Arkadaşlar geçen sene 2580 gibi almış bu sene ne olur sizce benim sıralama 1890 rahattım ama bazı yorumlardan sonra bende de tereddüt başladı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ODTÜ işletme yükselir mi?

-
-
Hocam gecen sene bile yerini korudu bu sene ilk 2kya girecek bence senin durum fifty fifty
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükselir. Bir sürü yeni şirket çıkıyor oralara beyaz yakalı lazım. Tüketim çılgınlığı büyüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son dört yıl böyle:
2.581 2021
2.610 2020
3.090 2019
3.920 2018
Sıralamalar 2020'e benzerken taban da aynı yıla benzemez mi ki?
-
2500’de 700 yükselmesi istatistiksel olarak çok zor.
Muhtemelen gelir, backup planını da yap ama.
Bence gelir. Sıralamanız yüksek.
-
Taban benzeyecek ama minimum 2020 siralamasini baz al iste 2500den 1700-2,1 dolaylarina gelir muhtemelen arkasina itu econ odtu econ ui pols bilkent pols falan koy garanti olsun
saolun olmazsa odtü econ olacak artık hayırlısı 3. tercih yapmayacağım
-
2000 civarına bence banko gelmesi lazım artık.Sabancı-Koç-Boun-Bilkent işletme en son 1300 civarıyla Bilkent kapatıyor lakin ardından 1300-2500 arasındaki en iyi tercih ODTÜ işletme(işletme isteyen birisi için) ben açıkçası Gsü işletmedense Odtü işletmeyi daha iyi buluyorum ve öne geleceği zaten banko ama siz %65 girersiniz diyorum
Hocam ODTÜ'yü neden GSÜ'den daha iyi görüyorsunuz?
Hocam ilki köklü bir okul olması evet Gsü vs de 3 yıl önce kurulmadı ancak hem mezun sayısı hem piyasaya gönderdiği adam olarak burası daha yaygın.
Fransızca bence ikinci dil için gereksiz yani hem zor bir dil hem de evet mezun olana kadar gsü’de de ing. Sınavı var ancak neden Fransızca ile uğraşayım ki.Bana aşırı derecede saçma geliyor hani İspanyolca bir nebze anlarım ancak Fransızca bana çok makul bir dil gelmiyor hem de zor.Ayrıca hocalarını da seçerken Fransızca bilme kriteri olacağından dolayı hoca seçimi de kısıtlanıyor.
Gsü bir kampüs okulu değil ve evet İstanbul’da olması büyük avantaj ama İİBF bence biraz daha kampüs okullarında okunmalı ve sosyalliğin ön plana gelmesi lazım ve ODTÜ Gsü’ye göre daha sosyal bir okul ama İstanbul faktörünü kullanarak bunları azaltmak da elbette mümkündür bir şey diyemem,ben düz bakıyorum.
Gsü zaten az kişi aldığı için sıralaması böyle normal şartlarda ODTÜ ‘de az kişi alsa bence Gsü’yü sıralamalarda geçer aynı zamanda Genelde Gsü seçenler Boun olmadığı için falan gidiyorlar ve hep içlerinde ukte kalabiliyor ki Boun’a geçen çok fazla kişi var bu yüzden böyle bir durum varsa sürekli suratıma çarpmasını ben istemezdim.
işletme için bence(Bilkent tam burslu işletmedeyim)
Boğaziçi(kültür+sosyallikten dolayı)
Koç(esneklikten dolayı)
Bilkent(akademik sağlamlıktan dolayı ama sosyallikte bence gerideyiz)
Sabancı(akademik esneklikten kaynaklı)
ODTÜ(Sosyallikten dolayı)
GSÜ şeklinde sıralardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Odtü işletme bu sene çok rahat 2k altına düşer size yüzde 40 ihtimal veriyorum hocam
yükselirse çok yükselmez düşerse çok düşmez seneye marmaranın da yaklaşmasıyla benzer senaryo olur ama sonrasında işletme iktisadın top seviye okulları dahi olağanüstü düşecek yani bugün 1.8k ile girdigine sevindigin okul 4 sene sonra 10k barajını kıracak demişti dersiniz. geleceğe yatırım için en akıllıca bölüm Yönetim Bilişim Sistemleri olacaktır.
bu sene ve sonraki senelerde sıralamaları takip edebilirsiniz. İstatistik bir bilimdir ve asla yanılmaz.
Başarılar Dilerim.
-
bilim mutlak dogru degildir 9. sinif fizik
-
Hocam bu tahmininizin dayanağı nedir? Bölüme ilgi mi artacak yoksa bu sene ilk 2k’da son 3 seneye göre daha az mı sayısalcı var, ya da kontenjanın 90’dan 80’e düşmesi 600 kişilik bir oynama mı yapacak?
1) 2022 yksde matın kolay olmasından ötürü ön sıralarda sayısalcı yok
2) kontenjan azaldı
3) hukuktan iibfye bir rağbet var
Hocam 1'e katılmıyorum çünkü matematiğin en az 2022 kadar kolay olduğu 2020 yılında sıralama 2021 ile aynı olmuş, benim tespitim kolay matematik 3k'dan sonra giderek artarak ea'da sonuç doğuruyor.
2 etkili ama 70 boğaziçi hukuk kontenjanı artı koç'un burslu kontenjanlarında 2'şer ve 3'er artışlar bunu telafi edebilir.
3 için ise bir şey diyemiyorum. Orada doğruluk payı olabilir. bekleyip göreceğiz artık.
-
ne güzel ya hamda 1.8k sıralamam vardı su an 2196 ben giremicem galiba kont açıklandıktan sonra gelme ihtimali sıfırlandı odtü econ yazdım ardına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesin yükselir ancak bu kadar ivmeli olacağını düşünmüyorum. Zor yani, yine de zor senaryoları hesaplamanız daha verimli olur hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- koç anadolu bursiyerleri
- raunt cevap anahtarı pdf
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
- 2022 ayt zor muydu
- yks pdf telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X