Şimdi Ara

ODTU Tarih Yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sene daha hazırlanıp Boğaziçi mi yoksa Odtu tarih mi? Sıralama 1500 geldi.
    Önerileri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sene daha hazırlanıp Boğaziçi
  • Yaz git sistem tıkanıyor daha kötü sıramala gelebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim hocam.
    Odtu tarih yazılmaz mi peki size göre? Okuyanlar memnun genel olarak. Bu sene tercih yapmak istiyorum mezun psikolojisini kaldirabilecegimi sanmıyorum.

• Evet hocam o endişe var biraz da. Kıyamet gibi sistem yeminle.

• Hocam Odtü tarihe giden bir kaç kişiyle konuşmuştum, odtü tarihe gidenlerin çoğunun ilk hedefi boğaziçiymiş zaten. Ama gayet memnunlardı hiç okuldan ya da bölümden eğitim kalitesinden vb. yakındıklarını duymadım aksine odtü tarihin imkanlarını övüyorlardı. Odtüye giderseniz pişman olacağınızı zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 17 Temmuz 2019; 3:51:37 >
  • Okuyanlar memnun değil çoğu bölümü bırakıp sınava tekrar hazırlanıyor. İş yok aş yok, mühendisler bile işsiz tarih okuyan biri nasıl iş bulsun akıl var mantık var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    ODTÜ Tarih'in ne imkanı varmış anlatın da bilelim, eğitim kalitesi yerlerde. Hocalar netten buldukları sunuları açıp geçiyorlar bu mu eğitim he bu mu?
  • Peki Boğaziçini okursam iş bulabilir miyim hocam veya onlar da netten sunu bulup okumuyorlar mı? Verdiği eğitimi sordum ben genel olarak iş bulamayacağımı ben de biliyorum tarihi sevdiğim için okuyorum. Hayat işte. İstemiyor insan memleketin bu hale gelmesini ama yapacak bir şey yok.

• Wilter kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam.

• Boğaziçi bir markadır. Hangi bölümünde okursan oku P&G'de işin hazırdır, iyi çalışmalar.
  • Sanmıyorum ama Odtu tarih öğrencisi varsa yazabilirse çok sevinirim bölüm durumunu.

• Ben ODTÜ Tarih'teyim.
  • Hocam çöp bölüme girmişsiniz. ODTÜ-Okul Öncesi 'ndeyim ben keşke benim bölüme gelseydiniz.

• Hocam Boğaziçi bir markadır kısmına katılıyorum zaten de hangi bölümde okursan oku işin hazırdır kısmını salladığınızı düşündüm. Belki bu sene tercih yapmak istediğim için biraz daha hassas davranıyorum odtu konusunda.
    Mezun olmadan iş bulamayacaginizi nasıl düşünüyorsunuz tanıdığınız odtu tarih mezunları işsiz kalıyor mu gerçekten? Yani kötü bir okul değil, evet tarih ülkemizde pek kıymet verilmeyen iş olanaklari çok kısıtlı bir bölüm ama boş durmayan da bir şeyler yapar diye düşünüyorum. Okula bağımlı olmayı düşünmüyorum kendim de cok araştıracağım ama gerçekten söylediğiniz gibiyse tercih yapmayayım.

• Siz memnun musunuz bölümünüzden hocam? Tarih bölümü neden çöp bölüm oluyor anlamıyorum en çok kıymet verilmesi gereken bölümlerden biri. Okul öncesinden eksik kalan yani ne yani?

• Bölümü pek bilmiyorum derslere gitmedim pek ODTÜ son kalemiz olduğu için gittim Devrim'de içmek falan da keyifli oluyor tabi .

• Hocam lütfen biraz daha ayrıntılı bilgi verin. Girebilsem Boğaziçi Edebiyat'a girerim de olmayacak. Ucu ucuna kaçacak gibi. Bu bölüm neden yazılmaz? Son dönem mezunlarında iyi yerlere giden yok mudur? Okul birincisi falan ne yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKSBİRİNCISIOLACAKADAM -- 17 Temmuz 2019; 4:30:48 >
  • Anladım hocam teşekkürler. Bilmediğiniz bölüme çöp diye sallamanız hoş değil bu arada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.