Şimdi Ara

odun + cahilim (starbucks ve waffle sorunsalı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
7
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • waffle'a fazla şey koydurma sonra yerken fırt aradan kayar agzın gözün çikolata oluyo bide
  • Starbuks mudur her ne b*ksa emperyalizmin acı bir örneği. Ben gitmedim bilmiyorum tenezzül bile etmedim. Oraya gittiğim an mazluma ihanet ettiğim andır. Sende gitme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Starbuks mudur her ne b*ksa emperyalizmin acı bir örneği. Ben gitmedim bilmiyorum tenezzül bile etmedim. Oraya gittiğim an mazluma ihanet ettiğim andır. Sende gitme.

+1
  • Starbucks da sıcak çikolata al, waffle da zaten alırken olmasan yerken rezil olursun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Webperfect

yok canım kıza ödetmeyiz ama öyle dilim dönmez benim yabancı yabancı off cahillik

Sen benim yerime de söyle canım diyeceksin olacak bitecek. Ben de kız götürmeden önce ne starbuckstan kahve içmiştim ne de waffle yemiştim hocam. Bu işin şeyi böyle şey ettiriliyor.

• İşin tuhafı nickin ingilizce.
  • Bilmiyorsan siparişi kız versin parayı sen öde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masculine

İşin tuhafı nickin ingilizce.

En güldüğüm bu oldu
  • Tall grandi bottii indi bitti gitti hadi lo diyeceksin onlar anlar.

Şaka bi yana hocam bi capuccino iste grande de olsun bitsin bu kadar kasmana gerek yok. Bizde biliyoruz ediyoruz ama ilk Starbucks'a gittiğimizde bayağı bir gülmüştük arkadaşlarla.

Yani hadi İngilizce büyüklük listeleseler bir nebze diyeceğim de. Herkes bilmek zorunda değil bardakların büyüklüklerini arkadaş.
  • özsude gidin cayla kaZandibi yiyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starbucks nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

La git kıza de ben ilk kez gidicem bilmiyorum. Kızla daha bi samimi olursunuz böyle, doğal olmak önemli.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi waffle blue waffle görünüşü de hoş kız sever baya görsellerden bak istersen
  • Şehir söyle waffle yenecek yer tavsiye edeyim
  • Dostum sparişinin hemen ardından küçük bir istekte bulun hatalarını kamufle et dikkati başka yere çek , mesela bir tane peçete iste.
    vayt çaklıt moka bide rica etsem bir peçete verebilirmisiniz de. böylece hem elemanın dikkati değişecek hem de hatun peçeteyi napacak acaba diye düşünecek. ordan sonrası sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 27 Aralık 2013; 17:53:14 >
  • 3 dil bilen,kültürlü starbucks müşterisi aranıyor.
  • Herkes de strabuck uzmanıymış
  • Aldığında bunun tadı biraz garipmiş falan de her zaman geliyorsun zannetsin
  • Blue waffle diyenleri İnşallah ciddiye almamışsındır. Görsellere falan yazıyım deme pişman olursun
  • hayatımda bu kadar gereksiz bir yer gormedim

der tartısmayı baslatırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.