Şimdi Ara

ODTÜ kazananlar hangi yurt düşünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Numaralı yurtlar başarı ve aile gelirine göre veriliyormuş
    Konuk evleride 1 yıllık sözleşme yapılması gerekmiş.

Saatlerdir bakıyorum bana en mantıklısı konukevi 2kişilik banyosuz ranzalı yada düz oda mantıklı geldi diğerleri zaten bin liradan başlıyor
    Aksoylar demiraylar ve numaralı yurtlarsa çok eski ve küçük.

Sizin fikirleriniz nasıl hangisi kafanıza yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 11 Ağustos 2016; 16:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• demiray bölgesindeki hiç bir yurtta kalma sakın ben o bölgede kaldığım için asosyalin teki olmuştum aşk çarşıda yaşanıyor adeta :D
  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt
    Peki konuevi 2 nerede yani kampüse göre iyi bir yerde mi yoksa ücra bir köşede mi kalıyor.

• Düşünerek yurt çıkacağını filan mı sanıyorsunuz ? Tercih yapamıyorsanız zaten nereye verirlerse oraya gidersiniz. Demiray ve Refika Aksoy'a da kurban olun cidden. Ömrünüzde yurtta kaldınız mı ? Şansınız varsa Demiray çıkar. Paran varsa gider Ebi Konukevi'nde kalırsın.

Bu ne hava anlamıyorum ki. Okulun tapusunu üstünüze yapmıyorlar arkadaşım.
  • Okuyuver bi zahmet ne yazmışım konukevi 2 diyorum parasıyla anlayacağın diğerleri zaten yaşam standartları altında kalanlara yüce isa sabır versin aynı şekilde yazdığım gibi diğerleri kura ve aile durumu,başarı sırasına bakılarak çıkıyor zaten bunları belirttim gelip ne diye çirkefleşiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 11 Ağustos 2016; 16:27:14 >
  • Ya kardeşim hücre gibi oda ne yapayım orda 4 kişi kalsan zaten oksijen kapasitesi yetmez püfür püfür kokar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 11 Ağustos 2016; 16:29:21 >
  • odtü yerine galatasay üniversitesini yazsaydınız çırağan sarayında konaklama imkanına sahip olucaktınız şimdi yaşam standartları altında yaşayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyse okul başlasın da alırlar havanızı.
  • İnternette 2 ve 8. Yurtlara baktım benim 190 boyum var yatağa yatsam karşıdaki adamın yatağına kadar ayağım gidecek.
    2 kişilik numaralı yurtlara gene razıyım ama bana çıkacağını sanmıyorum.

• Yazdığımı okumadan ne bu şovlar falan
    Benim boyun o ranzaya sığmaz ne yapayım acaba
    Herkesin sizle aynı standart ve kalıplarda olmasını mı bekliyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 11 Ağustos 2016; 16:37:14 >
  • yok yani öyle bir yazdılar ki sanki okula bmw ile gelecek berkcan mışım gibi

o yatak boyu bana gelmez sığmam yani demiraylar biraz daha büyük gibi duruyor numaralı yurtlardan ama onlarda aile durumuna göre veriliyormuş.

koca 1 yılın o odada geçecek sonuçta kimse hücre gibi yerde oksijensizlikten ölmek istemez

boun yurtları aynı zamanda karma diye biliyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 11 Ağustos 2016; 16:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

Neyse okul başlasın da alırlar havanızı.

kardeş odtüde okuyanlar kominist oluyolar doğru mu
  • Hacı sana ne oldu anlamadım adam gayet normal bir şekilde yurtları sormuş en uygunu bu falan diye kendi için bir şeyler belirlemiş sen "bu ne hava" demissin ne alakaysa.

Okul hayatı boyunca kalacağı yeri de mi dusunmesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

yok yani öyle bir yazdılar ki sanki okula bmw ile gelecek berkcan mışım gibi

o yatak boyu bana gelmez sığmam yani demiraylar biraz daha büyük gibi duruyor numaralı yurtlardan ama onlarda aile durumuna göre veriliyormuş.

koca 1 yılın o odada geçecek sonuçta kimse hücre gibi yerde oksijensizlikten ölmek istemez

boun yurtları aynı zamanda karma diye biliyorum ama

Yoldas odtu uluslar gelmistir? Hayirli olsun. Yurt konusunu da dusunme daha cok var.

• quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Bakalim hocam nolucak. Bende ya bogazici yada odtuye gelicem donem baslamadan. Yurtlar konusu benimde kafami karistiriyor ama odtunun olanaklari bogazicinden daha iyi yurt konusunda ama bogazici hazirlikta kilyosta
    Cok kararsizim.

tercihler açıklanmadı mı birader nasıl odtü veya boğaziçine gidicen
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    yoldaş falan haşa ben liboş köpeğim

nasıl çok var 25-26 sında sanırım konuk evleri kayıt oluyor diğer numaralı yurt başvurularını ne zaman yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Dayim sagolsun

harbiden nasıl oluyor o ciddi soruyorum

edit: dgs ile girecekmiş girsen de bitiremezsin ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 11 Ağustos 2016; 17:11:14 >
  • Hocam iyi de anlamadigim yurt secimlerini biz yapmiyoruz ki yurt kayitlari 29 agustos diyorlardi belki eylulu de bulabilirmis.uluslar geldi degil mi yoksa siyaset mi

• svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    hyr konukevlerini biz seçiyoruz

uluslararası
  • 2 ya da 19 düşünüyorum

bölüme 1. girdim yurt seçimimde etkisi olur mu? eskiden ilk 4000 ve bölümlerine ilk3ten girenler puansız girebiliyormuş yurda şimdi bölüme ilk3ten girme muhabbetini duymadım 4000i gördüm. maddi durama lys puanına falan göre okul bir yurt puanı belirliyormuş onla ya 3 tercih yapıyormuşuz ya da sadece yurt bölgesini mi seçiyormuşuz ne tam ben de bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.