çukulate moka dedi,bizde dayı kahve soğuk içilirmi,ver 4 tane moka dedik ve aldık,etraftan ilginç bakışlar oldu olmadı değil ama utanmadık,utanmayız,özgüvenimiz yerinde çok şükür.

Git sende 2 waffle ver uleyn de al,geç masana,kasıntı olma rahat ol yeter..

+1 insanlar konuşma şeklini,şiveyi,telaffuz edememeyi veya boyları(ki ben o kadar giderim hala ezberlemedim hatta bir kaç içecek biliyorum sadece) ve içeceklerin isimlerini bilmemeyi garipsemezler. Garipseyecekleri tek şey saygısız,bağıra bağıra konuşan insanlardır.

Mesela en son gittiğim zaman oturacağım koltuğun karşısında bir tane kedi yatmış uyuyordu. Çektim bir sandalye eşyalarımı ona koydum. Oturdum kedinin karşısına başladım kitap okumaya, çalışanlar geliyor kediyi seviyor, arada gelen müşteriler seviyor. Hafif şaşırıyorlar. Arada kedi uyanıyor biraz hareket edip tekrar yatıyor. İyice uyanıp gezinmeye başladıktan sonra çalışanlar gidiyor kediye süt veriyor. Hiç bir kişide bu kedinin burada ne işi var çıkarın buradan demiyor. Başka yerde olsa-çpğu yer- bırak kedinin içeri girmesini dışarda bir tas su vermezler

• Blue waffle'ı öneririm görsellerden bakabilirsin.
  • Hocam en başta doğal olmak lazım, biz burdan ne kadar tavsiye verirsek verelim illa bi fail yaparsın, umarım yapmassın da
    Starbucks olayını fazla abartma diğer arkadaşların dediği gibi White Chocolate Mocha söyle bir de karamel sos olsun de. Sana hangi boyda olsun diyecek; tall, grande, venti; sırasıyla küçük, orta, büyük. Bu senin arzuna kalmış. Bir de senden isim alacak, sakın isim soyisim söyleme ha Daha sonra biraz ilerleyip kahveni alacaksın.

Waffle olayını ise hiç anlamam; arkadaşlarla gittiğimiz zamanda ben pek waffle yemem zaten pek sevmiyorum diyorum; aslında seviyorum . Şu resimdekinin aynısı olsun diyorum.

• Eğer benim gibi R'leri söyleyemiyorsan

Kahve - Beyaz Çikolatalı Moka
    Waffle - Beyaz Çikolata,Çilek,Muz,Açık olsun lütfen

şeklinde R'siz günü kurtarabilirsin.Ben dışarı çıkmadan önce bunları hep kafamda kuruyorum.Gidip herkesin ortasında Kağamelli (Karamelli) demek koyuyor bana.

• O hatayı yapmam bir daha...
  • Kapitalizmin bir kurbanı daha... Sonra neden dünyayı Abd yönetiyor demeyin... Afiyet olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Eğer benim gibi R'leri söyleyemiyorsan

şeklinde R'siz günü kurtarabilirsin.Ben dışarı çıkmadan önce bunları hep kafamda kuruyorum.Gidip herkesin ortasında Kağamelli (Karamelli) demek koyuyor bana.

Bence komik değil sempatik duruyor hocam boşuna sıkıntı yapıyosunuz.

• Starbucks'da sheradon(ŞIRDAN)istiyorum de 7 dakika da hazırlıyorlar tavsiye ederim
  • Çay iç bitti gitti

• Starbucks& waffle sorunsalı ne demek la? Şu sorunsalı kullanmadiginiz yer kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Eğer benim gibi R'leri söyleyemiyorsan

bende S leri söyleyemiyorum rezalet hissediyorum kendimi bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Ne zaman starbucks'a gitsem kendimi şehre yeni gelmiş köylü gibi hissederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.