Şimdi Ara

ODTÜ İNŞAAT / ODTÜ MİMARLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mimarlıkta MAKET MODEL yapmak kolay mı?

İnşaatta ustalarla muhatap olmak kolay mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 12 Temmuz 2013; 3:56:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ODTÜ mimarlık da kuzenim ve odtü uzayda arkadaşım var. Aslında 3 bölümde apayrı calışma koşullarına sahip. Benim tercihim mimarlık olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

ODTÜ mimarlık da kuzenim ve odtü uzayda arkadaşım var. Aslında 3 bölümde apayrı calışma koşullarına sahip. Benim tercihim mimarlık olurdu.

elektrik elektroniğe gitmişsin hocam çok ters olmuş senin için.. Mimarlık neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

quote:

ODTÜ mimarlık da kuzenim ve odtü uzayda arkadaşım var. Aslında 3 bölümde apayrı calışma koşullarına sahip. Benim tercihim mimarlık olurdu.

elektrik elektroniğe gitmişsin hocam çok ters olmuş senin için.. Mimarlık neden?

3 Ü arasında mimarlık olurdu yani . yoksa ben elektronikle 12 yaşımdan beri ugraşıyorum liseden bu yana proje geliştiriyorum. O ayrı.
    Neden mimarlık dersen. Konut tasarımı yapcaksın. Türkiyede ölmeyecek ilk 3 sektörde yer alıyor çünkü. Bunlar sağlık sektörü-insaat sektörü ve makina grubu. Sende bir mimar olarak konutları tasarlayan hesaplayan kişi olacaksın. Odtülü olarakda iş sıkıntısı cekmeyeceğin garanti zaten. Neden insaat değilde mimarlık dersen. Yan komsum insaat mühendisi 2,8 bin kazanıyor altında şirket arabası sabah 9 aksam 5. Ama birde kardeşi var mimar 5 binin üzerine çıkıyor bazı aylar . Uzay ın calışma koşulları hakkında ve sektör hakında pek bilgim yok. yanıltıcı olmayım

• Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    maaşlarını bildiğine göre samimisiniz komşunuzla sanırım
  • quote:

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

aynen

o zaman benim için sorabilir misin hocam el yeteneği olmayan biri de 0'dan başlayıp mimarlık eğitimini alınca iyi bir mimar olabilir mi diye
  • quote:

quote:

quote:

aynen

o zaman benim için sorabilir misin hocam el yeteneği olmayan biri de 0'dan başlayıp mimarlık eğitimini alınca iyi bir mimar olabilir mi diye

Mimar olan kız kardeşi. ONa ulaşmak zor. Ben kuzenime soruyum. Oda Otdü mimarlık 2. sınıfa geçti. Birde Derslerin ve ödevlerin zorlugundan bahsediyordu hatırladığım kadarıyla.

• tercih yapma demiyorum hobi olarak yine yap ama işte...şakabenim gorusum mimarligi onceden beri isteyenler hayali olanlar yazmali her meslek icin boyle ama bu bolum icin daha bir boyle:)Uzay ya da insaat birini sen sec 2'ye indi seçenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOBİ OLARAK SON 3 SENEDİR SEÇİYORUM BAKALIM
    inşaat mühendisine ulaşmak kolaysa ona da şantiyede çalışmak zormu zorsa masa başı işler de var mı inşaatta diye sorabilir misin 18'ine kadar :D
  • quote:

Göstereceğin azime baglı diyor. okulda zaten sana her şeyi ögretiyorlarmış. Bi tek derslerin zorlugundan bahsetti. Hazırlıkda bile baya zorlamışlar onların sınıfı. mimarlık derslerinde ödevleri ağır oluymuş. gece geç saatlere kadar proje cizdiğinden bahsetti
    teşekkür ederim bu anlattıkların mimarlıktı tamamen değil mi
  • quote:

teşekkür ederim bu anlattıkların mimarlıktı tamamen değil mi

evet
    teşekkür ederim hocam mimarlığı eledim geriye itü inşaat ve galatasaray bilgisayar kaldı şu fransızca işi hala düşündürüyor
  • quote:

teşekkür ederim hocam mimarlığı eledim geriye itü inşaat ve galatasaray bilgisayar kaldı şu fransızca işi hala düşündürüyor

Pazara gidip, kavun mu alıyım karpuz mu ? der gibi bölüm seciyorsun . Böyle dar zamanlara bırakılmamalı bence insanın ömür boyu yapacağı mesleğe karar vermesi
  • hocam sizi sene başından beri takip ediyorum bence bilgisayar mühendisliğine gidin başından beri bilgisayar istiyordunuz sıralama düşük gelince diğer alanlara yöneldiniz.tekrar tercih hatası yapmayın.ayrıca artık yerleşin bir yere de siz de kurtulun biz de kurtulalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.