Şimdi Ara

ODTU Tarih Yazılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sosyal bilimlerde okullar, ekolleri ile ünlüdür. Ben Odtü ekolüne kendimi daha yakın hissediyorum. Kesinlikle ODTÜ yazmalısın. Pişman olacağını zannetmiyorum. Odtü'den bahsediyoruz. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri. Bu sistemle bir yıl daha uğraşmaya değmez. 2017 girişli bir istanbul hukuk öğrencisiyim, tercih listemde istanbul hukuktan sonra odtü siyaset bilimini de yazmıştım, sınava hazırlanırken hedeflediğim bir yerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukdoner_651

Hocam çöp bölüme girmişsiniz. ODTÜ-Okul Öncesi 'ndeyim ben keşke benim bölüme gelseydiniz.
    Ne bu cehalet ne bu özgüven okuduğuna bak laf attığına bak blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: owoselammicsuedcheck

Okuyanlar memnun değil çoğu bölümü bırakıp sınava tekrar hazırlanıyor. İş yok aş yok, mühendisler bile işsiz tarih okuyan biri nasıl iş bulsun akıl var mantık var.
    Dediğin doğru is falan yok kendi is imkanını yaratacak özgüvene donanıma sahip olan okusun benim konuştuğum öğrencilerin ortalaması bile olmuyor genelde ona da anlam veremiyorum öğrencilerin temellik durumu da var .

• Gerçekleri duymak zoruna gitti belli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Odtü tarih tm mi ts mi kaçla alıyor bide bu bölüm?

• Hocam ben geçen sene deli gibi isterken listeme almadım tercihlerimde. 1014 ile Bilgi`ye yerleştim, bizim üniversiteyi de düşünebilirsin. Mezuna kalma bence, ne olacağı hiç belli olmuyor. Boğaziçi'ni 1 2 soru ile kaçırdık, 1 sene daha sıkıntıya girmeye değmez bence. 5k falan yapsaydın mezuna kal derdim ama değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzbilalkeskn -- 17 Temmuz 2019; 8:43:39 >
  • odtü iyi hoş da, tarih gibi bi alan çok riskli. o yüzden network u kuvvetli özel okullar varsa önce onlara gitmeni tavsiye ederim.

• Bir up'layayım bunu. Belki Odtü Tarih'ten birileri görür de bölümü birinci ağızdan dinleyebiliriz. :)

• ++
  • Up

• Ben de 1.4k yaptım. Acaba puanının fazla yükselip bize gelmemesi gibi bir ihtimal olabilir mi? Bu sınav sonuçlarından sonra ondan bile korkuyorum artık.

• YKSBİRİNCISIOLACAKADAM Y kullanıcısına yanıt
    Ben de korkuyorum da sanmam. 2k ile kapatır bence.

• ODTÜ Tarih gayet sağlam bölüm bence yazmalısın. Hedefin akademiyse ben odtüyü devlet okulları arasında hep önde görmüşümdür, bir kültürü ve geleneği vardır odtünün.
  • Umarım.

• Aradan 3 yıl geçmiş, Odtü tarihe yerleştiniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.