Şimdi Ara

Odtu mimarlik icin nasil bir calisma izlemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim odtu, mf4 12k dan aliyodu fakat simdiki yeni puan sistemine gore siralamasi ortalama kac olur bu bolumun ?

Kendimi geometride eksik hissediyorum aciyla ilgili, aci gecen sorulari yapabiliyorum fakat kenar uzunlugu benzerlik isin icine girince bakakaliyorum bunu nasil duzeltirim ?

Mat 1 konularinda problemlemlerde sorunum yok sadece ust duzey sorular zorluyor, cozerken baya zamanim gidiyor.

Mat 2' de calistiklarimi rahat yapabiliyorum, zaten mat 2 de mantik daha az oldugundan coze coze ezberliyosun her seyi bir sure sonra

Turkcede dil bilgisini yaparim fakat paragraftaki hangi ikisi yer degisirse anlamli bir parca olur tipi sorular var ya onlari yapamiyorum oldum olasi

Fizikte 11'in elektrik konusuna kadar her sey guzel, 12.sinif konularinda elektrikte ve optikte eksigim var

Kimyada ygs konulari tam diyebilirim, 11 konularini tekrar ediyorum test cozerek, organikte de alkollerdeyim

Biyolojideyse cok eksigim var resmen kes cope at gibi bir sey, birkac ozetli kitap konu anlatimli kitapla soru cozerek idare etmeye calisiyorum

Sosyali guzel yapardim da maalesef kalkti

Sizce sinava dek nasil bir calisma programi izlemeliyim ? Once eksik oldugum konulari mi tamlamaya bakiyim yoksa saglam olanlari daha saglam yapip oyle geri mi donmeliyim ? mat 2 ye ne zaman saldirmaliyim ?

Kisaca genel tavsiyeler ne olur ?

Cok uzun yazmisim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 14.883 yazıyor bu seneninkinde ??

http://www.parlakbirgelecek.com/tr/programlar
  • Aynı benim gibisin ama bende sosyal yok ve bu aralar çalışamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Yokatlas daha aciklamadi ondan diger kaynaklara supheli yaklasmak gerek bana gore, fakat dustuyse sebebi tip kontenjanindaki artis olabilir

• Matematik dışında eksik olan derslerini tamamen gözden geçir ve not tut.
    Düzenli olarak bu eksiklerin adına videolar izle not tut.
    Bütün Fen+Geometri+Türkçe ile alakalı derslerin bittiğinde 1 haftalık gibi kısa bir süre içerisinde kitaplarını gözden geçir atladığın yerleri kontrol et.
    Notlarını düzenle ve çıktılarını al. Derse oturmadan önce notlarını oku aklında tut. Belirli bir süre denemeler+soru bankası bak sadece deneme değil soru bankasıda çöz.
    Ben tamamım dediğinde matematik konularına başla
    Ancak şöyle bir durum var ben tamamım demen için gereken süre aralığa kadar bitmiş olmalı
    Yani en geç ocak başında matematik konularına başlamış olmalısın. Ocak ayında da matematik dışındaki derslerinin tam olması lazım.

Temelim yok Temel bilim dersi görmedim. Yürüdüğüm program şu şekildeydi
    Önce herkesin yaptığı gibi normal ders çalışma kitapları açıp yapmaya çalıştım Yarım yamalak oldu
    Videoları izledim ama not tutmadım yine yarım yamalak oldu
    Not tuttum bu seferde başka bir yerden koptu gitti.
    Bende aldım matematik dışındaki bütün ders kitaplarımı 5 ana dersin ana konu kitabı + Bu ana derslerin özet + ipucu kitapları ile birlikte girdim yola Yaklaşık 20 den fazla konu anlatım kitabını açtım okudum çizdim.
    Şuanda teker teker hepsini yazıyorum.
    Videoları izlerken notlarımda eksik varsa ekliyorum.
    Aralığın 3. haftasında matematik dışında dersim kalmayacak.
    Eş zamanlı olarak videolar ile birlikte soru bankası çözüyorum
    Ygs lys bazında gittiğimden Ygs konularım bitince denemeler +soru bankası ile gidiyorum.
    Eskiye göre çok ciddi bir artış ve performans yükselişi var.
    Ocağın başında behzat ile birlikte başlayıp şubatın sonunda bitirmeyi hedefliyorum
    Şubattan sonra kalan zaman içerisinde soru bankası + denemeler ile devam edeceğim.
    Dip not: Elimde olan matematik kaynaklarını da okuyup formül+ tanımları yazdım
    Behzat dinlerken eksiğim varsa onlarıda düşeceğim.

Asıl iş şurada yatıyor. Okumak,Not tutmak,İzlemek ve uygulamak

• Hocam mesaji yeni goruyorum, ben de bir an dusununce son satirdakileri yaptigimda konulari daha iyi anladigimi farkettim.

Su 1 haftadir sorunum uyku yetmiyor, cok yorulmaya basladim okul ve dersane gitmiyor beraber, dersane zevkli eglenceli de okul cok zaman yiyor. Bir de aramizin kotu bir sekilde bittigi eski sevgilimle ayni siniftayiz. Gordukce kotu oluyorum unutmasi zorlasiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yeni sınav sistemi me bölümlerinin puanını artırır mı düşürür mü sizce mantıken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.