Şimdi Ara

odun + cahilim (starbucks ve waffle sorunsalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
7
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler şimdi kızla yarı sevgiliyiz ve bu ya beni waffle yemeye götürcek yada starbucks'a gençler ne yapıcam
    ne söylemeli neli söylenmeli nasıl yiyip içmeli karacahilim bu konuda bi el atın şu galibana teşekkürler

• Dostum kendi halinde takıl boşver en iyisi bu.

edit: Yok ben illa tavsiye isteyeceğim diyorsan.

Starbucks'a git white chocolate mocha iste vaytçaklıt moka de kasada ki elemana.

Waffle yemeye gittiğinizde karışık hepsinden olsun de bu kadar fazla birşeyi yok yalnız starbucksta ki kahve isimlerine çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 26 Aralık 2013; 22:20:10 >
  • waffle yerseniz karışık waffle de starbucksa giderseniz karışık kahve de

bu arada kız mı götürüyor ? vay be bide o hesabı öderse....
  • Selamun aleykum agalar bana bi orta kahve bol kopuklu diyip moonwalk yaparak oturuyosun yerine bekliyosun sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waffle i dölindalı ye çok öneriyolar ben de henüz yeme fırsatı bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok canım kıza ödetmeyiz ama öyle dilim dönmez benim yabancı yabancı off cahillik
  • Ne zaman starbucks'a gitsem kendimi şehre yeni gelmiş köylü gibi hissederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • starbucks için beyaz çikolatalı moka de
    vayt çaklıt moka da zorlanabilirsin
    waffle da karışık olsun de
  • Saol seni dinlicem galiba
  • STARBUCKS
    Sıcak birşey içeceksen : Vaytçaklıt Moka
    Soğuk birşey içeceksen : Karamel/Çilek/Vanilya/Çikolata Fırapuçino

Waffle'da birşey yok la bilinecek ne istediğini söyle içine yeter neler var de
  • sıtarbaks klasiği wayt caklıt moka de bitsin
  • Waffle da kahve starbucks ta waffle iste
  • Sıraya giriyorsun, istedigin kahvenin ismini söylüyorsun.(örnek: orta boy beyaz çikolatalı mocha) Sonrasında ismini soruyorlar ismini söylüyorsun. Sıraya devam et ileride insanların bekledigi yerde kahvenin olmasını bekliyorsun oldugunda ismini okuyorlar. Alıyorsun bir güzel içiyorsun. (şekerini ve elini yakmasın diye bir karton parçası var onları almayı unutma) kahvenin yanında da kek mek alabiliyorsun adını bilmiyorum arkadaşım bir kere almıştı baya iyiydi.

wuffle hiç denemedim

edit: En önemli kısmı söylüyorum: Starbuck'da tualetlere şifre ile giriyorsun. Şifrede aldıgın fişin altında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castorio -- 26 Aralık 2013; 22:28:22 >
  • İşe bak arkadaş 2 kahve içmek için ders çalışır gibi kahve isimlerine çalışır olduk

• http://www.starbucks.com.tr/menu-list/beverage-list

kolay gelsin.Sınav olsa çalışmazsın
  • Waffle yemek çok zor. Çok samimi değilseniz küçük ısırıklar yapki, akıtıp bulaştırma her yerine. Starbucks'da nasıl heycanlanıyorsun anlamadım. Yıllardır giderim hep sorarım adamların tavsiyelerini alırım zaman zaman. Mesela hafif bir kahve istiyorum ne önerirsiniz gibisinden. Sor yani çekinme.
  • waffleye git çok güzeldir ama zararlı yani komple şeker sonuçta. ben adama gidiyorum muz hariç karıştır deyip alıp çıkıyorum onlar güzel karışım yapıyor
  • La git kıza de ben ilk kez gidicem bilmiyorum. Kızla daha bi samimi olursunuz böyle, doğal olmak önemli.
  • Ya şimdi sıvamak istemiyorum.
    Matematiğe bu kadar çalışsam araştırsam keşke
  • Karamel makhiato de

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.